קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. TNW-הפרק הראשון !!!(חלק א')
    על ידי Taker בפורום אתגר חודש אוגוסט - הקמת ארגון רסלינג
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-08-2010, 19:32
  2. [דיון] הפרק השני של חטופים?
    על ידי FunnyXD בפורום חטופים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-03-2010, 01:03
  3. [דיון] איך היה לדעתכם הפרק השני של מה אתם הייתם עושים?
    על ידי sagivZ בפורום טלוויזיה ישראלית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-03-2010, 01:46
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-11-2009, 14:45
  5. [קונה] את הפרק השני של השיר שלנו 20 נקודות
    על ידי asaf_e בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 20:34
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[TNW]הפרק השני!!!

משתמש מתקדם האוואטר של Taker
    לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

ברירת מחדל [TNW]הפרק השני!!!

TNW-הפרק השני!

JR- איזה ערב ענק הולך להיות לנו כאן היום!
    טאז- אני מסכים איתך JR!אך לצערנו הרב טריפל אייץ' לא יוכל לקחת היום חלק בתוכנית כי בסופו של דבר הוא עוד לא החלים מהפציעה של שבוע שעבר...
    ג'רי לולר- חבל שהוא יפספס את התוכנית זאת כי הערב כריס ג'ריקו ומאט הארדי יגנו על האליפות שלהם נגד האחיות בלה!
    טאז- האחיות בלה?!אתה צוחק עליי!
    JR- הוא לא צוחק עליך טאז!ואם זה לא מספיק שני המתאבקים שהפסידו בשבוע שעבר לג'ריקו והארדי,RVD ואיוון בורן התמודדו הערב בקרב אחד על אחד וינסו לזכות בשוט נוסף על אליפויות הזוגות בשבוע הבא עם שותף שהם יבחרו!
    ג'רי לולר- וקרב נוסף שנקבע להיום הוא דולף זיגלר,האלוף הבין יבשתי החדש בקרב אליפות נגד ג'ון מוריסון!!
    טאז- אני לא יכול לחכות שהערב הזה יתחיל!

התוכנית נפתחת עם המוזיקה של הרוק ברקע!
    הוא נכנס לזירה עם אליפות ה-TNW על הכתף הימנית שלו...אחד מעובדי הבמה מביא לו מיק' והוא מתחיל לדבר:
    ''בשבוע שעבר אני עשיתי היסטוריה!
    אני ניצחתי שני אלופי עולם לשעבר בשני קרבות שונים כדי להפוך לאלוף ה-TNW הראשון אי פעם!
    לאריק בישוף זה לא הספיק שאני מנצח רק בקרב אחד,ועוד לא סתם קרב אלא קרב כלוב משולש!
    הוא רצה עוד קרב,הפעם קרב אחד על אחד רגיל שגם בו ניצחתי!
    כנראה שלטריפל אייץ' זה היה פשוט יותר מדי...זאת גם הסיבה למה הוא לא כאן איתנו היום...
    אז עכשיו אני רוצה לשאול את כולכם...את מי אני יכול לנצח עכשיו?
    בואו נודה בעובדות,אני ניצחתי את טריפל אייץ' שניצח באותו הערב גם את אדג' אז טכנית ניצחתי גם את אדג'.
    מצד שני אני ניצחתי גם את שון מייקלס שניצח באותו הערב את אנדרטייקר אז טכנית ניצחתי גם אנדרטייקר.
    מאט הארדי וכריס ג'ריקו יותר מדי מפחדים להתמודד בקרב של אחד על אחד וזאת גם הסיבה שהם מתמודדים היום מול שתי דיוות...דיוות!
    את ולדימיר קוזלוב אני כבר ניצחתי בשבוע שעבר.
    אביס הוא אלוף העולם במשקל כבד ובישוף בטח לא יתן לו לסכן את האליפות שלו מול מתמודד ענק כמוני...
    וכל שאר הרוסטר...טוב הם חבורה של אפסים עלובים!
    אז את מי נשאר לי לנצח?''

