קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. [פרסום] מין דיווח כזה שלי
    על ידי GaNsTeRyO בפורום כסף ברשת
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-12-2010, 07:52
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-02-2008, 15:00
  4. 2 תמונות שלי מהיום =D
    על ידי MrP בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 16:49
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[דיווח] תובנה שלי .

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

ברירת מחדל [דיווח] תובנה שלי .

[מנהל יקר, אם הכותרת/הפורום לא מתאים, בבקשה תשנה/תעביר .. פשוט התלבטתי הרבה זמן אם לכתוב את ההודעה או לא חח]
    ** מי שלא אוהב חפירות , שלא יקרא , אני מודיע מראש **

אהלן חבר'ה מה נשמע ? מבטיח שהתגעגעתי אליכם ... אני לא עזבתי , ממש ממש לא !

פשוט הייתי בתקופת דאון עצבנית ביותר... ממש כלום לא הלך ... לא סגרתי כלום .... קיצר בעסה מטורפת ואני בטוח שאין פה הרבה שהיו בדאון
    כמו שאני הייתי בו... תחשבו לעצמכם תקופה שאתה רק חושב שאתה נהית אפס , רק לאחרים טוב . הייתי רואה איזה מישהו בפארק מתנשק עם חברה שלו הייתי נגנב ... (לא מקנא בו אישית) , פשוט הרגשתי שאני גם רוצה .. ופתאום 'נבלתי' ממש ככה...
    מי שקרא באשכולות הקודמים שלי , אני נתקתי קשר מכל החברים שהורידו אותי למטה... ומשום מה , פתאום אני רואה שהם הצליחו (זה לא ממש הצלחה לדעתי להביא ערסיות מסריחות .. אבל תבינו אותי) אני רואה חברים 'ערסים' שהצליחו להביא ערסיות , ואשכרה דופק תראש בקיר הרי לפני כמה זמן שהייתי חבר טוב שלהם הם לא הצליחו ככה? אולי אני זה שהורדתי אותם למטה ?
    אני מנסה להעביר פה את הבלבלות שהיו לי בראש ... מקווה שתבינו אותם ..

עברתי פה באשכולות וראיתי שיש כמה ששאלו על דאון , לא קראתי תשובות שענו להם , ולכן אני אנסה לענות פה איך לצאת מזה ....

קראתי פעם שבכל דבר בחיים , בין בפיקאפ בין בלימודים ולא משנה במה , כשאתה בדאון - תשים לב לדאון הזה ! הרי ממה הוא בא?
    אתה אומר שהיית סוגר מספרים/נשיקות/FC אתה אומר שהיית מביא ציונים 100 ,90 ,100 . ועכשיו פתאום כלום :|

מזה אומר ? שאתה בעצם כן תותח , כן אלוף , אתה מסוגל!!! פשוט בגלל סיבה מסויימת אתה יורד למטה.. אולי זה בעסה בגלל ההורים/חברים או לא משנה מה , אבל כרגע אתה בדאון מטורף שמוריד אותך למטה ... וזה הכי גרוע !!! כי שאתה בדאון (לפחות במקרה שלי) בגלל שלא הלך לך לסגור עם מישהי - זה גורם לי להיות מבואס גם אח''כ שאני אגיע הביתה ובקושי אדבר עם ההורים והחברים כי אני בבעסה מטורפת...

עכשיו לעניין : איך אני יוצא מדאון כזה? (וכרגע אני מדבר על דאון במובן של פיקאפ שפתאום לא הולך כלום ואתה מרגיש AFC שוב )
    ** אני אומר את זה מנסיון כי חוויתי את זה על בשרי ** זה לא שמועה , זה מקור ראשון !

כמו שאמרתי למעלה , כשאתה בדאון כזה זה נובע בגלל שעד עכשיו הלך לך ופתאום לא!
    מה שאתה הולך לעשות זה ככה : אתה עושה הפסקה מ-ו-ח-ל-ט-ת מעניין הפיקאפ לארבעה ימים עד שבוע.. פשוט מנקה את הראש מזה..
    לא מתחיל עם בחורות, לא חושב עליהן , לא על כמה שאתה מסכן . פשוט לוקח הפסקה מהדבר הזה 'בחורה' .

בימים האלה מה שאתה עושה זה דבר פשוט : עושה דברים שכיף לך ואתה הכי אוהב לעשות ... אני אתן דוגמאות שאני עשיתי:

בעניין הספורט:
    * : לעשות משחק כדורגל/כדורסל אבל מה משחק? להשקיע את הנשמה שלך בו ולשחק כמו מטורף... להנות להעביר להזיע פשוט להשקיע את הנשמה במשחק . (כנ''ל , אחרי המשחק הזה אתם מרגישים כמו תינוק שנולד מחדש )

** :אתם לבד? אין לכם איך לשחק עם החבר'ה? אין היום משחק? קחו כדור , לכו לבד למגרש ותתחילו לשחק עם עצמכם - בעיטת לשער, זריקות שלשה , לנסות לדייק למשקוף (אני סתם מביא דוגמאות כן?) אבל מה - תהיו מרוכזים בזה ורק בזה... תנו את כולכם !

