TNW-הפרק השלישי!
התוכנית מתחילה!
ג'רי לולר- ברוכים הבאים לפרק השלישי של ליגת ההיאבקות הטובה בעולם-TNW!
טאז- אנחנו שמחים שאתם איתנו הערב כי היום יש לנו פרק מלא קרבות מצויינים!ספר לנו מהם JR?
JR- אוקיי,אז הערב RVD יקבל הזדמנות נוספת לקרב על אליפויות הזוגות ב-PPV של הליגה אך כדי לעשות זאת הוא יצטרך לנצח את כריס ג'ריקו ומאט הארדי עם שותף נוסף לבחירתו!
ג'רי- אם זה לא מספיק אז הערב אלוף העולם במשקל כבד אביס יתמודד מול ''שובר הלבבות'' שון מייקלס!
טאז- אל תשכחו את זה שאנדרטייקר לקח לו את האליפות בפרק הקודם לאחר שאריק בישוף ביטל את הניצחון שלו.
JR- עוד הערב יהיה לנו קרב האקסטרים הראשון בליגה!אלוף ארה''ב המיז יאלץ להגן על האליפות שלו נגד זאק ריידר!
ג'רי לולר- ובמיין אבנט של הערב,הרוק ינסה לשמור על אליפות ה-TNW שלו כשהוא יתמודד מול המתאבק ההכי טרי בליגה,מר אנדרסון!!
JR- אז בואו נתחיל!
קרב ראשון-ולדימיר קוזלוב נגד יושי טאטסו
VS
ולדימיר קוזלוב נכנס!
יושי טאטסו נכנס!
המנצח:
ספוילר:
טאז- הבחור היפני הזה יודע מתי הוא צריך לתקוף!
ג'רי לולר- והוא גם עושה את זה בדיוק כמו שצריך!
קרב שני-טריפל אייץ' נגד צ'אבו גאררו
VS
טריפל אייץ' נכנס!
צ'אבו גאררו נכנס!
המנצח:
ספוילר:
JR- טריפל אייץ' רוצה לחזור להופיע במיין אבנט של התוכנית כמו שהוא עשה בשני הפרקים הקודמים,ועכשיו הוא גם מוכיח שמגיע לו להיות שם...
טאז- צ'אבו המסכן לא הצליח להתמודד עם מפלצת כמו טריפל אייץ' יחד איתו באותה הזירה...
מאחורי הקלעים רואים את ג'וש מתיוס מראיין את אלוף ארה''ב המיז:
ג'וש: איך ההרגשה לקחת חלק בקרב האקסטרים הראשון בליגה הערב?
המיז: למתאבק טוב לא משנה סוג הקרב כי הוא ודע שהוא גם ככה ינצח ואני כמו שכולם יודעים המתאבק הכי טוב בליגה,בארה''ב(מצביע על החגורה שלו) והמתאבק הכי טוב בכל העולם!
ג'וש: אם אתה כל כך בטוח בעצמך למה היית צריך לתקוף את זאק ריידר בפרק הקודם אחרי הניצחון שלו?
המיז: אני רק העברתי לו מסר,אם הוא באמת הבין אותו הוא לא יופיע לקרב שלנו הערב כדי שלא יצטרך לסבול יותר מדי או שאולי הוא אפילו יצטרך לוותר על קריירת ''ההיאבקות''' שלו...
ג'וש: אז אתה מאמין שאתה תצליח לשמור על האליפות שלך עד ה-PPV?
המיז: אני לא רק יהיה אלוף ארה''ב אחרי הערב הזה,אני לא רק יהיה אלוף ארה''ב בסוף ה-PPV המתקרב אני גם יהיה אלוף ארה''ב הטוב ביותר אי פעם!!כי אני המיז ואני...חכו לזה...מדהים!!!!!
קרב שלישי-איוון בורן נגד אנדרטייקר
VS
איוון בורן נכנס!
אנדרטייקר נכנס(עם אליפות העולם במשקל כבד של אביס על הכתף)!
המנצח:
ספוילר:
ג'רי לולר- אנדרטייקר מנצח את בורן בזכות המהלך שגרם לו לאבד את האליפות בפרק הקודם מול אביס!
JR- אם הוא ירצה לזכות באליפות העולם במשקל כבד שהוא מחזיק יהיה עליו לוותר על ''שערי הגיהנום''...
מאחורי הקלעים רואים את אלופי הזוגות המאוחדים כריס ג'ריקו ומאט הארדי מדברים...:
כריס ג'ריקו: מאט,אם ננצח את הקרב הזה הערב יכול להיות שאנחנו נהיה פטורים מלהגן על האליפות ב-PPV!
מאט: אל תדאג כריס,ניצחנו את RVD בפרק הראשון וננצח גם היום...
כריס: אל תהיה כל כך בטוח,אנחנו עוד לא יודעים מי יהיה השותף שלו...
קרב רביעי-דולף זיגלר נגד אדג'
VS
דולף זיגלר נכנס!
אדג' נכנס!
אדג' עומד ברמפת הכניסה ומבקש מיק',הוא מקבל אותו ומתחיל לדבר:
''זה לא משהו אישי נגדך דולף אבל אני פשוט לא מוכן להיכנס לזירה עם מתאבקים שהם שש רמות מתחתיי אתה מבין?
אני מיין אבנטר!אני אמור להיות בפיוד על אליפות עולם כרגע ובמקום זה נותנים לי להתאבק עם מתאבקים סוג ג'!
אני מצטער בישוף אבל אם לא תשים אותי הערב בקרב אליפות אתה תצטרך לוותר על הכוכב הכי גדול שלך בליגה!''
לפתע ה-GM של TNW,אריק בישוף מופיע על המסך הגדול ומדבר!:
''אדג' אדג' אדג'...אתה לא מבין שאין לי בעיה לוותר עליך?!
אתה עושה לי טובה שאתה משתתף בקרב?אני עושה לך טובה שאני בכלל נותן לך קרב!
אתה רוצה קרב אליפות?קודם תוכיח לי שאתה שווה את זה ותנצח את הקרב הזה,וגם אז הסיכוי שתקבל את הקרב שאתה רוצה הוא קטן מאד...
אם לא תתמודד עכשיו נגד זיגלר אני אאלץ לפטר אותך מהליגה אם לא תתפטר בעצמך לפני זה...
המשך ערב טוב...''
בישוף נעלם מהמסך הגדול ואדג' מחליט להיכנס לקרב מחוסר ברירה...
המנצח:
ספוילר:
טאז- אדג' מחכה להזדמנות שלו לזכות באליפות,לאחר שממש עכשיו הוא ניצח את האלוף הבין יבשתית לשעבר!
JR- ובזמן שאדג' מנסה לזכות באליפות,זיגלר רק מתרחק ממנה יותר ויותר...
קרב חמישי-קרב אקסטרים על אליפות ארה''ב-המיז נגד זאק ריידר
VS
המיז נכנס עם אליפות ארה''ב!
זאק ריידר נכנס!
המנצח:
ספוילר:
ג'רי לולר- המיז עשה את זה!הוא ניצח בקרב האקסטרים הראשון בליגה אי-פעם ושמר על אליפות ארה''ב!!
טאז- אני חייב להודות,הוא באמת מדהים!
ג'רי לולר- טאז?
קרב שישי-כריס ג'ריקו ומאט הארדי נגד RVD ושותף לבחירתו(אם הטים של RVD ינצח הם יזכו לקרב על אליפויות הזוגות ב-PPV)
VS
???
ג'ריקו והארדי נכנסים עם אליפויות הזוגות!
RVD נכנס ונעמד על רמפת הכניסה עם מיק'!הוא מתחיל לדבר:
''כולם,אני רוצה שתכירו את השותף החדש שלי שהוא הרבה יותר טוב מהשותף הקודם שלי,תכירו את...האלוף הבין יבשתי ג'ון מוריסון!!!''
המוזיקה של ג'ון מוריסון נשמעת והוא נכנס ונעמד ליד RVD!שניהם רצים לזירה ומחכים שהקרב יתחיל...
המנצחים:
ספוילר:
לפתע המוזיקה של אריק בישוף נשמעת!
הוא נכנס ונעמד ברמפת הכניסה עם מיק' משלו ומתחיל לדבר:
''מזל טוב מוריסון ו-RVD!ב-PPV הגדול של TNW אתם תתמודדו על אליפויות הזוגות נגד מאט הארדי וכריס ג'ריקו!
אבל...לא רק אתם!
תכירו את הזוג החדש בליגה שמצטרף לקרב זוגות משולש ב-PPV:
טייסון קיד ודייויד הארט סמית!!!
![]()
המוזיקה שלהם נשמעת ושניהם רצים לזירה ומתחילים לתקוף את כולם!!
הם מעיפים את כולם מהזירה ומריעים לקהל!
טאז- וואו איזה הפתעה!!!ההארט דאיינסטי כאן ב-TNW!אף אחד לא ציפה לזה!...
ג'רי לולר- קרב זוגות משולש על אליפויות הזוגות המאוחדות ב-PPV הולך להיות ענק!!!
מאחורי הקלעים רואים את מר אנדרסון הולך במסדרון...הוא ממשיך ללכת עד שהוא מגיע ללוקר רום של הרוק!
הוא פותח את הדלת,אין אף אחד בפנים...הוא רואה את אליפות ה-TNW מונחת על כיסא פתוח,הוא מתקרב לכיסא,מרים את האליפות ולוחש:
''בסוף הערב הזה את תהיי שלי...''
הוא מנשק את החגורה ויוצא...כשהוא יוצא הוא רואה במסדרון את הרוק,הרוק אומר לו בהצלחה ורוצה ללחוץ לו את היד אבל אנדרסון מתעלם וממשיך ללכת...
קרב שביעי-קרב לא על האליפות-אביס נגד שון מייקלס
VS
אביס נכנס!(עם אריק בישוף לצידו)
שון מייקלס נכנס!
המנצח:
ספוילר:
JR- אנדרטייקר פשוט לא מוכן לוותר על האליפות הזאת,היא חשובה לו עד כדי כך שהוא אפילו התערב באמצע הקרב של אביס ומייקלס!
ג'ר לולר- השאלה הגדולה היא אם אריק בישוף יסכים לתת לאנדרטייקר את הקרב הזה...
קרב שמיני-קרב על אליפות ה-TNW-הרוק נגד מר אנדרסון
VS
מר אנדרסון נכנס!
הוא נכנס לזירה ומורידים לו מיק' מלמעלה...הוא מדבר:
''גבירותיי ורבותיי...
אני שוקל הערב 110 ק''ג...
אני מגרין ביי,ויסקונסין!
מר...''
המוזיקה של הרוק נשמעת והוא קוטע את מר אנדרסון!
הרוק נכנס עם אליפות ה-TNW!
המנצח:
ספוילר:
אחרי הקרב הרוק מסמן לכך שיורידו גם לו את המיק' מהתקרה והוא מדבר:
''גבירותיי ורבותיי...
אני שוקל הערב 125 ק''ג...
אני ממיאמי,פלורידה!
אלוף ה-TNW הבלתי מעורער...
הרוק!!!''
הרוק מרים את האליפות שלו,מחייך וממשיך לדבר:
''עכשיו זה רשמי,אני ניצחתי כל מתאבק ומתאבק שניסה להתמודד מולי בליגה הזאת!''
הרוק זורק את המיק' ועוזב את הזירה עם האליפות שלו,הוא עומד לצאת אל מאחורי הקלעים אבל לפתע אדג' מגיע עם כיסא!
הרוק מנסה לעצור אותו!הוא נותן לאדג' שלושה אגרופים אבל אז אדג' נותן לרוק מכה בראש עם הכיסא!
הרוק נופל על רמפת הכניסה ואדג' מחכה שהוא יקום,ברגע שהרוק קם אדג' עושה לו ספיר!אחר כך הוא נותן לרוק עוד כמה מכות עם הכיסא,מחייך,לוקח מיק' ואומר:
''עוד לא ניצחת אותי דווין!...''
אדג' עוזב למשמע המוזיקה שלו!
התוכנית יורדת משידור!

ספוילר: