נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
בשנים האחרונות שומדבר לא הולך לי כמו שצריך.. אני חי עם אמא שלי ועוד 2 אחים קטנים שיהיו בריאים.
בתחילת השנה אמא שלי נכנסה לאשפוז בעקבות מחלה כל שהיא שתיהיה בריאה ולא ראינו אותה 3 חודשים,
אני הייתי עם אחים שלי הקטנים לבד במשך חודש והייתי צריך להכין אותם לבית ספר ואחר לחפש איך להגיע בעצמי לבית ספר.
אחר כך המשפחה לקחה את אחיי אליהם ואני הייתי לבד בבית במשך חודשיים לא אכלתי ולא שתית נכנסתי לדיכאון מכלום, לא הייתי בביתת ספר , לא פגשתי ולא רציתי לפגוש חברים או משפחה.. לא היה לי כסף או ממה לחיות בכלל.
אח"כ ברוך השם המצב השתפר והמשפחה חזרה להיות נורמלית כביכול, עד שחודש אחרי הסיפור הזה שהיה צריך להיות לי את יום הולדתי ה18 בת דוד שלי שהיתה כמו אחותי התאבדה. שם כבר הפסקתי לתפקד ולא הלכתי לבית ספר במשך 6 חודשים וחזרתי בדיוק לשבוע האחרון של הלימודים, אין לי בגריות.. רק 12 שנות לימוד שגם זה אחרי ערעורים רבים.
אבא שלי שבצעירותו היה עוסק בדברים בואו נאמר לא כשרים ביחד עם שני דודים שלי, ובעקבות לחץ רב ושימוש בסמים, קיבל אתקף לב..
וזו לא הפעם האחרונה לצערי, הוא קביל עוד מס' פעמים התקפי לב וניתוחים בלי סוף.
כעבור זמן מה חזר בתשובה והעיניינים שוב החלו להתנהל כרגיל, עד שהיה משהו שזיעזע את המשפחה שלי עוד פעם ואבא שלי יצא מהבית ולא ראיתי אותו כבר 3 חודשים רק דיבור של 5 דקות בטלפון פעם בחודש.
עכשיו שהעיניינים לא יכולים להיות גרועים יותר, לאמא שלי הגיע מכתב מהבנק שסוגרים לה את החשבון, ואנחנו כרגע 4 נפשות בבית.
אמא שלי הלכה היום בדיוק היום לבנק ולא נתנו לה לפתוח את עכשיו אבל עם הגבלה..
בקיצור, אנחנו 4 נפשות עם משפחה לא יציבה ובלי כסף לסגור את החודש.. יש לי שני אחים בני 9 שלא יהיה להם מה לאכול בחודש הקרוב..
מה לעשות ?!!!!!!!!