כותרת
כותרת
|
|
התוכנה של רועי זה סתם של בוטים תחפש בגווגל Havij 1.10![]()
כל התוכנות זה חרא, תלמד וזהו הכי טוב. אתה רוצה אתר ללמוד SQL:
http://www.w3schools.com/sql/default.asp
אתר ללמידת המתקפה:
forums.hacking.org.il
בהצלחה.
זה ממש לא חרא דרך התוכנות למדתי ועכשיו אני יודע ידני אז על תגיד סתם
מצה אתה משחק אותה יפה נפש תוכנות זה חרא אני מניאק אם אתה לא איזה בוט מצחיל שלא יודע כלום מהחיים (bloodbash)
נערך לאחרונה על ידי Big Cash; 16-08-2010 בשעה 17:34.
צודק במאה אחוז הוא רק אומר תלמד תלמד כי אין לו משהו אחר להגיד כי הוא לא יודע כלום סתם רק בשביל להגיב
אתם אידיוטים אה? אני מניאק אם מישהו פה יודע פאקינג HTML אז סתמו קצת את הפה תמשיכו עם התוכנות המפגרות שלכם נראה לאן תגיעו אידיוטים. יש פה אנשים שמנסים עוד להציל את הפורום הזה (לא רק אני) וחבל.........
אני יודע גם להזריק ידני אבל התחלתי עם תוכנה כי ככה יותר קולטים איך הקטע עובד זה שאתה לא יודע לא שפות ואני בספק עם אתה יודע להזריק עם תוכנה בכלל אז כל מה שאתה כותב זה תלמדו תלמדו עם היה לך באמת נסיון היית בעצמך ממליץ על תוכנה כי זה עוזר מאוד ללמוד למתחילים ובגלל זה המציאו אותה
יאללה שתוק כבר אתה לא מעניין אף אחד עם משאתה יודע הבן אדם ביקש תוכנה אז הבאתי לו יש כאלה שנוח להם עם תוכנה וכאלה ידני אתה אוהב ידני אז תזריק ידני הוא מעדיף עם תוכנה שיעשה עם תוכנה אבל למה אתה סתם מגיב ולא מודע לדברים שאתה כותב קודם תחשוב טיפה לפני שאתה עושה עם אתה יכול כמובן
![]()
אתה בכלל יודע איך כותבים תוכנה? אני עצמי יודע לעבוד יפה מאוד עם שתי הידיים שלי + שתי העיניים שלי, כל דבר שרציתי ללמוד, ישבתי וקראתי ולא ביקשתי מאף אחד שיכין לי מדריך, נכנסתי ל W3SCHOOLS והתחלתי לקרוא ולתרגל עד שהבנתי, וBIG CASH תתחיל בלהבדיל בין עם לאם ואז תגיב חתיכת גאון, אתה חושב שתוכנה עוזרת? ממש ממש לא אבל למה שתבין בכל זאת השכל לא עובד טוב, לא רוצים סבבה לא אגיב לכם יותר.
או יפה שתוק יות טוב מ האקר הפך למור ללשון חתיכת טמבל
שב קצת בשקט חתיכת אידיוט, כל טמבל עם רקע של מטריקס ומדריך נהיה האקר, אז שב קצת בשקט לא רוצה לא צריך לא אגיב לך יותר.