1. היום אני ועוד משהו רצינו לשדוד משהו, בסדר משטרה באה, ברחנו והם התחילו לרדוף אחרינו, אחר כך משהו בשם brian_smith , אמר לי שהוא צריך ליהיות סמוי שלהם, MG
2. המשכנו לברוח, אחריי זה brian_smith אומר לי בהודעה פרטית שהמשטרה ברייסרים, עוד MG ענק, איך הם יודעים שזה השטח שלי?, משהו אמר להם, והbrian הזה אומר שהיה לו משתמש בשם ספנסר, צירפנו אותו לרייסרים, אבל הוא קיבל באן במשתמש, אחריי זה אמרתי לו אתה אמור לשכוח את זה והוא אומר לי החלפתי זהות , מה החליף זהות?!! קיבל באן!!!!!!!
3. אחר כך דיברתי איתו בטלאפון הצעתי לו עבודה באנו לרייסרים, לא אמרתי לו שזה הרייסרים, אמרתי שפה זו העבודה שהצעתי לו, ואמרתי שזה הבית שלנו, סבבה הלכנו לחדר האחרון, אחריי זה הוצאנו M4 עם פקודות והכל(אני וחבר שלי), ואמרנו לו ידיים למעלה, ואז הוא רץ כמו מטומטם בחדר והוציא משום מקום דיגל והרג אותנו ( כאילו מה מישהו ירים עליך M4 אתה תוציא דיגל תרוץ כמו מטומטם ותהרוג אותו?). והביא תקבורת, אמרתי לו שזה נונ וילך , אז הוא נישאר והרג אותנו עוד פעם, אחר כך אמרתי לו ולצוות שלו ללכת מהמקום או שאני מדווח, ואז הוא אמר שהוא הולך.
4. אחריי זה זה נגמר, התחברתי שוב, הלכתי למשטרה ומשהו בחוץ אמר ברדיו שיש רייסר בחוץ, איך הוא יודע שאני רייסר ואיך הוא יודע שקוראים למקום הזה רייסרים?, לא סיפרתי לאף אחד איך קוראים למקום, חוץ מלחבר שלי אבל הוא בכלל לא סיפר לאף אחד הוא רוצה שרק אנחנו ניהיה ברייסרים.
5. שוטר ביקש ממני רישיונות ליד תחנת המשטרה, ואז משהו בא אלינו בסוואט ואומר מה קורה פה?, מה זה?!!!
תדברו עם השוטרים, מה זה הנונים האלה.
תשכחו מה שקרה וגם אנחונ נשכח מה שקרה.

ציטוט ההודעה