מציאת הסרטונים נלקחה מהאתר vgames עם תוספות והרבה שינווים שלי. תהנו:
אז היום אני יראה לכם סרטונים, שמראים את המשחקים האהובים עלינו מופיעים גם במציאות ומשתתפים בחיינו:
רובה פורטלים בחיינו:
חבילה חדשה מגיעה לביתם של אנשים, ובתוכה רובה הפורטלים שהם הזמינו
איך הוא השתמש בו ואיך יגיבו החברים שלו? תוכלו לראות בסרטון הבא:
עולם הפיקסלים:
הסיפור מתחיל כעוד יום שגרתי, אדם זורק את הטלוויזיה הישנה שלו, כשפתאום - משתחחרים ממש פיקסלים לעולם
לפתע מתוך ענק הפיקסלים הגדול, יוצאים כל מיני יצורים כגון, פאקמן ועוד יצורי שמונה ביט שהורסים את עולמנו. ומפוצצים אותו.. לקוביות:
פרימן אשם:
אחרי שגורדון פרימן הורס את הפורטל של דוקטור ברין לעולמם של הקומביין, "סיטי 17" עומדת להיהרס וכולם נסים על נפשם . הסיפור הבא מתמקד בשני שורדים המנסים להיחלץ מאותה עיר מתמוטטת - חלק שני שלו עדיין בהפקה.
הכדור הגדול בעולם:
חחח זה אחד הסרטונים שממש אהבתי:
במשחק שאולי אתם מכירים Katamari Damacy המטרה היא לזרוע כמה שיותר נזק בלתי הפיך על ידי איסוף חלקים מהעולם לתוך כדור השלג ההולך וגדל של נוכחותכם. הסרטון הבא, שהוא פרסומת לביטוח נסיעות, מדגים שזה קורה גם במציאות:
Continue?
"החיים זה לא משחק מחשב!" הוא אחד המשפטים האהובים על הורים בחברה שלנו. כמו שכבר ידענו בחוש טבעי בריא, הם טועים, והסרטון המושקע הבא, (שנוצר ע"י שני אנימטורים ישראליים!!) מוכיח את זה. מפעולות מונוטוניות יום יומיות, כמו הליכה ברחוב לעבודה או התחמקות מההומלס השכונתי משליך החתולים, אנו למדים שהחיים הם לא יותר ממשחק וידאו. פלוס גם משהו על קומוניזם, אני עדיין לא בטוח מה!
סרטון בונוס - Mirror's Edge בחיים האמייתים
חיים על הקצה - אתלט פארקור מחזיק מצלמה ביד ויוצר טריילר Mirror's Edge משלו - בעולם האמיתי. קצת חסרים גורדי שחקים, אבל נסלח לו.

ציטוט ההודעה