קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]כל מה שאני מוריד אני לא מצליח להתקין
    על ידי uribakan1 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 02-08-2008, 19:14
  2. למה כל ווק שאני עושה אני מקבל DC אחרי כמה דקות
    על ידי RazZzZz בפורום האקים ל Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-05-2007, 19:42
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 16:42
  4. תגובות: 68
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 17:11
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

כל דבר שאני עושה,אני לא מצליח,אבל כל דבר..

ברירת מחדל כל דבר שאני עושה,אני לא מצליח,אבל כל דבר..

היי כולם
    אני בן 12 [אל תצחקו]
    אבל כל דבר שאני עושה,אפילו אם זה סתם משחק מחשב,אני יוצא בכישלון,כל דבר שאני עם חברים שלי,אני יוצא אפס,אבל אני לא כזה..
    סתם דוגמא אני אומר לילד משהו,לא משנה מה תמיד ימצאו איכשהוא להתחכם,גם אם אני הכי צודק שאפשר,אני גם ילד מחונן,אני מתווכח עם מורה על משהו שהוא ממש נכון[מה שאני אומר] ומורידים לי על זה ציון וכאלה..אפילו אני משחק משחק מחשב נגיד,אני לא משנה מה,יוצא אפס מהמשחק..

אף פעם,אולי פעם בחיים,"יצאתי ווינר"..הייתי חייב לשתף את זה עם מישהו..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

אתה אמרת שאתה רב עם המורה ואתה מחונן,
    יכול ליהיות שאתה שחצן?
    אני מכיר הרבה מחוננים שהם שחצנים והם לא שמים לב לזה.
    וזה גם מאוד מתאים
    מנסים איך לתחכם אותך בכלל שאתה שלצן על ילדים אחרים, המורה מורידה לך ציון כי אתה משתחצן עליה מול כל התלמידים.

מקווה שעזרתי.

אני לא שחצן,אם אני שחצן זה בצחוק ומי שאני מדבר איתו יודע שזה צחוק,ושאני רב עם המורה,אני מתכוון לזה שלמשל אני כותב סתם דוגמא תקרית שקרתה לי:
    היה לי מבחן,וכתבתי CO2 במקום פחמן דו חמצני,שמה הקטע,שCO2 יותר נכון להגיד,והמורה הזאת כל הזמן מתווכחת איתי,על הספר שאנחנו לומדים היא מסתמכת,שאני גם מבין בפיזיקה,ובכל מיני נושאים,אבל הספר קובע,ואם אני אומר משהו אני לא צודק..לא משנה מה..

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אחי... לא צריך להיות לך אכפת מה אנשים אחרים אומרים עליך. תמיד תדאג להיות גבר וסחבק. אל תתנשא על אחרים ואל תשתחצן. תמיד תהיה נחמד ועוזר.
    כל עוד אתה ככה מתנהג, לא אכפת לי שיורדים עליך ושאתה לא מצליח במשחקי מחשב. דבר ראשון תהיה בן אדם.
    עכשיו כשאתה בן אדם... המורה הזאת שלך, סתם טמבלית. גם לי היתה מורה שלא רצתה שנרשום במבחן פד"ח אלא רצתה שנרשום פחמן דו חמצני. למרות שאם תשאל מדען בנס"א איך הוא רושם את זה הוא יגיד לך פד"ח. לא משנה. עזוב אותה היא סתם עצובה מהחיים ומחפשת למי להטפל, פשוט תהיה נחמד עליה ואם היא עושה משהו לא תקין בנושא הציון, דבר עם המנהלת.
    ובקשר לילדים שיורדים עליך? אולי הם לא נועדו להיות חברים שלך? אולי תמצא משהו שיותר מתאים לרמה שלך.

מקווה שעזרתי!

עריכה: אחי זה יותר נכון להגיד פחמן דו-חמצני משום שעוד אין לך ידע בכימיה ואתה לא יודע למה זה באמת נקרא CO2 לכן על מנת שלא תרשום משהו שאתה לא מבין לגביו עדיף שתרשום פחמן דו-חמצני שם מודגש שיש קשר קוולנטי בין אטטום אחד של פחמן בין שתי אטומים של חמצן.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 20-08-2010 בשעה 16:05.

One Shot - One Kill

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

אין דבר כזה לא מצליח .. אף אחד לא יותר טוב ממך כולם צריכים להתחיל מ-0 .
    תתאמץ תשקיע במשהו שאתה אוהב ותראה שאתה תצליח בו ..
    בקשר למורה שלך .. אין לה או לו שם זכות להוריד לך ציון על התווכחות בכיתה - המלצה שלי אם קורה לך פעם נוספת דבר כזה ישר תפנה לוועדה הפדגוגית והם כבר יטפלו בזה.. [יש פעמים שהיועצים בבית ספר יעזורו אבל אצלי למשל הם מתאגדים ביחד]
    תמיד תעמוד על שלך ואל תתרפס לאף אחד , אם אתה חושב שאתה צודק אולי אתה באמת צודק ואולי אתה גם טועה אל תבוא בגישה של אני תמיד צודק וכולם קטנים לידי תיהיה אנושי ומנומס גם אם אנשים טועים ואהבלים
    " דרך ארץ קדמה לתורה " תכבד ויכבדו אותך .

תודה לשניכם..אבל פשוט החברים שלי,זה לא חברים אמייתים,פשוט כל חבר שלי,יש לו חבר או שתיים שאני שונא,והם משפיעים עליו..
    ואין ילדים אחרים שאני יכול להיותת חבר שלהם..פשוט אני שונא אותם..מי שחשבתי שהוא בסדר הכל יתגלה הפוך..
    נ.ב.יש לי ידע בכימיה..פיזיקה..וכל מיני כאלה(אני לא חננה אבל אני מת על זהאני יודע גם אסטרונומיה ואנטומיה..ואני יכול לתת לכם עוד רשימה שלמה)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תודה לשניכם..אבל פשוט החברים שלי,זה לא חברים אמייתים,פשוט כל חבר שלי,יש לו חבר או שתיים שאני שונא,והם משפיעים עליו..
    ואין ילדים אחרים שאני יכול להיותת חבר שלהם..פשוט אני שונא אותם..מי שחשבתי שהוא בסדר הכל יתגלה הפוך..
    נ.ב.יש לי ידע בכימיה..פיזיקה..וכל מיני כאלה(אני לא חננה אבל אני מת על זהאני יודע גם אסטרונומיה ואנטומיה..ואני יכול לתת לכם עוד רשימה שלמה)

חברים יש רק באגד!

תקשיב, אני כותב לך פה תגיד לי אם אני טועה:

1) אתה לא יוצא איתם!
    2) אתה כל היום בבית לומד/קורא ספר.
    3) כשיוצאים למסיבות אז אתה לא בא..
    נערך לאחרונה על ידי Special1; 20-08-2010 בשעה 17:44.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אביב אתה באמת עהמשתמש הכי מצחיק של אטרף. הוועדה הפדגוגית? באמת? למה נראה לך? סה"כ אפשר לחשוב מה היא עשתה, הכי טוב בשבילו זה ללכת למנהלת ולדבר איתה. טוב שלא אמרת שידבר עם שר החינוך או ראש הממשלה.

ולפותח האשכול: אני הייתי עם אותה הבעיה שלך, אם אתה רוצה באמת עזרה ממשהו שעבר את זה בהצלחה. אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם המסן שלך ואני כבר אדבר איתך שם.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 20-08-2010 בשעה 19:25.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל האוואטר של firfiron7757
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים הם כמו קקי, שניהם זורמים...

1. אתה עולה במקרה לחטיבה? אם כן... בהצלחה... שמה הכל משתנה, אם לא... יש לך עוד חיים שלמים לעבור ולהכיר חברים ואנשים חדשים
    חוץ מזה שלרוב... ילדים הם עם לא חכם... מבחינת התנהגות, הם שופטים מישהו מהר מאוד ומתקבלת דעה כללית עליו בגדר שאר הילדים
    כשתגדל טיפה אני מקווה שתראה שינוי ותבין למה התכוונתי...
    2. המורה שלך מפגרת, נקודה, תאמין לי שאפשר לראות על כל מורה ומורה אם הוא טוב/ רע/משועמם או לא יודע מה...
    בהמשך שלך בלימודים גם אתה תראה שמורים בדרך כלל תמיד "צודקים". אין מה לעשות... צריך להתגבר...
    (אל תשכח שהמורים הרעים בדרך כלל מלמדים מעל 10-16 שנה ואין להם כוח להתווכח עם תלמידים אז הם לא מקשיבים בכלל)
    3. אין כזה דבר לא טוב... יכול להיות שאתה תהיה המדען הישראלי הראשון שיעשה ככה וככה... ותכנס לספר השיאים של גינס או לא יודע...
    תלמד טוב ותצליח! אם אתה אוהב את זה אז למה לא?!?!

