קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אמריקן פאי 4!!, כן כן זה הגיע!ממש סרט יפה
    על ידי CrAzY_BoY בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 79
    הודעה אחרונה: 09-01-2007, 15:22
  2. בקשה לחתימה| מי בבקשה יכול ממש להשקיע בשבילי
    על ידי L.K בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 00:09
  3. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-08-2006, 15:36
  4. [קונה]מישו שיעשה משו בשבילי...משו ממש ממש קטן..נק' תציעו אתם
    על ידי Marik_Rabayev בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 13:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

יציאה לשטח , ממש סרט בשבילי ..

משתמש מתחיל האוואטר של «TǽŚter»
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Exclamation יציאה לשטח , ממש סרט בשבילי ..

אני בן 16 ואני לא הכי בביטחון .. אני נותן לביטחון שלי 6 ..
    אני קורא הרבה פה מתחילת החופש .. ואף פעם לא יצאתי לשטח , רק עם חברים התרגלתי להיות אלפא ותמיד בראש למה פעם תמיד תמיד לא הייתה לי דעה, עכשיו יותר יש לי דעה ואני הרבה יותר בראש מפעם , תמיד שמישהו מתווכח שואלים אותי , זה שינה לי משהו וגרם לי להבין שאני צריך להיות הרבה יותר מודע לסביבה :]

אבל עכשיו יש לי בעיה עם אנשים שאני לא כל כך מכיר , אני לא בנאדם שנפתח בקלות (ואני שונא את זה שאני לא מצליח להיפתח בקלות !!! )
    עדין לא יצאתי לשטח ולהתחיל עם בנות , ניסיתי יום אחד הייתי בבית העליתי לעצמי את הוויב והרגשתי בשמים כשיצאתי מהבית הרגשי שמח ומאושר אבל כשרציתי לפתוח קפאתי ! אמרתי לעצמי רק לשאול מה השעה ולא הצלחתי ! ניסיתי לגשת בלי לחשוב אבל זה קשה ..
    אני לא בנאדם שמתקשר טוב עם אנשים .. זאת בעיה שאני רוצה לשנות , אבל זה קשה לי ההתחלה הזאת ..
    לא מאמין שאפילו מה השעה לא הצלחתי , אני ממש מבואס על עצמי .. אבל אני יודע שאני בסוף יצליח ואני מקווה לעזרה ממכם :]

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

תיקח לעצמך ווינג לשטח שיתרגל איתך =]
    או אפילו סתם חבר שלא יודע מהחיים שלו תראה לו קצת מזה פיק אפ וכשתצאו ביחד לשטח אתם תעודדו אחד את השני ותתנו מוטיבציה!

לייקים
    0
    נקודות
    0

אין לי מישהו כזה..נישמע דפוק אבל אשכרה אין ! קיצר אני גם רוצה לצאת לבד ולהתקדם .. חבר סתם יעקב, ומספיק רוב החברים שלי ביישנים+לא תומכים (עם אני יפשל יצחקו ולא יעזרו כמו חברים אמיתיים)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לגשת בלי לחשוב זה לא קשה,זה כמו שתגיד שללכת לאנשהו זה קשה...כי בטכלס אתה לא חושב על העובדה שאתה הולך לגשת עכשיו למישהי כוסית,אתה פשוט הולך וכשתגיע לשם פשוט תעשה את זה וזהו ...מה שאומר שכנראה עשית משהו לא בסדר ...

בכל מקרה,אם הבעיה עד כדי כך קשה,או שתעשה את DC ,או שתמצא לך ווינג שידרבן אותך.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

בנאדם, אתה לחוץ.
    אתה רק מתחיל, ואף אחד לא מצליח על הפעם הראשונה. אז תיקח נשימה ותרגע.
    אין לך מה להיות מבואס. כבר התחלת להיות האלפא בקבוצת חברים שלך, זה צעד אחד.
    יצאת לתרגל, זה כבר צעד נוסף.
    ואתה עוד תתקדם.

ד"א
    "לגשת בלי לחשוב" זה בולשיט
    אי אפשר לעבוד לפי אינטואיציה ו"בלי לחשוב" לפני שאתה מנוסה ויודע מה אתה צריך לעשות.
    זה כמו לראות משהו כתוב בסינית ולנסות לנחש מה זה אומר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תמצא מאמר על חוק שלוש שניות... אחרי שאתה מעלה לעצמך את הוייב ויוצא...תפעל על פי החוק.
    נערך לאחרונה על ידי tevet2010; 18-08-2010 בשעה 21:48.

