אני משתמש ותיק של שנתים+ ואני power user עם Ratio: 1.211 Uploaded: 1.65 TB Downloaded: 1.36 TB
אני אמור להיות power user לתקופה ארוכה בשביל לקבל?? איך זה הולך?
אני משתמש ותיק של שנתים+ ואני power user עם Ratio: 1.211 Uploaded: 1.65 TB Downloaded: 1.36 TB
אני אמור להיות power user לתקופה ארוכה בשביל לקבל?? איך זה הולך?
נערך לאחרונה על ידי goku81; 08-08-2010 בשעה 13:52.
|
|
לא רשום בשום מקום כל כמה זמן, או מה התנאים בשביל שPOWER USER יקבל הזמנה, אבל כניראה שצריך רטיו מעלה 2 ולא לעשות H&R
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
PU חייב
חוץ מזה אתה רק צריך מזל שהמנהלים ישימו לב אליך ויחליטו שמגיע לך הזמנה רטיו כמה שיותר גבוהה ככה הסיכוי יותר גבוה
הייתה תקופה שקיבלתי פעמיים בחודש ותקופה של חצי שנה של יובש
גבר אם יש לך הזמנה תוכל לשלוח לי?
השמועות אומרות שצריך רטיו מעל 2. אבל בשום מקום לא רשום מה התנאי לקבל הזמנה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני לא רוצה סתם להקפיץ את האשכול אבל חזרתי לכאן בדיוק כי ראיתי את הנושא הזה לפני כמה ימים
ואני רוצה להגיד לכם שגם אני חשבתי שצריך רטיו 2 ומעלה וכול'.. אבל קיבלתי לפני כמה שעות Power User וזה הנתונים שלי:
Ratio: 1.152 Uploaded: 37.02 GB Downloaded: 32.14 GB Slots: Unlimited slots
זה די מוזר כי פותח האשכול העלאה והוריד בכמויות יותר מטורפות ממני בהרבה, והרטיו שלו גם יותר גבוה.. אבל עובדה שזה לא בהכרח רטיו 2 ומעלה.
^^ Power User מקבלים מעל 25 גיגה העלאה ואם רטיו של 1.000 ומעלה למשך שבוע וכך מקבלים משתמש Power אבל הזמנה כדי לשלוח לאחרים לא רשום מתי מקבלים ואיך
אפשר לקנות VIP ואז כל חודש מקבלים שתי הזמנות ואפשר לשלוח