הייי מה העיניינים?קודם כול אני חדש בעסק הזה , שבועיים פלוס מינוס.קראתי את The Natural Art Of Seduction של ריצ'ארד ל'רואינה, זה הרקע היחיד שלי בפיקאפ ועוד קצת שטויות פה ושם של מיסטרי, אהבתי יותר את גאמבלר , לדעתי המשחק הטבעי טוב יותר בהרבה , לא שאני לא לוקח דברים גם ממיסטרי.עוד דבר קטן שלמדתי זה אונליין פיקאפ, אז החלטתי לנסות על בחורה אחת שאני מכיר הרבה זמן אבל לא יצא לנו לדבר בכלל , בקושי היינו אומרים "היי" אחד לשני בבית ספר, אני לא יודע עלייה כלום. אם זה חשוב היא בערך HB 8.5.לענייננו..החלטתי לנסות לדבר איתה בפייסבוק , פתחתי והכול זרם מעולה , אם מישהו קרה את הספר של גאמבלר הנ''ל יודע שיש לו שיטה שדרכה הוא עובד כדי לפתח שיחה מעולה וליצור קשר עמוק עם הבחורה , אז התחלתי ב mr.sociable המשכתי עם mr.comfrot וסיימתי כמובן עם mr.sexual. זרקתי פה ושם נגים כשהיה צריך , על השיער שלה וכול מיני שטויות כאלה , אחרי כמה זמן היא פשוט התחילה להתעניין ושאלה שאלות עליי ולא הפסיקה לדבר. בקיצור זה היה רגע מושלם לסגירה ופשוט ביקשתי את המספר וקבענו.תבינו.. אין לי נסיון או משהו , זאת הפעם הראשונה שאני מנסה ותאמת הלך ממש טוב , נקווה שימשיך טוב גם עם הבאות.

ציטוט ההודעה