Mafia 2
כמו שאתם יודעים, Mafia 2 יוצא החודש, בתאריך 27.8 וישווק ל XBOX, ל PS3, וכמובן למחשב.
האבק עוד לא שקע מהשקת GTA IV, והתותחים הכבדים של 2K Games מכינים אותנו לעוד שובר קופות המתמקד בחופש פעולה והמון המון פשע.
שש שנים תמימות חלפו מאז יצא לשוק משחק לא מוכר בשם Mafia, והצליח להפתיע את כולם. המשחק, אשר דמה למדי ל- GTA 3 שיצא כשנה לפניו, הציג גרפיקה מעולה לתקופתו, אווירה היסטורית של שנות ה-30 ועלילת פשע פתלתלה שהתייחסה ישירות לסרטי הגנגסטרים הידועים של התקופה.
Mafia 2 הוא משחק (בדומה ל GTA) בעולם פתוח, שבו אתם משחקים מאפיונר, עושים משימות, וכמובן - יכולים להסתובב בעיר, להיכנס לכל מיני חנוייות ולעשות בלאגנים
בראיון שנערך, טוען דנבי גרייס, המפיק שאחראי על המשך הפשע-נהיגה-עולם-פתוח Mafia 2, שמבחינה טכנית, העיר הפתוחה שבה יתרחש המשחק משוכללת יותר מכל מה שבא לפניה במשחקים כמו סדרת GTA ואחרים.
הציטוט המדויק, אם לא המלא, הוא: "... רמת הפירוט וההמחשה של העולם היא הישג טכני מדהים... אף עיר פתוחה אחרת לא מתקרבת לאיכות הטקסטורות, תשומת הלב לפרטים והניתנות להריסה של הסביבה שלנו".
דרישות מערכת
דרישות מערכת מינימליות.
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
דרישות מערכת מומלצות.
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
תמונות:
טריילרים:
Gameplays:
גיימפליי מהדמו:
דיון על הדמו: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=643819
דעה אישית: ממה שאני ראיתי מהסרטונים, ומהדמו ששיחקתי - המשחק יהיה פשוט מדהים!!
בינתיים אני ממליץ לכולם להוריד את הדמו המעולה כדי שתראו איך המשחק יהיה ותאמינו לי - תאהבו כל רגע
*בדמו יש משימה אחת וחלק קטן מהמפה של המשחק המלא - אבל יש הרבה דברים שתוכלו לעשות בעיר
בלעדיות לפורום אטרף
מה אתם אומרים? השקעתי המון באשכול אז תגיבו!

ציטוט ההודעה