*** : צאו לריצה , או בעיר או במגרש שמיוחד לזה , שימו נעלי ספורט ואל תתעצלו - פשוט רוצו ! ריצה קלה שאפשר להחזיק בקצב שלה הרבה זמן ... חשוב מאוד: לקחת נגן ושיתנגנו בו שירים שאתם הכי הכי אוהבים ושהכי משפרים מצב רוח ! (ולא עופר לוי וכל השטויות האלה לא נחשב) חחחח

**** : דבר נחמד שהתחלתי לעשות עכשיו וזה משחרר אותי מאוד ועוזר לי - קחו אופניים וצאו לרכיבה למרחקים - הכי רחוק שאתם מרשים לעצמכם רק שמרו על עצמכם מומלץ : לקחת בקבוק מים קרים לאיזה עצירה קצת לנשום אוויר . ונגן MP3 שלא יהיה משעמם בדרך .
    (אני במצב כזה יכול לנסוע עם האופניים עד אילת חחח)

בעניין החברה ויציאות :
    * לצאת עם חבר/ים שלך למקומות- איפה שלא ייצא , פשוט לשבת איתם אפילו מתחת לבית עם קצת אוכל ושתיה (לא אלכוהול )
    לעשות צחוקים להזכר בדברים מהיסודי .. לא יודע מה מצחיק אתכם , פשוט תזרמו ודאחקות ... (אתם תרגישו אחרי אותו ערב שיפור מטורף)

** כמה שזה יישמע הזוי: להתבודד , כן כן .. לקחת נגן MP3 עם השירים שאתה אוהב ולשבת באיזה פארק שקט , חשוב שיהיה שקט.
    רק מה - זוכרים? לא לחשוב על כמה אתה מסכן .. פשוט להנות מהמוזיקה ומהשקט... מנקה תראש מאוד

*** הוספה בעריכה: ללכת עם חברים למופע סטנדאפ !!!!!!!!!!! אין אבל אין אין אין יותר משחרר מזה ומשפר מצב רוח !!!

*** לצאת עם החברים/משפחה לאיזה טיול טוב בצפון/דרום .. שם עושים על האש , מוזיקה , אווירה מאוחדת וכיפית .

**** לאלה שקצת יותר ערסים ביננו - אל תשתו וודקה ושטויות כאלה במטרה ''לדפוק תראש ולשכוח מהכל'' - זה לא יעבוד
    מה שכן אבל - ללכת לפארק עם החברים הטובים לעשות איזה על האש קטלני עם ים בשר וכמה בירות בשביל הכיף ומי שאוהב - זה כן יעזור מאוד אפילו כי גם זה פותח אותך קצת ואז יש צחוקים והרגשה שמחה מאוד באוויר . . .
    [אני יודע שזה נשמע שחזרתי קצת על דברים אבל העיקר תבינו את הרעיון]

** הכי חשוב, במהלך הימים האלה אתם ל-א קשורים לבחורות, אל תתחילו איתם , תתנתקו . חשוב מאוד תהיו עקביים בקטע הזה **

יפה , אחרי השבוע הזה תאמינו לי שאתם שכחתם מכל החרא והדאון שהיה בכם , בדוק! אם לי זה עזר לכם זה בטוח יעזור מנסיון!

למעשה עד עכשיו הייתי פסיכולוגית
    איך אנחנו חוזרים למשחק ומעיפים את הפחד גישה שכביכול חזר אלינו ? ( שוב , אמנם קראתי הרבה מזה אבל אני אישית עשיתי ויצאתי לשטח והכל בדוק ומנוסה)

קודם כל : שאתם יוצאים - חשוב שתשתדלו כמה שיותר להנות מהיציאה - פה אני ממליץ ללכת עם חבר קרוב שהוא עם ראש פתוח והוא יזרום איתכם ולא יגיד לכם אמונות מגבילות כמו ''זה חוצפה מה שאתה עושה''

הדברים שעשיתי , תעשו אותם/דומה להם ותראו איך הכל יהיה בסדר , (לקח לי שלושה ימים- ואני חוזר למשחק ובגדול ) :

* אתם רואים בחורה ? אל תבררו יותר מדי ... פשוט תשאלו 'מה השעה' כמה זה פשוט? זה 'מחמם' את הגרון כמו שצריך בתור התחלה .

