קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 17:25
  2. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 22:07
  3. רציתי להגיד לכל מי שמשחק קואנטר... שזהההה
    על ידי Fantasy בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

לכל מי שיוצא לטיולים מאורגנים בחו"ל, הפלגות, אילת, טיולי משפחות, וכו...

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל לכל מי שיוצא לטיולים מאורגנים בחו"ל, הפלגות, אילת, טיולי משפחות, וכו...

קודם כל, אני מקווה שזה ישים סוף לפוסטים האלה, עכשיו קיץ, אם כל אחד ממכם יחשוב שיש משהו מיוחד במה שהוא הולך לעשות,
    יהיו פה אלפי פוסטים שלא יהיה בהם שום דבר מועיל וחדש.

עכשיו לחלק האומנותי -
    המפתח בכל ההפלגות, אילת, טיולי משפחות, טיולים מאורגנים, זה העובדה שמי שנמצא שם - ישאר שם איתכם כל הטיול.
    תחשבו על גיים בצורה קצת יותר גדולה מאיך לפתוח סטים - אם ישיר או עקיף (כן, כאילו שזה בכלל משנה), ותסתכלו על כל התמונה.
    המטרה שלכם היא למצוא קבוצה של בנות שיסתובבו סביבכם בלי שתתחילו איתן. לא משנה כרגע אם הן 10 או 7, העיקר שתסתובבו עם קבוצה של בנות, ותמשיכו להסתובב איתן.

תהיו AFC, חברותיים, מקסימים ולא מעוניינים. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להסתובב איתן, הן יעדיפו את זה כי אתם לא מתחילים איתן, ואתם סבבה ווייב גבוה ויוזמים כיף (הרבה יותר נחמד מלשבת עם המשפחה או עם עצמן כל יום בבריכה), וכל שאר הסטים יפתחו בקלות בגלל הSP.

הרעיון הוא לשמור על קשר סבבה, ולא להתחיל עם כולן - תבחרו את המטרות שלכם ולכל השאר תיהיו נחמדים, תהיו חברותיים לברמנים במלון, לצוות בידור, תעלו ותעשו צחוקים. תדאגו שכמה שיותר בחורות בספינה יקבלו ממכם רושם כיפי - לא צריכים לדבר עם כולם, רק שיראו אתכם נהנים. אנשים יקבלו אתכם הרבה יותר בקלות.

זה יעזור לכם הרבה יותר מלחשוב אם לפתוח עקיף או ישיר, ואם זה מסיבה בלילה או בריכה ביום, או סתם ארוחת בוקר במלון, או מוזיאון ואן גוך בהולנד. ואם לתת נגים קודם ואז IOIים ואז לעשות את המשחק של השאלות - זה לא הרעיון. הרעיון במקומות סגורים שבסופו של דבר לאורך זמן כולם מכירים את כולם, זה לעשות רושם של בחור כיפי שמסתובב עם בנות. בנות יקבלו אתכם יותר בקלות אחר"כ,
    יהיה לכם הרבה יותר קל לבודד (כי אתם יכולים לחבר סטים, אם יש סט של 2 בחורות אתם לא חייבים להשאיר את החברה לבד) ובגדול
    זה הדבר הכי קרוב ללבנות מעגל חברים עם מלא כוסיות.

2. קישורים ממומנים

הדוגמא שהבאת היא רק להפלגה, והפלגה זה הדבר הכי מסריח בארץ מניסיון של 2 הפלגות בחברות שונות.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

למה רק להפלגה? מה ההבדל בין הפלגה לבין מלון באילת לשבוע? או לטיול מאורגן ברומא? כל עוד יש קבוצות של בחורות שנמצאות איתך לאורך זמן מסויים, זה עובד. אפילו לערב, אבל אם כבר אתה באותו המלון איתן במשך שבוע, לא כדי לנצל את הנוכחות שלהן בכל השבוע?
    ומה הקשר לאם הפלגה זה משהו טוב או לא, מה זה פורום חו"ל ותיירות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

זה דיי ברור אחי
    הייתי לפני איזה חצי שנה במלון לפני שהתחלתי עם פיקאפ ולא חשבתי על להתחיל איתן (רק עליה ועלי בחדר לבד )
    אבל פשוט הייתי נחמד לכולן ושמצאתי מישו שמצאה חן בעיני הפעלתי קסמים אישיים הייתי איתה כל השבוע וביום האחרון התנשקנו
    ועד היום אנחנו ידידים שלפעמים מתמזמזים

סורי על החפירה אבל משעמם לי XD

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

תודה אחי בדיוק תפסת אותי לפני טיול למרות שאומרים שתאילנדיות מגעילות אבל אולי יהיו תיירות נחמדות :]

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

נשמע טוב. אני הולך לנסות את זה, תודה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,588 | הודעות: 8,205,181 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect