אני הפסקתי לראות היאבקות ב2005 אחרי שהיו את כל הקרבות של בטיסטה וטריפל אייץ' , באיזה אתר אני יכול לראות מה הלך משם?או שמישהו יכול לפרט לי מה השתנה מאז? יריבויות וכאלה.. תודה!
אני הפסקתי לראות היאבקות ב2005 אחרי שהיו את כל הקרבות של בטיסטה וטריפל אייץ' , באיזה אתר אני יכול לראות מה הלך משם?או שמישהו יכול לפרט לי מה השתנה מאז? יריבויות וכאלה.. תודה!
|
|
נכנסתי ליוטיוב בזמן האחרון... לא הבנתי מה קרה עם קיין וכל האנשים שהיה את הקטע שהוא הכניס את פאנק לארון מתים... מה קרה עם אנדרטייקר?
טוב אני יסיבר לך על כל הקטע עם אנדרטייקר .
לפני כמה חודשים ריי מיסטריו פצע את אנדרטייקר בקרב , וכתוצאה מכך אנדרטייקר שבר את האף .
ב-WWE עשו סטורי ליין שכאילו מישהו תקף את אנדרטייקר ועכשיו הוא במצב של צמח ,מה שלמעשה לא נכון כי הוא בסך הכל שבר את האף .
קיין , אחיו של אנדרטייקר , מחפש את האדם שתקף את אנדרטייקר , ומבטיח שהוא ינקום במי שעולל את זה לאנדרטייקר .
בחודש האחרון הוא מחפש אשמים ותוקף את כל מי שהוא חושב שעשה את זה .
בתכנית האחרונה הוא אמר שריי מיסטריו עשה את זה , ואילו ריי מיסטריו אמר שכל מה שקיין עשה היה הצגה ובעצם קיין תקף את אנדרטייקר .
הדבר הנכון הוא שקיין תקף את אח שלו , ואנדרטייקר צפוי לחזור בסאמרסלאם ולהגיד שקיין זה שתקף אותו , ואז יפתח ביניהם פיוד .
הבנת ?
תשאל כל מתאבק כמעט מה קרה איתו ואני אענה לך...