* ראיתי קבוצה של בחורות הולכות עם גלידה/ארטיק - אתם : הייי בנותת בתאיבוןןןןן (חחח תצעקו להם את זה אתם תקרעו מצחוק והם עוד יותר ) אח''כ ראיתי אותם שוב , הן עברו וחייכו כזה ושאלו מה נשמע בצחוק כזה ...

* ראיתי שתי בחורות מנסות להצטלם ביחד - למה אתן כאלה סתומות ? תבקשו עזרה אני אצלם אתכן , צלמתי אותן הצטלמתי איתן דברנו כמה מילים מאיפה אתה בלה בלה והלכתי ...

* אווו זה אחד הדברים הגאוניים - מתוך דמוניק קנפידנס - להחמיא על פריט לבוש . אתם לא מבינים איזה בטחון זה נותן אחרי שאתה מחמיא.
    אין דברים כאלה!!! המחמאה הראשונה תהיה אולי מאוד קשה להגיד אותה ואולי היא תשמע רובוטית ומלחיצה - אבל זה הקטע ! אתם לא מתביישים! אתם עושים את זה בכיף ובבטחון!
    כמה מקרים נחמדים : אני: הייי חח איזה שעון מגניב יש לך , (ותופס לה תיד בקטנה) שיהיה לך בתיאבון !!! (ולא היה לה שום אוכל )
    נקרעתי לה מצחוק מול הפנים וזה הכי כיף - כי אתה נהנה מזה !
    עוד מקרה מצחיק : אני : וואי , איזה קטע ... אמא שלי רצתה לקנות לי כזה תיק (וזה של בנות חחח) אבל היא הביאה את זה מחו''ל , מאיפה את השגת? היא: שעתיים מסבירה לי איפה יש הנחות על התיקים האלה ואיפה אפשר להשיג כאלה בישראל ועם איזה מוכרת לדבר ותגיד לה ש*** שלחה אותך ... קיצר שיגעה אותי ואני סתם בתמימות אמרתי לה על התיק .
    אני: וואי איזה קעקוע מגניב ! מזה הצורה הזאת? היא: זה שמש !!! אני : איזה מצחיקה את .. ממתי עושים קעקוע של שמש ולא עושים גם של ירח?! היא : נקרעת מצחוק ואומרת שיש לה גם של ירח ...'אתה לא רוצה לדעת איפה' היא אמרה לי ... חחחח

זה לגבי המחמאות ואתם לא מבינים כמה בטחון זה נתן לי .. הרגשתי שאני חוזר לעצמי לאט לאט

מכאן לקחתי את זה הלאה : פשוט אמרתי שלום בקול רם לכל אחת שעברה לידי , (רובן החזירו שלום וחייכו יפה מאוד)

שחקתי אותה תייר והתחלתי לשאול בחורות שאלות באנגלית ...

יש עוד כמה כאלה שטויות שעשיתי - אני מקווה שהבתם את הרעיון ותעשו ככה או דומה לפחות ...
    הנקודה החשובה: להתמקד בהנאה ולא לחשוב מה הן יגידו ומה הן יחשבו על מה שאתה עושה .. כל עוד אתה לא מטריד מינית הכל בסדר!
    (וזה סתם חרטה לחשוב ככה כי 85% ממי שאמרתי לה שלום/מחמאה/ווטאבר - ענתה בחיוך ושמחה מזה שפונים אליה בכלל)
    עוד נקודה מאוד חשובה: אל , פשוט א-ל תבואו במטרה לסגור במהלך הימים האלה שאתם עושים את הפעילות הזאת , תבואו במטרה של כיף, שמחה- ולהחזיר לעצמך את הבטחון ולהעלים את פחד הגישה .

במידה ואתם מפחדים לעשות את זה , תתחילו מהשאלה 'מה השעה' . אל תזלזלו בזה כי זה מחמם אותך טוב מאוד !!!
    ובאמת חברים , שאין סיבה להתבייש ...

אולי זה יחדיר לכם מוטיבציה יא חרמנים
    לפני כמה ימים אחרי שפעלתי קצת להחזיר את הבטחון , הגעתי לים עם פולללל בטחון ...
    שחיתי עם חבר שלי בכיף ולפתע הגיחו 3 תיירות אמריקאיות .. אני פתחתי ישר איך שראיתי אותן בפתיח הכי נחמד : ''היי''
    דברנו כמה דק' שחינו קצת וכו' ... ואז הגיע גל נחמד שהעיף את החזייה של אחת מהן , ושתי החברות שלה הגמורות האלה צחקו ולקו לה את הטופ של הביקיני(ככה קוראים לזה?) , מה שראו שם תשאירו לי... אבל זה היה אחד הקורעיםםם והיא כמעט ולא התרגשה מזה חחחח
    שוב , הייתי במטרה של ***ל-א לסגור*** . ולדעתי לכן ככה הלך לי נחמד וזורם . ותאמינו לי שיכלתי לסגור שם NCX3 או פייסבוק , ובמקרה הטוב גם לסגור KC עם אחת מהן שהיתה בעניין שלי (לפי ה- IOIים שהיא נתנה) אבל מה ? תגידו שאני מחרטט? מתרץ לעצמי סתם? בכיף תגידו .. אבל אני אומר לכם שאם אני מחליט שאני באתי היום במטרה של לא להיות לחוץ לסגור- אני לא סוגר

