קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה להזמין מישהי לצאת איתי, חייב עזרה פה!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-01-2015, 22:41
  2. אני לא מבין מה קורה פה לעזאזל?
    על ידי Mslipknot בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 12-10-2011, 15:31
  3. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 14-10-2006, 22:09
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אני לא מבין מה קורה לי.. חייב עזרה

ברירת מחדל אני לא מבין מה קורה לי.. חייב עזרה

אני לא יודע מה קורה לי אני מרגיש שאני לא מצליח עם בנות עוד פעם שאני ניהיה AFC
    אני יסביר
    אתמול חזרתי מאילת (עם ההורים הפעם) אז הייתי שם לבד בלי חברים
    בלילה הראשון לא היה לי כוח לצאת לחפש בנות הייתי עייף...

בלילה השני יצאתי הלכתי בטיילת לבד ופשוט ירד לי הביטחון בטירוף פתחתי רק שתי סטים הראשון עם שתי תיירות
    אני: (מדבר באנגלית) אתן תיירות?
    הן: כן *ממשיכות ללכת*
    אני: אני גם תייר מספרד חיפשתי מה לעשות פה
    ואז הן ענו משו מפגר כזה שאנלא זוכר וחשבתי שראיתי את אמא שלהן איתן אז פשוט הלכתי
    והשני עם קבוצה של 4 בנות (נראלי שפעם ראשונה שאני לבד מנסה עם קבוצה)
    אני מדבר עם חבר בטלפון הולך מסתובב שניה אחורה ואומר לחבר "אחי אתה לא מבין את מי אני רואה פה"
    פה ניסיתי להזרים את זה קצת כאילו שהחבר מכיר אותה (פתיח לא משו בכלל פשוט זה מה שעלה..) דיברנו שם קצת אבל לא זרם אנלא זוכר בידיוק מה אבל אז חברה שלה באה וניסתה להעיף אותי אבל כן הצחקתי אותם וכן הראיתי כאילו שאני לא בא להתחיל איתם אבל ראיתי שלא ילך ולא רציתי סתם לבזבז זמן אז עזבתי

בלילה השלישי הייתי חבר שבמקרה היה באילת אבל ישלו חברה ופתחתי איתו סט אחד שגם פשוט לא הצלחתי
    לא הצלחתי ליפתוח טוב ואז גם לא הצלחתי להזרים את זה טוב (מה שבדרך כלל הולך לי די טוב כי יש לי כישורי שיחה טבעיים)

בלילה הרביעי הלכתי למסיבה לבד אמרתי לעצמי שאני חייב להשיג לפחות נשיקה אז ככה:
    אני מגיע למסיבה היה ריק בערך 20 אנשים מתוכם 5 בנות שכולם מכוערות אז פשוט נכנסתי למסיבה דיברתי עם אנשים צחוקים וזה רוקד איתם סתם בשביל להיכנס לוויב ואולי גם לעלות ערך..
    אז המסיבה התחילה להתמלות היה שם בערך 50 אנשים חח היתחברתי עם איזה שלוש בשביל שיהיה לי ווינגים
    הגיעו שתי בנות דיברתי איתם קצת אחת הייתה ביץ' רציני והשניה יותר זרמה אני מנסה להביא אותם לרקוד לא רצו אז דיברתי איתם עוד קצת ואז פשוט המשכתי להיסתובב שם היה לי שם ערך גבוהה בלטתי שם לטובה כולם היסתכלו עליי כזה והרגשתי את זה כמו המלך של המסיבה בערך

באתי עם השלושה האלה לשתי בנות שנכנסנו רקדנו איתם ראיתי שהן מסתכלות עליי ורוצות והכל ואני לא לגמרי הראיתי עיניין והכל דיברנו קצת
    לא חשוב כבר העיניין הוא שהיה קטע שהשלושה הלכו והן אמרו "איפה הם" אחת לשניה ואני המשכתי להיסתובב וכשחזרתי לאחת מהן ניסיתי ליתפוס אותה מהיד לירקוד בגלל שקודם היא זרמה עם זה טוב ואפילו יזמה את זה ואז פיתאום היא עשתה לי עם היד לא כזה
    היה עוד כמה קטעים שם של דחיות שלא הבנתי איך

אבל מה שאני אומר זה שאני לא מבין מה עובר עליי פשוט לא הצלחתי שם כלום
    לא הצלחתי להגיע לשיחה יותר מ3 דקות עם מישהי אפילו (עם הבנות האלה זה היה יותר ריקודים וצחוקים כזה אבל לא ממש דיברתי איתם גם פיתאום לא ידעתי מה להגיד)
    אני לא מבין איך לא הצלחתי בכלל?
    מה לדעתכם הבעיה פה? אולי יותר מדי מראה עיניין? (למרות שלא נראלי..)

אם צריך דיווח מלא בשביל תשובה אז תגידו ואני יכתוב בדיווחי שטח

תודה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

איך אתה מצפה שנעזור לך ?
    אתה רק כותב "התחלתי שיחה אבל לא זרם אז הלכתי משם" ...

העצה היחידה שאני יכול לתת לך זה לא לוותר כזה מהר על סט,תישאר שם,תשנה נושא ,תיצור נוחות..משהו !

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

קודם תכתוב דוח שטח מלא.
    זה כבר יעזור לך להבין דברים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

סבבה אז אני יפרסם היום בדיווחי שטח
    תודה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect