הייתי עסוק בזמן האחרון ולא היה לי כ"כ זמן לסארג'ים, אבל עכשיו יש לי זמן והיום אני יוצא לעזריאלי
בכל מקרה.. לפני שבוע וקצת נפגשתי עם מישהו מהפורום ויצאנו לסארג' בסנטר.
כשהתחלנו היה לנו ממש AA אבל ככל שעבר הזמן התגברנו על זה ובסוף השגנו 3 מספרי טלפון כל אחד!
באמצע הלכנו לעשות טעימות בסנטר והיו שם שתיים חמודות - אחת HB9 השנייה HB7.
דיברנו איתן קצת ואז הן סיימו את הטעימות והלכו. אחרי כמה דקות אנחנו סיימנו, הסתובבנו ושוב ראינו אותן יושבות באיזה בית קפה. ישר ניגשנו פתחתי ב"אוו הנה פרצופים מוכרים.." והוא "כן.. תגידי מה זה הכנפיים שלך?" (זה היה יום האהבה והיו לה כאלה כנפיים של פיה). דיברנו איתן קצת שלחנו קצת נגים וכשהייתה מספיק משיכה מאוד רציתי להתיישב, אז עשיתי לאחת מהן רוטינה שראיתי בתכנית של מיסטרי:
אני: אני אראה לך משהו מגניב (מניח את הידיים מלפני הגוף)
היא שמה את הידיים שלה על שלי
אני: (מרים את הידיים ועוזר לה לקום מהכיסא) יפה, עכשיו תעשי בשבילי סיבוב
אני: (מסתובב איתה ואז כשאני ליד הכיסא אני תופס לה את המקום) תודה רבה
היא הייתה בשוק, צחקה והתיישבה על הרצפה. בסוף היא מצאה כיסא אחר והתיישבה עליו.
המשכנו את השיחה איתן ובסוף סיימנו ב"טוב תקשיבו אנחנו חייבים לזוז, אבל עוד שבוע יש בית ריק. רוצות לבוא?"
ואז הן השאירו את המספרים והלכנו.
אח"כ המשכנו להסתובב וראיתי את אח שלי עם חברים שלו וידידות, ישר הלכנו לומר שלום, והייתה שם אחת ממש חמודה.
הצגתי את עצמי והתחלתי לדבר איתה ואז קלטתי שהיא ביץ' אז אמרתי לה "את לא ממש נשית" עם חיוך, אבל זה העלבה ולא נג (רשמתי לעצמי) אז היא הייתה בשוק וכמעט איבדתי אותה, ואיך שהיא באה ללכת שאלתי אותה מה יש לה בשקית. היא ענתה "נעליים. מאוד נשיות", אמרתי לה "כן? תוכיחי", היא הוציאה מהשקית נעלי עקב ואז המשכתי לדבר איתה ובסוף הוצאתי מספר והזמנתי אותה לבית ריק.
*מצטער שהדיווח הזה לא יותר מפורט, פשוט זה היה לפני שבוע ומשהו ואני כבר לא ממש זוכר פרטים*
עכשיו מהיום במסן:
היא (פתחה שיחה): גוטן מורגן(אם ככה אומרים בוקר טוב בגרמנית)
אני: בוקר טוב גם לך נערה
היא: how you doin these days?
השיחה המשיכה, אמרתי לה שהחלטתי שהחופש אני YES MAN כי זה החופש האחרון שלי לפני הצבא ואני רוצה לנצל אותו כמה שיותר, אז אמרתי לה שאני חייב לקבל כל הצעה שיש לה.
היא: ומי אמר שיש לי הצעה בשבילך?
אני: X, אני מכיר אותך...
שאלתי אותה שאלה סתם ואז היא ענתה ואז אני לא עניתי כמה דקות..
היא: בא לי לנסוע לת"א (אני כל הזמן בת"א.. אני גר ברמת גן וכל יום אני שם) אבל אף אחד לא זורם
אני: אני בזימון של הצבא היום ואז בעזריאלי, את יכולה להצטרף
היא: זימון לאן? בא לי מאוד ת"א אבל אף אחד לא יכול או שאף אחד לא עונה
אני: זימון לאיזה כנס.. תראי אני במילא בעזריאלי, אם את באה אני איתך ואם לא אני מתאמן
היא: אף אחד לא יכול! לזה יש נס ולהוא יש משהו ולזה יש ת'זה.. אני שונאת את החברים שלי
אני: חחחח מה זה קשור? אני אומר לך שאני שם. אם את רוצה את יכולה לבוא, את לא תהיי לבד. אבל עזבי את מורידה אותי מזה כבר
היא: לא למה?
אני: לא יודע לא קיבלתי הוראות איך להיות בנאדם.. פשוט אני מזמין אותך ואת לא קולטת וכבר יורד לי. מה שכן השיחות איתך במסן נחמדות.
היא: אני כן קולטת אני לא טיפשה חחחח, פשוט אני לא הכי אוהבת לנסוע למקומות לבד..
אני: אל תדאגי, אני אדם מבוגר בן 40 ואני אאנוס אותך בשירותים
השיחה ממשיכה קצת.. היא מתחילה להצטדק שזה לא קשור אליי פשוט היא שונאת לנסוע לבד ברכבת.
אני: טוב X אני הולך לאכול ויוצא. יש לי את המספר שלך?
היא: לא יודעת אתה שואל אותי?
אני: כן שנייה אני אבדוק..
אני: חח בדקתי ויש לי
היא: יש (H) אני מרגישה מקובלת
אני: בכל מקרה את יכולה לבוא, אבל זה אומר שאת צריכה לשעשע אותי, וזה לא בא ברגל
היא: אם כבר אתה צריך לשעשע אותי
היא: אבל פסדר, נדבר
אני: סבב, ביוש
היא: ביוש

ציטוט ההודעה