לפתע נשמעת המוזיקה של שון מייקלס ברקע!
    מייקלס נכנס,נעמד לכמה רגעים ברמפת הכניסה ואז נכנס לזירה,הוא מקבל מיק' ומדבר:
    ''דווין,זכית באליפות עולם אחת אחרי 8 שנים בערך ואתה כבר חושב שאתה יותר טוב מכל אחד מהמתאבקים כאן?
    ואם לומר את האמת...אתה לא באמת ניצחת אותי בשבוע שעבר!הקרב הסתיים בתיקו נכון?
    אז אם אתה עדיין חושב שאתה מספיק חזק כדי לנצח אותי ''פעם נוספת'' מה אתה אומר על קרב אליפות אחד על אחד...הערב!!!''

הרוק מחייך,מסתכל על הקהל ואז בחזרה על שון...הוא מתקרב אליו עד שהם במרחק של סנטימטרים ספורים אחד מהשני וממשיך לדבר:
    ''קרב אליפות אה?...אני מסכים!!!''

הרוק זורק את המיק' ועוזב את הזירה למשמע המוזיקה שלו...

קרב ראשון-אדג' נגד ולדימיר קוזלוב
    VS

אדג' נכנס!
    ולדימיר קוזלוב נכנס!

המנצח:
    ספוילר:
    אדג' אחרי ספיר לספירה!

אחרי הקרב,אדג' לקח כיסא ותקף איתו את ולדימיר קוזלוב עד שהאבטחה באה והפרידה ביניהם!

מאחורי הקלעים רואים את ברי וניקי בלה מדברות:
    ברי: ''ניקי,אין לנו סיכוי לנצח אותם!אנחנו לא נצליח אפילו לתת להם מכה אחת!''
    ניקי: ''אני יודעת,צריך לחשוב על משהו לעשות...''
    ברי: ''אין שוב דבר שאנחנו יכולות לעשות...פשוט נצטרך לנסות להתמודד מולם...''
    ניקי: ''ברי,נראה לי שאני יודעת מה נוכל לעשות,בואי איתי...''

קרב ראשון-איוון בורן נגד רוב ואן דאם(המנצח זוכה לקרב נוסף על אליפויות הזוגות בשבוע הבא)
    VS

איוון בורן נכנס!
    הוא הולך לאט לזירה תוך כדי שהוא מחלק כיפים לקהל,לפתע רוב ואן דאם רץ מאחוריו ומתחיל להרביץ לו!הוא דוחף אותו חזק על המדרגות!מרים אותו,בועט לו בבטן ומגלגל אותו לזירה!ואן דאם נכנס גם כן לזירה והשופט מצלצל לקרב להתחיל!

המנצח:
    ספוילר:
    רוב ואן דאם לאחר שהוא נתן לאיוון בורן בעיטה לביצים כשהשופט לא ראה ואז ביצע עליו את הפרוג ספלאש לספירה!

מאחורי הקלעים רואים את אלופי הזוגות כריס ג'ריקו ומאט הארדי בדיוק יוצאים מהמקלחות עם מגבת לבנה עליהם...הם הולכים אל הלוקר רום שלהם כדי להתלבש…
    כשהם מגיעים הם מגלים שמישהו לקח להם את הבגדים שלהם!
    מאט הארדי: ''מה קורה פה?!איפה הבגדים שלנו לעזאזל?!!''
    כריס ג'ריקו: ''דאמ!בטח הבלות האלה לקחו אותם כדי שנפסיד בקרב!''
    מאט הארדי: ''מה אני אמור לעשות עכשיו?אין מצב שאני עולה לזירה ככה!''
    כריס ג'ריקו: '' אל תדאג יש לי רעיון,בוא נלך ללוקר רום של אחד המתאבקים ו-''נשאיל'' את הבגדים שלו...''
    מאט הארדי: ''חסר לך שהתוכנית שלך לא תעבוד!''
    כריס ג'ריקו:'' תשתוק כבר ותבוא אחריי...''

קרב שלישי-צ'אבו גאררו נגד זאק ריידר(המנצח זוכה בשוט לאליפות ארה''ב בשבוע הבא)
    VS

צ'אבו גאררו נכנס!
    זאק ריידר נכנס!

המנצח:
    ספוילר:
    זאק ריידר אחרי שהתחמק מפרוג ספלאש,קם במהירות ועשה לצ'אבו את הזאק אטאק לספירה!

אחרי הקרב זאק ריידר עזר לצ'אבו גאררו לקום ולחץ לו את היד,לאחר מכן ריידר יצא מהזירה והיה בדרך אל מאחורי הקלעים אבל פתאום המיז רץ במהירות לרמפת הכניסה ונתן לזאק ריידר מכה חזקה בפנים עם חגורת האליפות שלו!
    המיז חייך ועזב את המקום בזמן שזאק ריידר דימם ברמפת הכניסה!

שוב פעם מאחורי הקלעים רואים את ג'ריקו והארדי עם המגבות נכנסים ללוקר רום של יושי טאטסו...הם מדברים בזמן שהם מחטטים בבגדים שלו:
    מאט הארדי: ''אם נראה לך שאני הולך ללבוש את הבגדים המגעילים האלה אז יש לך טעות כריס!''
    כריס ג'ריקו: ''אל תדאג,גם אני לא מתכוון ללבוש אותם...תסתכל עליהם,הם נראים כמו בגדים של נזיר אסייתי שיכור ועיוור צבעים...''
    מאט הארדי: ''בוא נעוף מפה ונחפש בגדים במקום אחר לפני שיתחיל הקרב שלנו...''

קרב רביעי-קרב על האליפות הבין יבשתית-דולף זיגלר נגד ג'ון מוריסון

VS

דולף זיגלר נכנס!
    ג'ון מוריסון נכנס!

המנצח:
    ספוילר:
    ג'ון מוריסון כתוצאה מספירת חוץ!זיגלר יצא עם החגורה שלו החוצה באמצע הקרב...

בזמן שזיגלר עמד לעזוב אריק בישוף הופיע על המסך הגדול!הוא התחיל לדבר:
    ''דולף,אתה תחזור לזירה ברגע זה לקרב חוזר נגד ג'ון מוריסון!הפעם עם תפסול את עצמך בספירת חוץ אתה תפסיד את האליפות שלך!''

זיגלר העצבני לא יודע מה לעשות,הוא חוזר לזירה לקרב החוזר...

המנצח:
    ספוילר:
    ג'ון מוריסון כתוצאה מפסילה,זיגלר לקח את מוריסון לקורה ונתן לו אגרופים בלי הפסקה עד שנפסל!

דולף שוב פעם לקח את החגורה שלו והיה בדרך אל מאחורי הקלעים אבל אריק בישוף הופיע פעם נוספת על המסך הגדול!הוא אמר:
    ''זיגלר,אני מצטער אבל זה עוד לא נגמר,אתה תחזור לשם לקרב חוזר נוסף!הפעם אם אתה תפסיד מספירת חוץ או מפסילה אתה תאבד את האליפות שלך!''

זיגלר חוזר בעצבים לזירה לקרב הנוסף...

המנצח:
    ספוילר:
    ג'ון מוריסון והוא האלוף החדש אחרי שהפתיע את זיגלר עם רול-אפ מהיר 5 שניות אחרי שהקרב התחיל!

ג'ון מוריסון עוזב עם האליפות החדשה שלו בזמן שזיגלר יושב במרכז הזירה ולא מאמין למה שקרה לו הרגע!

קרב חמישי-קרב לא על האליפות-המיז נגד יושי טאטסו
    VS

המיז נכנס!
    יושי טאטסו נכנס!

המנצח:
    ספוילר:
    המיז אחרי סקול קראשינג פינאלה לספירה!

אחרי הקרב המיז לקח את האליפות שלו ונכנס איתה לזירה,הוא ירק על יושי טאטסו ששכב על הזירה ולא זז,אח''כ הוא הושיב אותו על הזירה ושפשף את החגורה שלו על הפנים של טאטסו!המיז לא סיים!הוא הניח את אליפות ארה''ב שלו על רצפת הזירה,הרים את יושי טאטסו על הרגליים ועשה לו את הסקול קראשינג פינאלה על החגורה!!!
    המיז ביקש מיק' ואחד מעובדי הבמה הביא לו,המיז עמד מעל יושי טאטסו שהתחיל לדמם מהראש!המיז החל לדבר:
    ''זאק ריידר,לא אכפת לי מזה שניצחת,אני מאחל לך להיפצע כדי שלא תצטרך לפגוש אותי בשבוע הבא כי אם אתה כן תתמודד מולי אתה תסבול הרבה יותר ממה שיושי טאטסו מרגיש עכשיו!הרבה יותר!אני אדאג לכך שאתה לא רק תפסיד בקרב שלך,לא רק תסבול כל כך הרבה שלא תוכל לזוז חודש אלא אני גם אגמור לך את קריירת ההיאבקות האומללה והלא מוצלחת שלך!''

לפתע נשמעת המוזיקה של אריק בישוף, ה-GM של TNW!

אריק עומד על רמפת הכניסה עם מיק' בידו ומתחיל לדבר:
    ''אתה צודק המיז,בשבוע הבא צ'אבו,זאק או אתה תסבלו הרבה יותר מיושי טאטסו כי הקרב אליפות ביניכם יהיה קרב אקסטרים רולז!!!המשך ערב נעים וכואב לכולם...''

בישוף עוזב בזמן שהמיז עומד עצבני בזירה!

לאחר הקרב רואים שוב פעם את כריס ג'ריקו ומאט הארדי מאחורי הקלעים...הם הולכים במסדרון עד שהם מגיעים לדלת שכתוב עליה בגדול: ''יו''ר TNW אריק בישוף''...
    כריס ג'ריקו: ''זה המקום,תהיה בשקט כדי שלא ישמעו אותנו ותתפלל שבישוף לא נמצא שם עכשיו...''
    מאט הארדי: ''אם הוא נמצא שם אתה כל כך הולך לשלם על זה!''
    הארדי וג'ריקו פותחים בשקט את הדלת ונכנסים לאט...בישוף לא נמצא שם...הם הולכים לארון הגדול שנמצא שם ופותחים אותו:
    מאט: ''או!זה כבר יותר טוב!''
    ג'ריקו: ''חליפה,עניבה,כפתורים,יש פה את כל מה שאני צריך!''
    לפתע הם שומעים מהרמקול שנמצא בתקרה של החדר:
    ''מאט וג'ריקו,יש לכם 10 שניות בדיוק לעזוב את החדר או שאתם מפוטרים!!!9...8...7...6...''
    כריס והארדי עוזבים את החדר בריצה!

קרב שישי-קרב על אליפות הזוגות-כריס ג'ריקו ומאט הארדי נגד האחיות בלה
    VS

האחיות בלה נכנסות!

הן נכנסות עם התיקים והבגדים של כריס ג'ריקו ומאט הארדי!
    על המסך הגדול רואים את כריס ומאט עומדים עם המגבות שלהם מאחורי הקלעים ורואים דרך הטלוויזיה שנמצאת שם את ברי וניקי עומדות בזירה עם התיקים שלהם...
    ברי וניקי לוקחות מיק' ומתחילות לדבר:
    ברי: ''מה קרה?מפחדים להילחם נגדנו?''
    ניקי: ''לזה אתם קוראים אלופי זוגות?''
    ברי: ''אולי זה יגרום לכם לבוא...''

האחיות בלה לוקחות את התיקים עם הבגדים של ג'ריקו והארדי ויוצאות איתם מהבניין!הן הולכות לכיוון הים שנמצא כ-100 מטר מהבניין!לאחר 2 דקות בערך הן מגיעות לים...
    ניקי: ''1...2...3...!''

ברי וניקי זורקות את התיקים לים ומסתכלות עליהם בזמן שהם נסחפים רחוק!

הן חוזרות לבניין ונכנסות לזירה בחזרה כדי לשמוע שהן ניצחו!

המנצחים:
    ספוילר:
    ברי וניקי בלה מניצחון טכני!(כריס ג'ריקו ומאט הארדי עדיין האלופים)

כריס ג'ריקו ומאט הארדי נראים מיואשים במסדרון מאחורי הקלעים...הם ממשיכים ללכת תוך כדי שהם מדברים:
    ג'ריקו: ''אין בליגה הזאת אף מתאבק עם בגדים נורמאליים?!''
    מאט: ''אחי,מתחיל להיות לי קר מתחת...''
    ג'ריקו: ''תפסיק להתבכיין על כמה שקר לך ותעזור לי למצוא בגדים לפני שתרגיש משהו אחר!''
    לפתע ג'ריקו והארדי נתקלים בדלת ללא שם של אף מתאבק עליה...הם נכנסים ומחטטים בבגדים:
    מאט: ''כריס,אתה רציני?כל הבגדים פה הם אוברולים!''
    כריס: ''איזה מתאבק עם פיגור שכלי מסתובב עם בגדים כל כך מגעילים?!''
    מאט: ''אחי...''
    כריס: ''לא אני רציני,אני מחפש פה חולצה ומכנסיים וכל מה שיש פה זה אוברול שגדול פי 2 ממני!''
    מאט: ''אחי...''
    כריס: ''תשתוק רגע אתה לא רואה שאני מדבר?!''
    מאט: ''כריס!''
    כריס: ''מה?!!''
    מאט: ''תסתכל!!''
    כריס ג'ריקו ומאט הארדי מסתובבים וקולטים את אנדרטייקר מאחוריהם!!!
    כריס: ''אה...הבגדים האלה שלך...אממ...זה מביך...''
    אנדרטייקר תופס את הארדי וג'ריקו בצוואר ועושה להם דאבל צ'וקסלאם!!!!!

קרב שביעי-קרב על אליפות העולם במשקל כבד-אביס נגד אנדרטייקר
    VS

אביס נכנס!(עם אריק בישוף לצידו)
    אנדרטייקר נכנס!

המנצח:
    ספוילר:
    אנדרטייקר ואלוף העולם במשקל כבד החדש אחרי שאריק בישוף הסיח את דעת השופט בזמן שאביס לקח כיסא ופגע בעזרתו בראשו של אנדרטייקר,הוא ניסה לכסות אבל אנדרטייקר הפתיע אותו עם ההכנעה שלו,''שערי הגיהנום'' לניצחון!

אחרי הקרב אריק בישוף נכנס לזירה ועוזר לאביס לקום בזמן שאנדרטייקר עוזב עם האליפות שלו,בישוף לוקח מיק' ומתחיל לדבר:
    ''לא אנדרטייקר!אתה לא האלוף החדש!מהלך ההכנעה הזה הוא מסוכן מדי!אני לא אחרים לך את המהלך הזה כמו שויקי גאררו עשתה בעבר אבל אני כן אקח ממך את האליפות ואחזיר אותה לאביס!בשבוע הבא אתה תקבל הזדמנות נוספת לזכות באליפות,אבל אני מזהיר אותך,מותר לך להשתמש ב-''שערי הגיהנום'' אבל אם אתה תכניע את היריב שלך בעזרתו אתה תפסיד טכנית!עכשיו אנדרטייקר,בוא בחזרה לזירה והבא לי את החגורה שלך!''

אנדרטייקר מסתכל על האליפות שלו וחושב מה לעשות...הוא מתקדם לכיוון הזירה,הוא נכנס פנימה ומסתכל על אריק בישוף...הוא מושיט לאריק את החגורה את החגורה אבל שנייה אחרי שבישוף לוקח אותה אנדרטייקר תוקף אותו עם צ'וקסלאם אכזרי!אחרי הצ'וקסלאם אביס מנסה לתקוף את אנדרטייקר אבל אנדרטייקר עושה צ'וקסלאם גם לו!!!
    אנדרטייקר לוקח את אליפות העולם במשקל כבד ועוזב אל מאחורי הקלעים!

קרב שמיני-קרב על אליפות ה-TNW-הרוק נגד שון מייקלס
    VS

הרוק נכנס עם אליפות ה-TNW!
    שון מייקלס נכנס!

המנצח:
    ספוילר:
    אין,הקרב נגמר בספירת חוץ כפולה אחרי שהם נכנסו לברול בחוץ והמשיכו אותו דרך הקהל עד שהמאבטחים באו כדי להפריד ביניהם!

מספר דקות אחרי שהרוק ושון מייקלס עוזבים את המקום והזירה מתנקה,כל האורות נכבים ושורר שקט מוחלט...לפתע זרקור מופנה לעבר רמפת הכניסה,רואים שם צל של אדם מסוים,אפשר גם לראות שהוא מחזיק מיק' בידו,לפתע האדם הזה מתחיל לדבר:
    ''גבירותיי ורבותיי...
    אני שוקל הערב 110 ק''ג...
    אני מגרין ביי,ויסקונסין!
    מר אנדרסון!!!
    אנדרסון...''

לפתע כל האורות נדלקים ורואים את מר אנדרסון עומד ברמפת הכניסה עם מיק' ביד!כולם מופתעים!!!מר אנדרסון עושה את כל הדרך אל הזירה,הוא נכנס ומדבר:
    ''ערב אחד לאחר התוכנית הראשונה של TNW אריק בישוף התקשר אליי ואמר לי שהוא צריך להיפגש איתי דחוף,ובגלל שאני אדם כל כך נחמד ורחום הסכמתי להיפגש איתו,הוא אמר לי שהתוכנית הראשונה הייתה נהדרת אבל הוא מרגיש שחסר לו משהו,יותר נכון מישהו שיבוא ויאזן את הכוחות בליגה,בהתחלה לא הסכמתי לכך אך אז הוא הציע קרב NO.1 לאליפות ה-TNW...אני עדיין לא הסכמתי אבל אז קרה משהו ששינה את דעתי בעניין,אריק בישוף ה-GM ה-''קשוח'' כרע על ברכיו והתחנן שאני אצטרף ל-TNW,אני ריחמתי עליו והסכמתי בסופו של דבר,אבל עכשיו אני מרחם על המתאבק שיצעד לזירה לקרב NO.1 על אליפות ה-TNW מולי...''

אריק נראה שוב פעם על המסך הגדול ומדבר:
    ''מצחיק מאד אנדרסון,מה דעתך שנראה להם את מה שבאמת קרה?''

לפתע במסך הגדול נראה סרט שבו רואים את אריק בישוף ומר אנדרסון יושבים בשולחן במסעדה:

אנדרסון: ''בישוף,אני כל כך שמח שהסכמת להיפגש איתי,אתה לא יודע עד כמה''
    בישוף: ''טוב,אחרי 7 שיחות שלא נענו ממך,2 מיילים ופקס אחד לא הייתה לי ברירה...''
    אנדרסון: ''תשכח מכל הדברים האלה,אני רוצה להצטרף לארגון שלך,ה-TNW!''
    בישוף: ''אני לא ממש יודע...הרוסטר שלנו די מלא גם ככה ועוד מתאבק עכשיו...''
    אנדרסון: ''אל תדאג!אתה אפילו לא תצטרך לשלם לי!אני מוכן להצטרף בחינם את תיתן לי קרב על אליפות ה-TNW בתוכנית הבאה...''
    בישוף: ''לא,לא,לא,כבר קבעת קרב על האליפות לשבוע הבא...''
    אנדרסון: ''אז לפחות קרב NO.1 לאליפות,בבקשה בישוף!''
    בישוף: ''בחינם אתה אומר?טוב אני מניח שאני יוכל למצוא דרך לשלב אותך בליגה...אתה יכול להצטרף...''
    אנדרסון: ''תודה,תודה,תודה,אין עליך בישוף!''

הסרט נגמר!
    רואים את אנדרסון עומד מובך במרכז הזירה,הוא ממשיך לדבר:
    ''זה לא משנה מה שהיה שם!העיקר שאני מקבל קרב NO.1 לאליפות!אז עכשיו,אני קורא לכל מתאבק שמוכן להתמודד מולי,לבוא לכאן לזירה ולהפסיד לי בצורה הוגנת בקרב אחד על אחד!''

עוברות 30 שניות...

אנדרסון ממשיך:
    ''אף אחד מה?טוב כנראה שאני אזכה לניצחון טכני ולשוט לאליפות בשבוע הבא...''

אנדרסון מתכונן לצאת מהזירה אך הוא נעצר כשפתאום הוא שומע את המנגינה של טריפל אייץ' ברגע!!!
    טריפל אייץ' נעמד ברמפת הכניסה!!הוא עומד עם תחבושת מסביב לאיזור הבטן,תחבושת בברך ועוד אחת במרפק שלו!!!

אנדרסון מחייך,הוא מדבר:
    ''זה הולך להיות קל...''

אנדרסון זורק את המיק' הצידה בזמן שטריפל אייץ' צולע אל הזירה!

קרב שביעי-קרב NO.1 לאליפות ה-TNW-מר אנדרסון נגד טריפל אייץ'
    VS

המנצח:
    ספוילר:
    מר אנדרסון אחרי שתקף את טריפל אייץ' הרבה באזורים הפצועים,במיוחד באיזור הבטן ואחרי שביצע את המיק' צ'ק לספירה!

המוזיקה של הרוק נשמעת ברגע לאחר הניצחון של מר אנדרסון!
    הרוק מופיע ברמפת הכניסה!

הרוק לוקח מיק' ומדבר:
    ''האליפות הזאת נשארת עליי אנדרסון!''

התוכנית יורדת משידור!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

איזה חפרן

מאושר .

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect