קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 15:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[דיווח שטח] הג'ינג'ית.

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל [דיווח שטח] הג'ינג'ית.

לפני כמה ימים הייתי בסארג' עם חבר בסנטר, והיו שתי ילדות, אחת מהן HB8.5 שעברו לידנו כמה פעמים. אמרתי להן "אני רואה שאתן עוקבות אחרינו.. זה מחמיא לי והכל אבל טיפה מטריד"
    התחלנו שיחה ובשלב מסויים הHB8.5 - נקרא לה הג'ינג'ית - אמרה שיש הופעה של איזה זמר שהיא אוהבת בצומת ספרים והזמינה אותנו לבוא. באנו איתן ואני והג'ינג'ית נדחפנו קדימה והתיישבנו לראות את ההופעה. תוך כדי התכתבנו בפלאפון ודי מהר חבר שלי חזר הביתה. בשלב מסויים אמרתי לה "טוב חם פה, את באה החוצה לכמה דקות?" היא אמרה כן ויצאנו החוצה לשבת.
    דיברנו עוד כמה דקות (מצטער שאני לא מפרט את השיחה, אני פשוט כבר לא זוכר, אבל פה כבר הייתה משיכה ממנה וכבר הייתי בA3 - עזרתי לה לזכות בי) ושילבתי קצת קינו, עשיתי את הTRUST TEST שאני מאוד אוהב לעשות, ובשלב מסויים הצטרף אלינו מישהו שהיא הכירה והוא גם דיבר איתנו..

בסוף כבר לא היה נעים לה מחברה שלה והיא רצתה לחזור להופעה, אז היא נתנה לי את המספר ונפרדה מההוא שהיא הכירה. לא רציתי שהמספר יהיה FLAKE אז אמרתי לה "על מה את מדברת? אני חוזר איתך להופעה". כן, אני יודע שיצאתי נידי, אבל בהמשך זה עוד ישתלם לי. חזרתי איתה להופעה וישר ראיתי את חברה שלה והיא לא. היא נכנסה עמוק לחפש אותה ובינתיים אני התיידדתי עם החברה וצחקנו שהג'ינג'ית לא מוצאת אותה. בסוף הג'ינג'ית באה ועלינו איתה לגג ופגשנו עוד אנשים ובסוף הוצאתי אותן מהסנטר והלכנו לכיכר דיזינגוף. כאן כבר הייתי איתה בבניית נוחות. התיישבנו בכיכר שלושתנו ונהננו, והיה קטע שהחברה הלכה לשירותים ונשארנו אני והג'ינג'ית, והרגשתי שאיבדתי קצת משיכה.
    ג'ינג'ית: בלה בלה (משהו לא רלוונטי)
    אני: עדיף שלא תדברי (ושם לה יד על הפה)
    היא: שותקת ומרוח לה חיוך ממזרי על הפרצוף
    אני: הבנתי מה את עושה, את מנסה לשתוק ולעצבן אותי אה?
    היא: מהנהנת, עדיין עם החיוך הזה
    אני: שניים יכולים לשחק במשחק הזה.
    עכשיו התחילה מלחמה של שתיקה של מי נשבר קודם. ניסיתי לשבור אותה ע"י לגנוב לה דברים וניסיתי לשגע אותה וכלום לא עבד, ואז עלה לי רעיון.
    אני: טוב ביי (בצורה הכי יבשה בעולם, בלי חיבוק בלי כלום)
    קמתי והלכתי, חציתי כבר את כל הכיכר וכשעמדתי לרדת ממנו הסתכלתי אחורה והיא הסתכלה עליי, עשתה לי תנועה עם היד של "בואאא". עשיתי לה תנועה של "אה?", היא שוב עשתה "בוא" ואז באתי ושאלתי אותה "מה? שכחתי משהו?". היא ישר קמה והביאה לי חיבוק אוהב, ואז התיישבנו והיינו במצב אינטימי עם קינו והכל, ואז חברה שלה חזרה מהשירותים והפסקנו. חזרנו להעביר זמן ביחד איתה. בסוף הן הלכו לדרכן ואני לדרכי, והיא ביקשה שאני אשלח לה אסמס והיא תשלח לי את הפייסבוק (לא היה לי את המספר שלי, רק לי את שלה).
    יותר מאוחר באותו ערב, כשכבר הייתי בבית התכתבנו באסמסים והסופתי אותה בפייסבוק, למחרת דיברנו בטלפון 20 דקות, בשביל להמשיך ליצור נוחות, ואתמול כתבתי לה בעמוד בפייסבוק והתחלנו להתכתב ובסוף לקחתי את המסנג'ר שלה והוספתי.

