[הסמל התחברות של PayPal חח D:]
אתם:איך מכניסים פיל מקרר ב3 שלבים?
כולם יענו:פותחים תדלת מכניסים תפיל סוגרים תדלת...
אתם:יופי.איך מכניסים ג'ירפה למקרר ב4 שלבים?
כולם:פותחים תדלת מוצאים תפיל מכניסים תג'ירפה סוגרים תדלת.
אתם:פששש יפה יאללה עוד אחד.מלך החיות עשה אספה של כול החיות איזה חיה לא הגיעה?
כולם:חלק פה יענו הגירפה כי היא במקרר וחלק לא יודעים את זה אם הם נכנעים תגידו שהג'ירפה כי היא במקרר
אתם:חחח סתם יאללה בדיחה אחרת(תגידו להם זה חשוב!) יש צייד אחד באפריקה שצריך לעבור נהר שיש בו פוווול תנינים.אין גשר אין דרך אחרת לעבור חוץ משחייה.הצייד קופץ לנהר שוחה לצד שני ויוצא בלי פגע. איך?
כולם:יתחילו לחפור שטויות אפחד לא באמת יודע את זה בסוף ישאלו אתכם נו איך הוא עבר?
אתם:אין תנינים במים כולם באספה!!!!
2)באיזה מדינה רחוקה פעם עשו תחרויות כמו אולימפיאדה רק טיפה שונה.
עשו תחרות למי הביצים החזקות ביותר.
מגיע מישהו ממוצע הוא שם תביצים על השולחן ביצים רגילות:מביאים פטיש 5 קילו לא נשבר מביאים פטיש 10 קילו הוא נקרע מכאבים ופורש.
מגיע מישהו שרירן מפותח שם ביצים גדולות על השולחן:פטיש 5 קילו לא נשבר. פטיש 10 קילו לא נשבר. פטיש 15 קילו נקרע מכאבים ופורש.
מגיע משהו מגודל משו מפחיד שם ביצים ענקיות על השולחן :5 קילו לא נשבר. 10 קילו לא נשבר.15 קילו לא נשבר. 20 קילו נקרע מכאבים ופורש.
מגיע מישהו ענק בלוק אחושרמוטה שם ביצים של שור על השולחן:5 קילו לא נשבר.10 קילו לא נשבר.15 קילו לא נשבר.20 קילו(!!!) לא נשבר.25 קילו נקרע מכאבים ופורש.
פתאום בא איזה(חח סליחה אם אני פוגע במישהו פשוט זה הבדיחה קחו דברים בצחוק ) תימני קטן מטר וקרקר שם ביצים בגודל של בוטנים על השולחן. כול הקהל נקרעים מצחווק מסתלבטים עליו...
טוב מביאים פטיש 5 קילו לא נשבר.10 קילו לא נשבר,15 קילו לא נשבר.20 קילו לא נשבר.25 קילו לא נשבר.35 קילו לא נשבר.50 קילו(!!!!!!!!!!!!) לא נשבר.כולם נגנבים איך הוא לא מדבר מילה!
פתאום שומעים את הקהל צועק:משה האילם,משה האילם!
3)חח אחת קלאסית:בנאדם הולך לדוג תופש כריש בא להרוג אותו הכריש מתחנן לא לא אל תהרוג אותי אני כריש קסמים אם תשחרר אותי אני ייתן לך משאלה אחת.הדייג אומר סבבה חושב חושב בסוף אומר אני רוצה שהזין שלי יגיע לרצפה. הכריש אומר אין בעיה ואוכל לו את הרגליים
חחחחח אחת ענקית:שתי לחמניות הולכות ברחוב פתאום בא בורקס ומוריד לאחת מהם כאפה.לחמנייה אחת אומרת לשנייה:תראי איזה בצק אלים(כיאלו בצק עלים שמכינים ממנו בורקס סטגדיש

ציטוט ההודעה