צפוף פה, צפוף.
שלושה מתמודדים עם ציון מקסימלי - דיאנה, אבי ואדר גולד המקסימה. ועוד שניים - עמדי ושרגאי - עם חצי נקודה פחות. מי שחשב ששלישיית הגמר סגורה, שיתחיל לחשוב מחדש.
הנה חלק מהביקורות שנכתבו:
אבי בן אבו - "גשם"
אחרי השיר הזה מאיר בנאי צריך להרים טלפון לבן אבו ולהגיד לו "יא מניאק, איך לקחת לי את השיר". זה היה ביצוע מהסרטים. הצרידות הבסיסית של בן אבו בקטעים השקטים, זו שכל כך מזכירה שוב את אבנר גדסי, היא נכס לאומי. הקטע שבו הוא נכנס חזק אחרי פאוזה הזכיר לי את "ים של דמעות" של נינט. נאמבר מושלם של זמר גדול.
ציון: 10
אדר גולד - "מדברים בשקט"
איזה כיף שאדר גולד חזרה. התגעגעתי לקול שלה, ולמראה שלה, ששוב מזכירים לי את אתי אנקרי, ולשירה שלה, שניתנת לזיהוי בעיניים עצומות. הפעם גולד הלכה על ביצוע שיש בו המון רגש, וייאוש, וכאב, עד דמעות אפילו. האמנתי לה כשהיא שרה עוד פעם ועוד פעם "אני נופלת מהכובד על כתפי". בעיני הביצוע הזה עומד על אותה רמה כמו המקור של אורטל אופק. התרגשתי ואף נהניתי וגם התפעלתי מהיכולת הגבוהה.
דיאנה גולבי - "לא דיברנו עוד על אהבה"
זה היה ביצוע ענק ברמה של גמר, ודיאנה היתה בו כל מה שמי שאוהב את כוכב נולד יכול לחלום עליו - מיוחדת, מרגשת, חזקה, ממוטטת בעצמה וכובשת כאחד. היא לקחה (עם ליבי) שיר יפהפה של אהוד מנור ומתי כספי, שבוצע במקור על ידי נתנאלה וקצת נשכח, וחיברה אותו לכאן ולעכשיו עם כל הנחישות והתאווה וההקרבה שלה כרוקיסטית, כשהיא יודעת להיות גם עוצמתית וגם חלשה. דיאנה עדיין לא זמרת מוכנה, כי בחיים האמיתיים זה לא מחזיק, אבל בכוכב נולד הציון שלה הוא כמו מספר ההצבעה שלה.
http://www.mako.co.il/music-starborn...bee3a21006.htm
קרדיט לאתר mako

ציטוט ההודעה