לסיכום : יש לכם שבועיים שמתחלקים ל2 , שבוע ראשון: אתם שוכחים לגמרי מהבנות , שום דבר ! פשוט כלום!
    ועושים פחות או יותר את מה שכתבתי לכם למעלה .
    שבוע שני : אתם חוזרים לגיים שלכם ולבטחון העצמי שלכם ומעלים אותו בצורה מטורפת ע''י הדברים שכתבתי פחות או יותר
    אבל מה התנאי??? 1 . אתם לא רוצים ולא באים במטרה לסגור . 2. אתם נהנים מהעניין ולוקחים אותו ב-כיף

אוקיי שמעו למען האמת התלבטתי המון אם לפתוח את הנושא או לא , אבל אני מרגיש צורך חזק מאוד לפתוח אותו כי אם יהיה מישהו שהוא עכשיו/ יהיה בדאון , זה יעזור לו ואני בטוח בזה!!! אז אולי חפרתי קצת , אבל זה בשבילכם חבר'ה ... ואני יודע שהדברים לקוחים חלקם מתוכנית מסויימת או שנכתבו בעבר איפשהו , אבל כאן זה שונה - כאן זה דברים שעשיתי וחוויתי על בשרי ! הכל מנסיון אישי !

יאללה חבר'ה שמחתי לשוב מהחופשה שלי מהפורום - ומקווה להעלות דיווחים שלא יביישו את מיסטרי - תאחלו לי בהצלחה וכמובן בהצלחה לכם בעזרת ה' ....

שלכם , ILNAVYSEAL
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

=-O
    אחי אין לך מושג כמה שעזרת לי.
    תודה רבה !
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 11-08-2010 בשעה 02:37.

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ

שמח מאוד לשמוע אחי . בשמחה רבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוי כמה שאתה עוזר לי אתה לא מבין אני לא יודע מה יש לי אבל לאחרונה עשיתי טונה של שטויות נפרדתי מכל החברים שהיו
    לי סיננתי אותם אין לי כח לזוז אני בקושי יוצא מהבית ובקיצור הגעתי לשפל .
    ברגע שקראתי את מה שכתבת קודם כל הרגשתי שאני לא לבד בבור שנפלתי אליו ונתתי לי הרגשה שיש לי איך לצאת ממנו , אני לא יודע מה עובר עלי אבל באמת שהמאמר הזה אני מקווה שהוא יעזור לי אני מתכוון לבצע לפחות חלק מהכתוב אני לא יודע איך אני יחזיר את חיי החברה שהייתה לי אבל עזרתה לי מאוד תודה רבה אח שלי.

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

מצדיע לך (סמיילי לא קשור =-O)
    שמח שיצאת מזה ובחרת לשתף.
    עזרת להרבה.
    ".It always seems Impossible until it's done"

כל הכבוד על ההודעה, אני מניח שזה יעזור להרבה אנשים, אני אישית אחד האנשים הכי מודעים לעצמם, היה ברור לי למשל שאני כבר בדאון במשך כמה ימים אבל אני חושב שאני באופן אישי הולך לצאת מזה על ידי זה שאני מתכוון לצאת לסארג'ים עם אנשים סבבה וזורמים (ולא לבד, או שהייתי יוצא נגיד לא לסארג' בכוונה אבל למקומות שבהם מחפשים בנות והייתי עם AFCים שלא רק שלא ברמת הביטחון שלי וברמת הביצוע, וברמת ההבנה, הם גם מורידים אותי למטה בזה שיש להם מה להגיד, אותי אישית זה די משעשע אבל זה הוביל למסקנה סופית שכשזה נוגע ללחפש בנות, הם מחוץ לעסק, נקודה)

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ

שמח מאוד לשמוע חברים .... רק בשביל לעזור כתבתי את ההודעה הזאת תודהעל הפירגון !

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כדאי שתגלה עניין בעתיד שלך אתה הולך לבלות בו את שארית חייך =]

כל מילה בסלע באמת זה הדבר הכי חשוב!!! דרך ההנאה הכל מצליח ...בדוק!!!

לדעתי זאת המוטיבציה שהאנשים מחפשים=] =]=]=]=]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,249 | הודעות: 8,198,842 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect