אהלן חבר'ה נכון הייתם רוצים עזרה מקצועית ופיד בק אבל תאכלס כל החברות בארץ סוג של חובבנים שלוקחים לך כסף כמו בחול(מאפי 1000$ קורס ממדריכים שחלקן בתולים או שיש להם ילדות בתור חברות) אז יש פיתרון שיהיה לזמן מקובל בלבד: ג'רמי סימבר ידוע בתור מונלייט
קצת הסבר קצר מי זה מון לייט תלמיד לשעבר של מיסטרי ומדריך מקצועי של פיק אפ אחד מהטובים באירופה ותאמינו או לא הוא יהודי.ג'רמי התחיל לפני שנתיים להכנס לגיים ומאז הדברים לא היו אותו הדבר.מגזין TSB לדבר הבא תוך שנתיים ב2009.ג'רמי ממה שאני ראיתי שיצאנו ביחד שמתי לב שיש לו דימוי עצמי ואינר גיימ מטורף אני לא שמתי לב בהתחלה אבל הוא תמיד מקבל קרבה מבחורות, הידידות הכוסיות שלי תמיד אמרו ואני מצטט "הוא לא הטעם שלי אבל בג'רמי יש משהו חזק לך יש גם את זה אבל ג'רמי זה משהו שקורה פעם ב....(זונות עפתם מהפמליה שלי!!...כפרות עליהם)",והוא גם יודע ללמד את האינר גיים שלו שזה יותר חשוב מהשיטה עצמה בכל אופן הוא יתן פידבק לא רק באימון אלא גם אחרי דרך הפייסבוק כי אכפת לנו שתזיינו,וגם הוא היה בישראל כל כך הרבה פעמים שיש לו גם גיימ לישראל.אז אם אתם ממש רוצים את השלב הבא וממש רציניים אל תלכו לחובבנים תלכו למקצועיים וגם המחיר בגלל שהוא אוהב את ישראל הוא לא גבוה כמו החברות האחרות כמאט פחות מחצי זה אך ורק לכיסוי. הוא יתן הדרכה ליחידים ואם אתם קצרים בכסף אז לקבוצות אבל זה יהיה לזמן מוגבל בלבד בקיץ והוא יוכל לתת רק 5 הדרכות שזה תאוריה ביום יציאה הלילה ופידבק וגם אני יהיה שם כדי לגרום לכם להראות טוב שתתחילו לסגור ולקרוא פחות ולעשות הרבה.אז איך מדברים איתנו אפשר איתי או מה שג'רמי ביקש שתוסיפו אותו בפייסבוק או תשלחו לו הודעה והוא ישמח לענות jeremy cimber תרגישו חופשי לשלוח הודעת היי

ציטוט ההודעה