איך לא נהיה קורבנות של פישינג.
כיום הפישינג נהיה דבר יותר ויותר נפוץ שהרבה עושים כדרך להשגת סיסמאות ופרטים רגישים לאתרים לדוגמה: פישינג לאתר כמו PayPal יסתיים בגניבת כסף כאשר מישהו בעל חשבון PP יפול בו ויכניס את פרטיו. לפי דעתי: אתרי פישינג הם אתרי TOO GOOD TO BE TRUE אתר שמבטיח לך הרים וגבעות ודברים מדהימים רק אם תכניס מייל וסיסמה אז אם זה נשמע יותר מדי טוב זה כנראה יותר מדי טוב, דרך טובה להימנע זה להיכנס מהכתובת הראשית של האתר ולא מאף קישור אחר לדוגמא: WWW.PAYPAL.COM ולא מאף כתובת שניתנה לכם כך שתהיו בטוחים שזה האתר האמיתי ולא שום SCAM, פישינג גם עובד רובו על חמדנות ותמימות של אנשים, אני רוצה לקבל צ'יפים לפוקר של הפייסבוק לדוגמה בלי מאמץ ואז אני רואה הודעה שאומרת: קבל עכשיו 50M תוך מספר דקות רק אם תכניס את המייל והסיסמה שלך כמובן שבהודעה מציגים את עצמם כעובדי זינגה\פייסבוק הפרטים כמובן ישלחו ליוצר ואתם תאכלו אותה, פישינג לא נגמר באתרי אינטרנט יש גם תוכנות פישינג, דוגמה: אני רוצה תוכנה לפריצת מייל אני נכנס לגוגל וכותב: תוכנה לפריצת מייל או כל דבר אחר ומגיע למשהו, מוריד ושם כתוב לי: YOUR EMAIL, YOUR PASSWORD, AND VICTIM'S EMAIL הם מסירים ממך כל דאגה הסיסמה של המייל שלך זה רק כדי שיוכלו לשלוח לך למייל את הסיסמה של הקורבן, ברגע שתכניס את הפרטים שלך הם ישלחו ליוצר התוכנה הזו ואתה כמובן תאכל אתה אם תכניס אימייל אמיתי (תמימות) באובדן החשבונות שלך.
לסיכום: אם אתר מבטיח לכם משהו שאתם חושבים שהוא יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי- ברוב המקרים הוא לא אמיתי, אל תסמכו על תוכנה שמבטיחה לכם דברים כמו: פריצת מייל\ICQ בשניות, תמיד תיכנסו מהכתובת של האתר ולא מלינק שקיבלתם.
מקווה שעזרתי במשהו![]()

ציטוט ההודעה