עכשיו פה התחלתי לדאוג שוב שאני מאבד משיכה, מה גם שעוד מלא בחורים ראו אותה באותו יום בסנטר ודיברו איתה והכל, וזה פעם ראשונה שאני מפחד לאבד מישהי (כל פעם שיש מישהי שאני אשכרה רוצה הגיים שלי יורד ואני טיפה חוזר להיות AFC, אבל לאט לאט התופעה נעלמת).

בכל מקרה, היום דיברנו במסנג'ר ורציתי ליצור משיכה, אבל כל מה שעשיתי (DHV, נגים) היא החזירה באותו מטבע - אני מרגיש שיש לי פה עסק עם אמנית פיקאפ או טבעית
    דוגמא מהמסנג'ר:
    היה איזה קליפ ששלחתי לה, ואז היא אמרה "הרווחת נקודות אצלי על שאתה מכיר את זה, זה ממש טוב".
    אני: חחחחחחחחחח את עוד לא הרווחת נקודות אצלי
    היא: אני לא צריכה להרוויח נקודות אצלך XD (החזירה לי נג! זה משהו שלא קרה לי עם אחרות)
    אני: זה מה שכולם אומרים בהתחלה, ואז הם קולטים שאני קשה

קבעתי להיפגש איתה בשישי, אני ממש בקטע שלה ואני מקווה שיהיה טוב, עדיין יש רגעים שאני חוזר להיות AFC. מה אתם אומרים?
    נערך לאחרונה על ידי avirankatz; 11-08-2010 בשעה 16:56.

2. קישורים ממומנים

אחלה דיווח אבל לדעתי לא היית צריך להוסיף אותה למסנג'ר תן לה להתגעגע אליך לא צריך להיות כל הזמן בקשר

יפה אחי נשמע שהצלחת ליצור משיכה טוב
    אבל למה אתה לא מכוון ללפחות נשיקה? כשיישבתם בחוץ לפני שהמישהו הזה היצטרף יכלת ליסגור נשיקה הייתם בחוץ די הרבה זמן(או שאולי לא הבנתי נכון..)
    גם כשהחברה הלכה לשירותים הייתה לך היזדמנות נשמע שוב שהיה לך הרבה זמן ויכלת ליסגור נשיקה אבל המשכת עם המשחקים ועם הנוחות
    בכל זאת נשמע שהצלחת שם לא רע בכלל וכשתיפגש איתה שוב אני בטוח שגם תסגור משהו
    תן דיווח אחרי זה

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לא היה לי אף פעם הרבה זמן איתה לבד. כשהמישהו בא זה היה מוקדם מדיי לנשיקה, ולא היינו שם הרבה זמן. יצרתי שם משיכה ואז הראיתי לה שאני נמשך אליה, וכשההיא הלכה לשירותים הרגשתי שאני צריך לרענן את המשיכה אז עשיתי את כל הקטע ההוא, וכשחזרתי והיינו במצב אינטימי אז ישר חברה שלה הגיעה.
    אני חושב שאם היה לי יותר זמן איתה לבד הייתי סוגר KC באמת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,199 | הודעות: 8,198,792 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect