זה יותר פריקה מייעוץ , אבל אולי תוכלו לתת לי טיפים - אני מאמין שאני לא היחיד שזה קרה לו..
קראתי הרבה מאמרים ולמדתי די הרבה (חודשיים +-) ורק בזמן האחרון התחלתי לצאת לשטח
מה שקורה זה שאני מגיע למצב שביציאה יש לי בלק-אאוט , אני לא זוכר הכל וכל המושגים שלמדתי מתחילים להתערבב לי.
הנה , לדוגמא - יצאתי לשטח לפני כמה ימים וראיתי HB 7-8 ככה יורדת מהאוטובוס מתחילה ללכת.
אני הייתי איזה 100 מטר ממנה ,
התחלתי לחשוב איך אני פותח את הסט - פתיח דעה/סיטואציה/ישיר לא יודע מה...
אני קורא פה כבר די הרבה וכנראה שטעיתי שקראתי יותר מדי בבת אחת ולא יצאתי לשטח...
אני זוכר שאמרו פה איפשהו שצריך כל פעם לקרוא קצת ולצאת לשטח אחרת זה מבלבל אותך..
וכנראה שזה נכון כי כל פעם שאני יוצא לשטח
אני מתחיל להסתבך עם מלא מושגים ומתרכז יותר מדי
ב'לעשות מה שצריך נכון' - לעשות DHV , ערך גבוה וכל אלו ואני לא מרוכז במטרה..
בקיצור,
ראיתי אותה , עוד לפני שהספקתי על איזה פתיח - היא הסתובבה אליי ושאלה אותי אם אני יודע איפה זה איזה מקום מסויים.
אמרתי לה שאני חושב שזה שם (הצבעתי על איזה מקום) , 'אני חושב שזה שם , בואי נבדוק..'
היא התחילה לספר לי שהיא הגיעה באוטובוס לאיזה ידיד שלה ,
שאולי אני מכיר אותו , שהוא עולה גם כן לי"ב
היא אמרה לי איך קוראים לו , אמרתי לה 'מוזר , איך אני לא מכיר אותו?'
היא התחילה להגיד 'יכול להיות בגלל שהוא לא היה בלה בלה בלה ולא היה בלה בלה בלה' בקיצור כל מיני תירוצים
(נראה לי זה סתם היה מומצא כל ה'ידיד' הזה אבל לא יודע)
בכל מקרה , לעניין - הלכתי איתה עד למקום הזה שהיא הייתה צריכה , דיברנו קצת , ניסיתי להיות מעניין
אני לא אפרט את כל השיחה כי אני לא זוכר ממש.. זאת הייתה שיחה של איזה 5-7 דקות
במהלך השיחה חבר שלי התקשר , הייתי אמור ללכת אליו , זה היה בדיוק באמצע שהיא אמרה לי איזה משהו , אז אמרתי לה לחכות שנייה ודיברתי איתו בטלפון.
המשכנו לדבר עוד קצת ובשלב מסויים , כשהתקרבנו כבר למקום הזה שהיא הייתה צריכה להגיע אליו היא זרקה לי 'אתה גם צריך ללכת לכאן? אתה לא צריך ללכת לחבר שלך ?'
אמרתי לה 'כן , הוא גר פה בהמשך' - היא אמרה לי 'טוב , תודה , ביי' אמרתי לה 'ביי , בהצלחה' וזהו..
הרגשתי שיכלתי לעשות משהו...
זאת רק דוגמא אחת אבל כבר הרבה פעמים שאני יוצא לשטח , מנסה לסגור משהו , לעשות משהו והכל מתבלגן לי בראש ואני לא מצליח לעשות כלום ובסוף מה שיוצא שאני מאלתר ומתנהג כמו AFC .
הלכתי איתה משהו כמו 10 דקות ובמקום לנסות לבנות עניין , משיכה , נוחות בשיחה הזאת לא עשיתי כלום
אני לא יודע איך לצאת מהמצב הזה !
כל פעם שאני יוצא לשטח הכל מתבלגן לי בראש ואני לא מצליח כלום...
חשבתי על לצאת עם חברים , ככה שזה אולי יוריד קצת מהלחץ אבל חברים שלי 'לא מאמינים בלהתחיל עם בנות' (WTF ?) הם חושבים שזה יבוא להם כבר לבד , בטבעי.. הם לא מאמינים שצריך לצאת החוצה לשטח לתרגל , לנסות..
בשלב מסויים , אחרי איזה 20 יציאות שלי לשטח שלא הובילו לשום דבר - זה כבר מרגיש ממש מוזר לקחת אוטובוס לעיר במיוחד בשביל להסתובב לבד ולנסות לפתוח סטים.
אני יודע שצריך לתרגל ועם הזמן זה ירגיש יותר טבעי , ושאין שום סיבה שזה ירגיש מוזר אבל זה פשוט ככה..
זהו... זה היה יותר פריקה מייעוץ , אבל אם יש לכם טיפים איך להתגבר על זה ולסדר לי את כל העניינים בראש - תנו בתגובות
תודה !

' אמרתי לה 'ביי , בהצלחה' וזהו..
ציטוט ההודעה