שלום רב למפקחי קהילת אטרף וחברי צוות תמיכה.
הייתי מעוניין לדעת האם יש רדיו לקהילת אטרף.
במידה ולא הייתי מעוניין לדעת אם אתם מעוניינים באחד.
לפני כיומיים פתחתי עם חברי רדיו חדש על מערכת רדיו שמחזיקה 250 לשנה, קידוד מצויין, עיצוב מרהיב הכולל תצוגה תלת מימדית, מערכת ד"שים מתקדמת, נגן תקין, שדרנים מקצוענים שחלקם דיג'ים במקצועם, וואף אחד מהם בעל חברה + שדרן ברדיו 101FM + דיג'י בקמפוס במועדון הTLV המוכר.
השותפות מתוכננת כך ששתי הצדדים ירוויחו ממנה בצורה שווה:
כל שעליכם לעשות הוא לפתוח פורום לרדיו שאותו אני וחברי ננהל ובו נפרסם עדכונים, שידורים, וכו'.
ואנו נביא לכם נגן שאותו תשימו בעמוד הראשי של הקהילה, בסביבת החלק העליון במיקום שאתם תבחרו.
בנוסף לכך שהוא יעזור לנו, הוא גם ינעים את זמן הגלישה בעמוד הראשי של הפורום, ילהיב וימשוף את המשתמשים להשאר.
בנוסף על כך אנו מצפים לפרסום מינימלי כגון הכרזה בפורום דיבורים והצבעות לתחרויות האתרים בם נשתתף בעתיד.
בתמורה לזו אנו נספק לכם פרסום מלא ברדיו, אשר כולל באנר עם קישור לפורום, ופרסום בעת שידורים, בנוסף על כך יוכנס " ג'ינגל " של הפורום אשר יפרסם אותו גם כשאף שדרן לא משדר והבוט שידור מופעל.
כרגע אין לרדיו בוט שידור מכיוון שבעל החברה אשר תספק אותו נמצא כרגע באילת. כיחזור אנו אמורים לקבל את הבוט.
בנוסף על כך אנו אמורים לקבל מחברה אחרת דומיין co.il בימים הקרובים. (כרגע הדומיין הוא info).
הרדיו נפתח בסך הכל לפני כיומיים וכבר צבר מספר פעמים מספר מאזינים העולה על 20.
הדבר נחשב למקצועי ומוצלח - וזאת לא אני אומר, אלה השדרנים הטובים באינטרנט ובעלי הרדיו המוצלחים ביותר בעולם האנטרנט אשר פנו אלי ואמרו לי זאת.
בנקודה זו, אין ספק כי הרדיו יחסית לזמו באוויר משגשג ומצליח, ורק עכשיו בשידור של אחד השדרנים היו 20 אנשים - אשר נשארו ערים עד 3 וחצי בבוקר על מנת להאזין ולהנות.
אני בהחלט סבור כי השותפות תהיה משתלמת לשתי הצדדי במידה שווה, וכי במידה ונהיה שותפים נשגשג ונצליח יחדיו.
במידה והינכם מעוניינים בשותפות אמרו לי כאן ואני כבר אדאג ליצור עם הגורמים המוסמכים בקהיה קשר.
תודה ולילה טוב, או שמע עלי להגיד בוקר טוב.

.