תעשה מה שאתה אוהב אם אתה טוב בזה או לא... אל תקשיב לאף אחד...

מקווה מאוד שעזרתי במשהו

תודה,אבל אני לא אוהב ללמוד או משהו,בלי קשר מהלימודים יצאתי מפגר...כמה שאני חכם ולא השקעתי דקה אחת ללימודים..אני לא רוצה להתחיל הכל מחדש כי אני לא יודע מאיפה,נגיד ככה,הדף החדש לא זמין..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

תודה,אבל אני לא אוהב ללמוד או משהו,בלי קשר מהלימודים יצאתי מפגר...כמה שאני חכם ולא השקעתי דקה אחת ללימודים..אני לא רוצה להתחיל הכל מחדש כי אני לא יודע מאיפה,נגיד ככה,הדף החדש לא זמין..
    טוב אז שים "***" (סליחה על במילה) על כולם תתחיל עם ילדה שתיהיה לך חברה,
    תחפש חברים חדש כי אם חברים כמו שלך מי צריך אויבים,
    וזהו אחי !

לא דף חדש ולא כלום!

*נא להשתמש בשפה נאותה
    Aviv.E
    נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 21-08-2010 בשעה 21:00.

תודה אבל
    1.אין ילדה שאני אוהב או משהו..
    2.כל מי שחשבתי שיכול להיות חבר שלי,"התממש גרוע",אפילו עם החברים הכי טובים שלי,אני לא יכול להסתובב..אמרתי את זה כבר...פשוט אני שונא את החברים שלהם...אם אני אצא עם כמה חברים שלי,סביר להניח שהם יביאו את הילדים שאני שונא,שזה פאדיחה לריב מכות עם מישהו באמצע הרחוב חח....אבל עדיין..אין לי מי למצוא,מי שניסיתי ניסיתי...

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אביב אתה באמת עהמשתמש הכי מצחיק של אטרף. הוועדה הפדגוגית? באמת? למה נראה לך? סה"כ אפשר לחשוב מה היא עשתה, הכי טוב בשבילו זה ללכת למנהלת ולדבר איתה. טוב שלא אמרת שידבר עם שר החינוך או ראש הממשלה.

ולפותח האשכול: אני הייתי עם אותה הבעיה שלך, אם אתה רוצה באמת עזרה ממשהו שעבר את זה בהצלחה. אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם המסן שלך ואני כבר אדבר איתך שם.
    ראשית תודה .
    שנית כן וועדה פדגוגית ... זה שאתה לא שם לב למה שאני רושם ומגיב כמו חמור זאת לא בעיה שלי
    כי אין שום זכות למורה להוריד ציון על דבר כזה בין הוא כיתה א' או כיתה יא' ..
    אמרתי שאם אין למי לפנות אז וועדה פדגוגית אחלה של הקשבה וטיפול מיידי

תודה אבל
    1.אין ילדה שאני אוהב או משהו..
    2.כל מי שחשבתי שיכול להיות חבר שלי,"התממש גרוע",אפילו עם החברים הכי טובים שלי,אני לא יכול להסתובב..אמרתי את זה כבר...פשוט אני שונא את החברים שלהם...אם אני אצא עם כמה חברים שלי,סביר להניח שהם יביאו את הילדים שאני שונא,שזה פאדיחה לריב מכות עם מישהו באמצע הרחוב חח....אבל עדיין..אין לי מי למצוא,מי שניסיתי ניסיתי...
    באמת פאדיחה .. בבית לריב מכות יותר הגיוני .
    תמצא חברים חדשים ותנסה אולי לצאת רק עם אלה שאתה אוהב .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,451 | הודעות: 8,173,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect