משחק מעוללללה, במיוחד למי שאוהב משחקי מנג'ר, משחק חדש, אני משחק בו כבר מההתחלה שזה לפני חודשיים, ממליץ בחום והשקעתי ורשמתי לכם כבר כמה טיפים למתחילים שרוצים להצטרף.
1. קודם כל הייתי ממליץ לסדר מערך לפי הקישורים של כל שחקן וההעמדה שלו במגרש ואחרי המשחק הראשון תראו ציונים שהוציא כל שחקן(אפשר לראות את הציון בדף המשחקים שלי, לכל משחק יש בצד ימין שתי אותיות, אחת מראה אירועים של המשחק בזמן אמת והשניה את התוצאה עם המערכים של איך כל אחד שיחק, מי היה יותר טוב באיזה אגף וציוני שחקנים) ולאט לאט תלמדו איך ואיפה למקם כל אחד בשביל שהוא יוציא את הציון המירבי.
2. מומלץ להשקיע קצת בבניית אצטדיון שיתחילו להיות הכנסות לקבוצה.
3. הייתי קונה להתחלה, רופא אחד(מקצר זמן פציעה של שחקנים שנפצעו), עוזר מאמן אחד(מזרז התקמות שחקנים באימונים), ופיזיוטרפיסט אחד(עוזר במניעת פציעות שחקנים).
4. מי שבא שלו וחושב על בעתיד אז גם להשקיע טיפה בקבוצת הנוער, סה"כ הם העתיד של הקבוצה, ומותר לשלוף כל שבוע שחקן חדש, כאשר ככל שתשקיע יותר בנוער תוכל לשלוף שחקנים יותר טוב, אגב, כל עונה(שנמשכת בערך חודשיים כאן) השחקנים גדלים בשנה, כאשר בגיל 35 שחקן פורש, משמע, נמחק מהמשחק.
5.בקשר לאימון השחקנים, הייתי ממליץ להתחיל באימון טקטי של קשרים או הגנה, מותר לבחור כל פעם 4 שחקנים שאותם רוצים לאמן וניתן לעשות אימון פעם ביום(יש עוד סוגי אימונים, אסביר בהמשך...), אני עדיין לא יודע בדיוק, אבל בערך פעם בשלושה ימים שחקן עןלה רמה.
6.טיפ אחרון, שווה להוציא לשוק איזה שחקן מבוגר ולא חזק ולנסות למכור אותו ולהרוויח עליו עוד קצת כסף שיהיה לדברים אחרים.
וזו המלצתי על קצה המזלג איך לפתוח את המשחק, מי שרוצה לשאול עוד שאלות מוזמן גם לפנות אלי בפרטי, שם הקבוצה שלי במשחק זה
Hapoel Gezer
בהצלחהההה
![]()