אוקי לפני שאני אספר את הדיווח בכל החודש הראשון של הקיץ למדתי במחצית השלישית ( שיפור ציונים )
הייתה שם מישהי ממש חמודה שמאוד רציתי להכיר אבל לצערי השעות שלנו לא היו אותו דבר פעם ב ... הייתי רואה אותה וזה היה מתי
שכבר הייתי אמור להיכנס לכיתה ...
בכל מקרה חשבתי על רוטינה טובה על הדרך גילתי גם איך קוראים לה ומצאתי את הפייסבוק שלה (המצאה גאונית)
התחלתי להסתובב לה קצת בפייסבוק לקבל עליה מידע לראות איזה מין בן אדם היא והכל אספתי עליה לא מעט מידע מה שהיה שימושי בחשיבה על רוטינה הכל פשוט בא לי בזמן הנכון ..
לפני שבועים בשיעור נהיגה ראיתי אותה עומדת באחד הכבישים עם חולצה של המסעדה שבה היא עובדת הם חילקו פלאירים וכאלה אמרתי לחברים שלי בואו נלך לאכל שם ( בכוונה כי שם רציתי לעשות את זה )
אז הגענו למסעדה וכך זה התחיל :
פתחתי את הדלת של המסעדה והיא פנתה אלינו
היא : תרצו לשבת ?
אני : רק אם את תתני לנו שירות
היא : חחח הולך !
לקחה אותנו למקום ישבנו קיבלנו תפריטים אחרי 10 דקות מוכנים להזמין
חברים שלי : אנחנו רוצים בלה בלה בלה .....
אני : כן נראה לי שגם אני אקח בלה בלה ...
היא : אין בעיה זה יקח קצת זמן כי זה מתבשל לאט
חיכנו ככה איזה רבע שעה היא מגישה לנו ומביאה את האוכל לשולחן
אני : תקשיבי רגע אני לא יודע למה יש לי אינטואיציה מוזרה כזאת שאני חייב לקרוא לך את כף היד , אפשר ?
היא : אבל היא מלוכלכת
אני : לא נורא אני אוהב אותם מלוכלכות
היא: חחחחחח
אני : אבל תקשיבי אני שואל אותך דברים לפי מה שאני רואה ואת חייבת לענות לי בכן ולא סבבה ?
היא : סבבה
אני : אני רואה שיש לך יד מאוד עדינה יש לך מגע די רך יש לך אולי איזו חיית מחמד בבית כלב או חתול ?
היא : כן (עם חיוך מתלהב כזה )
אני : ( פה התחלתי להשתמש בשיטת הקריאה הקרה ) אני רואה שאת בחורה מאוד נאמנה חברות שלך יכולות לסמוך עליך נכון?
היא : כן
אני : את בן אדם שאוהב להקשיב ותמיד יעזור לאנשים שהוא אוהב נכון ?
היא : חח כן
אני : את רואה את הקו הזה ? זה קו של קשר אני רואה שלא מזמן יצאת מקשר מאוד קצר שלא נמשך הרבה זמן נכון ?
היא : ( במבט המום) כן
אני : את רואה את הקו הזה ? לפי הקו הזה יש בחור מסוים שמאוד מעוניין להכיר אותך הוא די חמוד את תרצי להכיר אותו ?
היא : כן הרבה זמן לא הייתי עם בחור חמוד
אני : ( מוציא את הפלאפון מהכיס ) אז תרשמי את המספר שלך ככה שתהיה לו הזדמנות לדבר איתך אחר כך
היא : חייכה חיוך מזה גדול רשמה לי את המספר הסתכלה עלי במבט ביישני כזה והלכה
כמו ששמתם לב השתמשתי בקריאה קרה וגם בקצת מידע שאספתי מהפייסבוק שלה הרוטינה הלכה לכיוון שבידיוק רציתי שתלך אני מרוצה מאוד אשמח לתגובות![]()

ציטוט ההודעה
.