איזה כיף זה ללכת לסופר עם ההורים אה איזה כיף,
אין דאגות בא לך מרשמלו אתה שם, בא לך תרוטב הזה תזורק לעגלה,קיצר הסופר שלך,
אבל כשאתה גודל והולך עם הכסף שלך זהואאאא פתאום אתה מתחיל דיאטה, אומר לעצמך
למה אני צריך ממתקים זה משמין , למה אני צריך בשר חבל על החיות שמתות,למה לקנות ביצים
ביגללי עוד תרנגולת יושבת כל היום בלול ומטילה,
ובסוף אתה קולט את עצמך יוצא עם עגלה ו2 פרוסות לחם,
עכשיו איזה כיף זה כשיש טעימות בסופר, אישית בשבילי אני מרגיש כמו בבופה של החתונה,
אני אומר לזאת שעומדת תביא לטעום מזה, מזה,מזה,מזה עובר דוכן טועם מזה,מזה ומזה,
בסוף תמגיע לדוכן שאין בו טעימות אבל בכל זאת תטועם מזה ,מזה,ומזה.
אבל הדבר שאני הכי אוהב זאת המסילה בסופר, וואלה כמה פעמים ניסתם לעשות תחרות עם הקופאית,
כאילו ליראות מי יותר מהר אתה מתחיל להשים את המוצרים על המסילה והיא מעבירה
, ואז שאתה קולט שנפלתה על קופאית מנוסה ואתה מתחיל להרים הכל בזוגות
וכשאתה קולט אותה גם מעבירה בזוגות אתה דופק לה איזה אבטיח כזה ואומר לעצמך ( ניראה אותך עכשיו חחחח)
אבל תראו לי מישהוא שלא לוקח תשקיות מהסופר, עזבו שאתם בחיים לא תשתמשו אבל
אתם חיביים להרגיש תהרגשה הזאת חחחח דפקתי תסופר
והשומר , איזה מקצוע משעמם אה , הוא הולך לכל אחד עם עגלה מבקש תקבלה ומשחק אותה קורא ,
וואלה פעם אחת עשיתי לו מבחן הבאתי לו כרטיס של בית חלומותי ובאתי לצאת הוא אומר לי סליחה זה כרטיס לילד אתה לא יכול לעבור.
זה חלק על נושא אחר
היום ההיתי באירוע וואללה זה הדבר הכי כיף , אבל מה ?!?!
תמיד כשאמא שלך תקלוט אותך עם משקה חריף היא תבוא ביציאה כזאת
"לא שותים על בטן ריקה זה לא בריא", ולשתות על בטן מלאה זה בריא נו באמת,
ומכירים את זה שאתם לאט לאט נכנסים לקצב של הריקודים, בהתחלה אתם באים כזה רוקדים בצד עם עצמכם.
אחר כך אתם מוצאים את עצמכם רוקדים עם איזה דודה ששוקלת 200 קילו וחושבת שהיא רקדנית בטן, ובסוף אתה מוצא את עצמך
מסטול ורוקד סלואו עם איזה סבתא.
וכמה נשיקות מביאים בחתונה ,טטיסטית כל חתונה יוצא שמשהוא מקבל נגחה,
ווואלה מי לא מכיר את הרשימה השחורה, זאת הרשימה שלכם מהחתונה שרשום כמה קיבלתם מכל אחד ,ושם חרוץ גורלם אצלכם,
עכשיו אין מצב שאתה הולך לחתונה בלי להסתכל עליה, ואין מצב שתאבדו אותה שומרים אותה בדרך כלל ביחד עם האגרות חוב,
ובוא רגע נלך להתחלה , החופה , הרגע שאמור להיות הכי מרגש ואתה מוצא את עצמך מקשיב לאיזה רב תימני
שמדבר באיזה שפה שאמורה להיות "עברית" , וכל שניה הוא עוצר אתה אומר יאללה נגמר ואז הוא מתחיל בהרצאה שלו,
הוא מדבר איתך על חורבן בית המקדש ואתה מוצא את עצמך רושם נקודות למבחן בהיסטוריה שלך,
ואם כבר חתונות מה עם בר/ת מצוות , מי הבן אדם הדפוק שהחליט שצריך לקרוא לדודים להדליק את הנרות,
זה החלק הכי מיגע 12 דודים באים להדליק נר, כאילו למה שלא שישימו כבר בכל שולחן נר והם ידליקו אותו לבד למה צריך לבזבז חצי שעה על הדלקת נרות ?!?!?!
תגיבו אהבתם תגידו , לא אהבתם תגידו גם.

ציטוט ההודעה