השבוע פרצתי את האיפון שלי .. 3.1.משהו... לא הכי חדש... זה 16 ג'יגה
אני רוצה להתחיל להעלות אפליקציות חדשות ונתנו לי את האתר אפטרטקר הזה סבבה הורדתי כמה דברים
הורדתי איטיונס סינכרנתי .. ועכשיו איך אני מעלה את ההורדות לאיפון? מה צריך לעשות???
תודה מראש
השבוע פרצתי את האיפון שלי .. 3.1.משהו... לא הכי חדש... זה 16 ג'יגה
אני רוצה להתחיל להעלות אפליקציות חדשות ונתנו לי את האתר אפטרטקר הזה סבבה הורדתי כמה דברים
הורדתי איטיונס סינכרנתי .. ועכשיו איך אני מעלה את ההורדות לאיפון? מה צריך לעשות???
תודה מראש
|
|
תפתח את האפליקציות שהורדת מהמחשב כקובץ ITUNES, כאשר אתה פותח את זה כITUNES זה מעלה לך את האפליקציה לרשימת האפליקציות של הITUNES. איפה ניתן לראות את הרשימה? -פשוט מאוד, כשתפתח לך התוכנה של ITUNES בצד שמאל תחפש את האי פוד שלך(תמונה של איפוד+שם ליד התמונה של האיפוד שלך) וחשוב שקודם תחבר את האיפוד, בקיצור תלחץ על השם של האיפוד שלך בצד שמאל ואז זה יפתח לך דף חד עם רשימה למעלה, תבחר למעלה ב-"אפליקציות" והנה הגעת למקום בו כל האפליקציות מצתברות, עכיו פשוט תלחץ על האפליקציה שברצונך להעלות לאי פוד(חשוב שתבדוק אחרי שלחצת על האפליקציה הרצויה שמסומן V לידה) ועכשיו פוט תסנכרן תאיפוד והנה האפליקציה בתוך האיפוד. תהנה =]
ערכתי לך כותרת! הקפד על זה וקרא חוקים בנעוץ
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C