קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח לוהט]WWE מנסים לרכוש את סטינג!
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 12:42
  2. [דיווח]כריסטיאן חתם בTNA
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 15:46
  3. [דיווח]בראט הארט חוזר לWWE!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 16:56
  4. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 07:44
  5. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 21:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

דיווח מבר/מסעדה

ברירת מחדל דיווח מבר/מסעדה

פעם ראשונה שניסיתי ליישם את מה שלמדתי ולא הלך משהו ..
    פתחתי 4-5

סט1
    נכנסים יושבים..המארחת מגיעה ומבקשת את המספרים שלנו והשמות,החברים נותנים לה ..
    אני קצת משחק איתה : אתה עוד לאמכירה אותי וכבר רוצה את המספר שלי(צוחקת) ,ומתחילה לדבר איתי.
    היה חם בטירוף אז ביקשתי שהיחא תנפנף לי עם התפריט.. היא זרמה אמרתי לה שתגביר את הקצב והיא נתנה לי מכה קלה וצחקה.
    אחרי זה היא : איפה אתה גר
    אני: שוב פעם,אנחנו בקושי מכירים וכבר את רוצה להיכנס אליי הביתה
    קיצר עוד קצת צחוקים נגיעות פה ושם לאיותר, היא זרמה איתי יותר מכולם, אבל אוליזה בגלל שזאת העבודה שלה והיא צריכה להיות כזאת.

לא יודע עד כמה באמת הכנסתי פה את הפיקאפ

סט 2: באתי עם חבר(שהיה די מסטול )
    לסט של 3 HB6-7 כולן

אני: תגידו חבר שלי בקומה.. כמה זמן לדעתן אני צריך לחכות כדי לשכב עם החברה שלו(גיחוך קל)
    כל אחת עונה משהו..
    ואחרי זה אני עושה את הרוטינה של המספרים, הן חושבות ובינתיים אנחנו מדברים איתן קצת ואחרי זה אמרתי להן
    טוב אנחנו נעשה סיבוב ונחזור לקבל את התשובה (לרוטינה)

סט 3 :
    סט של 5 המטרה הייתה HB8
    אותה התחלה כמו הסט הקודם, שאלתי את השאלה(רוטינת המספרים 9 )כולן חשבו חוץ מהמטרה שהייתה רחוקה, אז אמרתי
    הג'ינג'יות לא ידועות בתור חכמות גדולות ונייגשתי אליה ושאלתי אותה את זה, היא הסתובבה(סוג של נפנוף), נגעתי לה בכתף קצת הגברתי את הקול ושאלתי אותה, היא אמרה היא לא יודעת, אני : יש לך עגילים יפים .. היא: תודה .. אני: קניתי כאלה לא מזמן לסבתא שלי..(לפחות ניסיתי)
    אחרי דקה החברות שלה אמרו שזה לא ילך לנו כי יש לה חבר..אז דיברנוקצת והלכנו(חלש ביותר)

וסט אחרון4
    גם דומה לסט הקודם (הלך קצת יותר טוב עם המטרה) ,עד ששאלתי אותה עם היא רוצה לראות קסם, נגשתי אליה (רציתי לקחת לה את הכיסא) נתתי לה יד, היא נתנה לי אבל ישר התחרטה,ואז אחת החברות שלהן התחילה להגיד שנלך ולא נפריע ובלה בלה בלה

הצעות לשיפורים? בעיקרון הגעתי רק לשלב של השיחה , לא יצרתי משיכה (כמעט ולא חוץ מהסט ה1- אם אפשר לקרוא לזה סט ) או לפחות מספיק.

2. קישורים ממומנים

בסט הראשון כשהיא שאלה אותך איפה אתה גר כבר היית צריך לענות על זה רגיל לדעתי וכשאתם עוזבים בסוף היית יכול לגשת ולהוציא מספר.

בסט השני למה אמרת להם שתעשו סיבוב ותחזרו, וגם לא חזרתם. כנראה שלא היה לך מה להגיד יותר או שפחדת להרוס איכשהו נכון?

בסט השלישי לא באת עם מספיק ביטחון עצמי כנראה או שבאת עם וויב לא טוב אבל בכל זאת יכול ליהיות שבאמת יש לה חבר, היית יכול לנסות לתת לה נאגים תוך כדי שאתה מדבר עם חברות שלה, מספר להן איזה סיפור DHV או משהו.

בסט הרביעי כנראה שעשית את זה מוקדם מדי ועוד לא יצרת משיכה, ושוב כנראה שלא באת עם ביטחון עצמי וויב טוב. בכללי אני לא כל כך אוהב את הרוטינה הזאת יש יותר מדי סיכויים שתצא מושפל, לא שווה את זה.

ובחייאת אחי תעזוב את האנונימי הזה, סתם דפוק.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

היא שאלה את זה כי היא פשוט הייתה צריכה לרשום בדף רשימת הקשר של המקום, וצודקהייתי צריך אולי אחרי זה שוב לנסות לדבר איתה,אפילו כשהיא עברה פה ושם החלפנו מילים אבל הרגשתי שהיא פשוט עושה את זה כי היא צריכה.

אמרתי שנחזור עוד דקה כי התכנון היה לחזור לשבת עם הידידה שלי (שנראית ממש טוב) ולהעלות את הערך, אבל כשחזרתי התחלתי לדבר עם החברים וזה ברח לי מהראש.. אחרי 20 דקות הן כבר לא היו שם.

היה לה חבר.. לפני שיצאנו ראיתי אותה מתנשקת איתו, איזה נאגים יכולתי עוד לשלוח לה , שלחתי לה איזה 2 נאגים, ומה זה מבחינתך וויב לא טוב? אני בטוח שהחבר המסטול לא הכי עזר... אבל הוויב היה לדעתי טוב.. זורם קליל וכיפי(לדעתי) , אולי השפת גוף .. אני נשענתי אליהן ..

ובסט האחרון הלך חמוד.. אבל אחת מהן הסתלבטה על החבר המסטול.. אז יצאתי להגנתו זה די הרס.. למרות שהמטרה עדיין כן דיברה איתי קצת וחייכה, ולמה לדעתך הרוטינה לא טובה? איזו דרך יש לצאת מושפל ממנה?

בקשר לעילום שם..יש את האפשרות אזאני מעדיף להשתמש בה. לא רואה בעיה עם זה

וויב טוב זה נגיד שאתה לא תבוא למישהי בים במצב רוח מבואס אתה צריך לבוא שמח, חברותי
    בקשר לזאת שהיה לה חבר איך חברות שלה היו? כי יכלת גם לנסות איתם

ובקשר לרוטינה יש תמיד מצב שהיא או לא תושיט את היד או תתנגד כשתרים אותה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל האוואטר של garryg1993
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יפה תמשיך לנסות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,246 | הודעות: 8,198,839 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect