ראיון עם
Luke Wilson Middle Men
לפעמים junkets יכול לגרור לנצח. כישרון "" אולי הגיע הזמן לקחת את הדברים או פשוט לקחת זמן רב יותר מהצפוי. לא כל כך ברומן גברים התיכון ביום ראשון שעבר. שני ראיונות, פנימה והחוצה, אף אחד לא ייפגע. פרשת התהלך ו קלילה ומהירה, ממש כמו בסרט זה היה קידום.
מישהו אמר לי מאוחר יותר כי לוק וילסון לא מרגישה טוב, אבל מסתיר אותו אדם היטב. מלבד שיעול קטן פה ושם, וגם את הדרך שבה הוא נעץ סכינים כלב האדם של הפרסום לפני שהתחלנו את הראיון, אני לא הייתי יודע את ההבדל.
חיתוך אלה מאוחר יותר אני יכול לומר כי רמת האנרגיה שלו נמוכה מעט, אבל זה היה תענוג לפגוש אותו. אני מעריץ ותיק. דיברנו על האופי שלו ועל מה הוא היה רוצה לעבוד עם ג 'יימס קאן שוב שנה אחרי מר קאן היה בטובך להופיע איתו "Bottle Rocket". התפקידים שלהם בסרט הזה דומים "בקבוק הרקטות" וזה באמת נתן לי תחושה מציקה של Deja-Vu ברחבי, עד שהבנתי שאני ממש זוכרת אותם מהסרט הזה.
וילסון משחק "ג 'ק האריס" "איש עסקים לגיטימי" (שבמקרה להפעיל מועדון לילה ויש לי צוות של שומרי ראש משלו,) כי מועד לשותפות עם החבר' ה שהמציאו את המערכת כדי לאסוף פרטי כרטיס אשראי דרך האינטרנט תמורת , טוב .. פורנו. הם המציאו פורנו באינטרנט. האריס מוצא את עצמו נמשך אל העולם / זוהר עלוב עלוב של תעשיית פורנו ואלי, ולאחר שהוא מקבל עשיר יותר, מקבל יותר מנוכר מן אשתו ומשפחתו בטקסס. זה אודיסיאה במובן המלא של המילה וזה סופר / עורך ממליצה זה
הראיון עם Macht ו ריביסי היה גם קליל למדי ואנחנו משתקפים שבו כולנו כבר ב -90 המאוחרות (תקופת הרבה שם הסרט מוגדר.) שני Macht ו ריביסי רק התחילו את הקריירה שלהם, ואני באמת חשבתי שאני אשיג יותר של התגובה מ ריביסי כאשר הזכרתי לו שהוא היה "הדוור". זה Macht שיחקו "האיש העירום" על "ספין סיטי" נראה לעשות יותר של השפעה. בהופעות שלהם כמו קוקאין, מחוץ בשוגג-מיליונרים פורנו בסרט זה כיף לראות, והם משמשים counterbalances גדול קיל אפילו וילסון.
קרדיט לאתר
IDEA

ציטוט ההודעה