נכתב במקור על ידי
firfiron7757
שלום!
אני בן 15 עולה לכיתה י' ויש לי בעיה קטנה עם ההורים שלי
אני מבלה הרבה עם חברים אבל ההורים שלי לא משחררים אותי
הם כל הזמן לוחצים עליי לחזור מוקדם (2-3 בלילה מקסימום) כשחברים שלי חוזרים מתי שהם רוצים (מצידם בבוקר אפילו)
אני לא מספר להם הרבה דברים שאני עושה ביציאות כי אני פוחד שהם יתעלפו, אבל לפחות המינימום הזה של הזמן שבו אני חוזר
עוד דבר, אבא שלי שונא שאני יושב הרבה זמן על המחשב הוא לפעמים משתגע ולוקח לי אותו (אני יושב בממוצע בין 3-7 שעות בחופש על המחשב)
או מנתק את האינטרנט (פעם הוא אפילו חתך את הכבל של האינטרנט כי אני חיברתי אותו כל פעם שהוא ניתק)
והבעיה שזה לא עונש זמני! זה קבוע עד שאני לוקח דברים לידים ומחבר חזרה את המחשב או האינטרנט לבד! זה יכול להמשך חודשים!
הוא מתנהג אליי בקפדנות ובקשיחות רק בגלל שאני הבן שלו, ולאנשים/ילדים אחרים ממש לא
אני יכול לאמר בפה מלא שאני ילד ממש טוב, אני משתדל לא להתחצף או לעשות דברים רעים ואני עושה מטלות (יש לי מספיק מטלות)
אבל אולי טיפה עצלן
למשל: לא מזמן הכנתי לי משהו לאכול בצהרים כשאח שלי (בן 10) היה לידי, כשסיימתי הלכתי לחדר ואחרי 10 דקות הוא מגיע ומבקש ממני להכין לו גם אחותי לא רצתה להכין לו וההורים לא בבית אמא שלי הייתה אמורה להגיע בתוך 10 דקות ואמרתי לאח שלי לחכות שהיא תגיע ושהוא היה צריך לבקש ממני כשאני הכנתי לעצמי, אחר כך הוא התקשר לאבא שלי ואח שלי אמר לי שאבא שלי ביקש ממני להכין לו אוכל
ואמא שלי הייתה צריכה לחזור בכל רגע (לא הכנתי לו בסוף) אמא שלי באמת הגיעה אחרי 2 דקות
ובגלל המקרה הזה שלא רציתי להכין לאח שלי אוכל לא נתנו לי לצאת עם חברים
מה דעתכם??? עליי, על ההורים שלי?? על המקרה? על המחשב?
אני אשמח לחוות דעת