לייקים
    0
    נקודות
    0

שמעו , היום הלכתי לפארק עם משפחה (בכללי לא רציתי אבל משכתי את עצמי באוזניים כדי לצאת מהקירות האלו ! )סבבה הכל טוב ..
    אני יושב לבד על הספסל , היו כמה בנות עוברות , אף אחת לא מצאה חן בעני אבל בכל מקרה רציתי לפתוח לשם שיפור ביטחון אבל לא יצאו לי המילים מהפה ! יושב שם שואל מה השעה וזהו .. רציתי לעשות DC אבל יש שם קטעים להגיד לבחורה מחמאה , זה קשה :\ לא מצליח ! ניסיתי ולא מצליח ! ושמתי לב שאני הולך ברחוב כולי הולך בביטחון (מבחוץ אני משדר 100% ביטחון אבל במפנים כמעט ואין לי ) כשפתאום ילדה שאני מכיר אומרת לי היי , ומה אני ? לא אומר כלום ממשיך ללכת , סעמק למה ? הכל נתקע כולי מתרגש מילה שבכלל אני לא מעוניין בא .. למה אני מתרגש ממנה ? למה מי היא ? אני לא מבין את עצמי ..

משתמש מתחיל האוואטר של BilleR
    שם פרטי
    ביל
    לייקים
    2
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ♥losing everything, it's be free♥

מאיפה אתה?
    אפשר לצרף לך וינג מהאזור!
    או שפשוט תתחיל לצאת הרבה לבד, תראה שמשעמם לך ואתה לבד תרצה להכיר אנשים, בנים בנות, העיקר לעלות תבטחון!

לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מר"ג ..
    אני מנסה לצאת לבד אבל פחד גישה הורגת אותי וDC לא עוזר יש משימות קשות וגם מפגרות .. עם המפגרות אין לי בעיה עם הקשות יש לי בעיה גדולה ..

לייקים
    0
    נקודות
    0

UP ///

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תפעל לפי החוק ה3שניות,זה עוזר..
    ולהפתח עם אנשים,כן גם אני לא הכי מהר נפתח עם אנשים אבל כמה שתכיר יותר אנשים חדשים ככה אתה תפתח יותר מהר..

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אני לא מבין למה אתה מפחד, אתה יכול להסביר לי?
    תדבר עם האישה שאתה רוצה להתחיל כאילו היא ידידה שלך או אחותך הקטנה, אתה לא מתרגש ממנה והיא לא מפחידה אותך.
    את צוחק עלייה ועושה מה שאתה רוצה, היא אחותך, לא משפיעה עלייך.
    תדבר איתה כמו בן אדם ולא כמו אישה.
    בכל מיקרה חוק ה3 שניות אמור לפתור את הבעיה עם תפנים אותו ותפנים שבנות הם בדיוק כמוך ואתה לא צריך לפחד מהן.
    אני מציע לך שתתחיל DC ותבנה את הביטחון העצמי שלך, או דרך אחרת שחשבתי עלייה:
    כל יום תיצא ותתחיל לדבר עם בנות,
    ביום הראשון 1 שהיא HB6,
    ביום השני עם 2 HB6,
    בשלישי HB6 ו HB7,
    ברביעי 2 HB7,
    בחמישי HB7 ו HB8,
    בחמישי 2 HB8, בשישי HB8 ו HB9,
    בשביעי 2 HB9,
    ואחר כך זה כבר תלוי בך, אם אתה רוצה להתחיל איתן או סתם לדבר, העיקר שתרד מהמחשבה שאתה צריך להתבייש מהן.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 20-08-2010 בשעה 11:09.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

לייקים
    0
    נקודות
    0

סבבה הצלחתי קצת להתקדם !
    דיברתי עם אנשים בנות וכ'ו עכשיו שמתי לב לבעיה , בעיה שתמיד הייתה מגיל 0 אבל רק עכשיו היא ממש ממש מציקה לי .. להשתחרר אף פעם לא הייתי משוחרר וכשאני מדבר עם בחורה ואני לא משוחרר אני מבואס תחת לחוץ+אדיש וקר והופך בחזרה ל AFC .. וכשאני חושב על מה הייתי אומר (כדי לשפר את עצמי) יוצא לי משפטים שנונים + מצחיקים וממש חבל שלא אמרתי , בכללי תמיד יש לי C&F תמיד תמיד , אבל בגלל שאני לא משוחרר זה לא יוצא .. אני צריך להשתחרר גם עם בנים גם עם מבוגרים גם עם בחורות ..
    נערך לאחרונה על ידי «TǽŚter»; 20-08-2010 בשעה 23:59.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי «TǽŚter» צפיה בהודעה
    אין לי מישהו כזה..נישמע דפוק אבל אשכרה אין ! קיצר אני גם רוצה לצאת לבד ולהתקדם .. חבר סתם יעקב, ומספיק רוב החברים שלי ביישנים+לא תומכים (עם אני יפשל יצחקו ולא יעזרו כמו חברים אמיתיים)
    כשאני וחבר שלי כשהיינו בתחילת הדרך והיינו חסרי בטחון לקחנו את זה בתור משהו מצחיק... ממש התחלנו להגיד שלום לכל מי שעובר לידינו וצחקנו מזה וכשהבנו שזה לא יותר מ-כיף היה לנו הרבה יותר קל... (וכן היינו ממש גרועים כל אחד מתחיל ככה). עם הזמן אחרי שתעבור על הקושי אתה תתחיל לראות תוצאות והתקדמות! (בהנחה שתשקיע).
    בהצלחה!

ולגבי ההודעה האחרונה: אתה תשתחרר עם הזמן... עניין של גישה ולמרות שאתה יודע שבתכלס אתה בא להתחיל איתה אבל עם הזמן כשאתה ממש תהנה מזה אז אתה לא תהיה לחוץ. יש סיבה שתהיה לחוץ ולעשו משהו שאתה אוהב?
    נערך לאחרונה על ידי koogel; 21-08-2010 בשעה 13:33.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

אחי זה יום המזל שלך! אני גם גר בר"ג, והווינג שלי נכנס לא מזמן למע' יחסים רצינית ככה שכרגע מחפש ווינגמן חדש(חח כמו שבארני עשה ב"איך פגשתי את אמא"). אתה נשמע כמו אחד שצריך לצאת עם מישהו שידרבן אותו (גם אני לפעמים צריך את זה, אבל בעיקר אני אוהב לצאת לסרג' עם ווינג כי אני שונא את המחשבה של לצאת מהבית לסארג' רק בשביל לצאת לסארג' - עם ווינג זה יותר כיף כי אתה בראש שאתה יוצא לבילוי עם חברים). דווקא יכול להיות נחמד לעשות סארג'ים עם מישהו שאשכרה מתעניין בפיקאפ לשם שינוי(גם חברים של AFCים/תפוסים). אני לא מאמין שאני אומר את זה בפורום אטרף, אבל מה דעתך שנשלב כוחות?

אגב, טיפ ממני: גם אני פעם הייתי אדם יחסית לחוץ כמוך. מה זה פעם? לפני פחות משנה בעצם. קודם כל, גם היום ממש קשה לי להתחיל שהחברים הAFCים לידי(צריך לעבוד על זה), כי זה פשוט מרגיש דפוק ואם יש חבורת בחורות זה נראה לה מוזר שאני כאילו מנותק מהחברה שלי(אם יש 3 גברים ו3 נשים, זה לא נורמלי שרק אחד ייגש וה2 יחכו בצד כמו מפגרים ולכן זה מוזר קצת לבחורה).
    אבל כשאתה לבד זה לא אמור לקרות לך. אתה פשוט צריך לעשות מה שנקרא "שיפור עצמי" - לשפר ביטחון וללמוד לא לחשוב יותר מידיי על תוצאות של דברים(לא לעשות מה שנקרא overthink). תעבוד יותר על האישיות שלך מאשר על הטכניקות פיקאפ(אבל כמובן שתוך כדי). למשל, במקום להתמקד על להיות הזכר אלפא בחבורה שלך, תתמקד בלהתגבר על פחדים(זה יכול אפילו מצידי לעלות על האנקונדה בלונה פארק). כרגע אתה צריך להגיע למצב שבו אתה חושב על עצמך כ: "אני משה - אני עושה מה בזין שלי, ולא מעניינות אותי ההשלכות" , ולא כ: "אני משה - מנסה להיות זכר אלפא". אחרי שתשפר את האישיות שלך, אז תוכל להתמקד יותר בכיצד להיות זכר אלפא ולמשוך אליך בחורות - אלו בעצם דרכים מלמדים לתת ביטוי לאישיות שתבנה. אבל אתה עדיין צריך לבנות אותה(ותאמין לי שאני מבין את המצב שלך, גם אני הייתי במצב כזה פעם והשתניתי, עוד הרבה לפני שנחשפתי לפיקאפ בכלל).
    אם אתה רוצה לדעת איך אני התגברתי על זה או שאני אתן לך טיפים אז דבר איתי בפרטי כי זה סיפור די ארוך ואני לא רוצה סתם לחפור.
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 22-08-2010 בשעה 01:36.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect