פעם ראשונה שניסיתי ליישם את מה שלמדתי ולא הלך משהו ..
פתחתי 4-5
סט1
נכנסים יושבים..המארחת מגיעה ומבקשת את המספרים שלנו והשמות,החברים נותנים לה ..
אני קצת משחק איתה : אתה עוד לאמכירה אותי וכבר רוצה את המספר שלי(צוחקת) ,ומתחילה לדבר איתי.
היה חם בטירוף אז ביקשתי שהיחא תנפנף לי עם התפריט.. היא זרמה אמרתי לה שתגביר את הקצב והיא נתנה לי מכה קלה וצחקה.
אחרי זה היא : איפה אתה גר
אני: שוב פעם,אנחנו בקושי מכירים וכבר את רוצה להיכנס אליי הביתה
קיצר עוד קצת צחוקים נגיעות פה ושם לאיותר, היא זרמה איתי יותר מכולם, אבל אוליזה בגלל שזאת העבודה שלה והיא צריכה להיות כזאת.
לא יודע עד כמה באמת הכנסתי פה את הפיקאפ
סט 2: באתי עם חבר(שהיה די מסטול )
לסט של 3 HB6-7 כולן
אני: תגידו חבר שלי בקומה.. כמה זמן לדעתן אני צריך לחכות כדי לשכב עם החברה שלו(גיחוך קל)
כל אחת עונה משהו..
ואחרי זה אני עושה את הרוטינה של המספרים, הן חושבות ובינתיים אנחנו מדברים איתן קצת ואחרי זה אמרתי להן
טוב אנחנו נעשה סיבוב ונחזור לקבל את התשובה (לרוטינה)
סט 3 :
סט של 5 המטרה הייתה HB8
אותה התחלה כמו הסט הקודם, שאלתי את השאלה(רוטינת המספרים 9 )כולן חשבו חוץ מהמטרה שהייתה רחוקה, אז אמרתי
הג'ינג'יות לא ידועות בתור חכמות גדולות ונייגשתי אליה ושאלתי אותה את זה, היא הסתובבה(סוג של נפנוף), נגעתי לה בכתף קצת הגברתי את הקול ושאלתי אותה, היא אמרה היא לא יודעת, אני : יש לך עגילים יפים .. היא: תודה .. אני: קניתי כאלה לא מזמן לסבתא שלי..(לפחות ניסיתי)
אחרי דקה החברות שלה אמרו שזה לא ילך לנו כי יש לה חבר..אז דיברנוקצת והלכנו(חלש ביותר)
וסט אחרון4
גם דומה לסט הקודם (הלך קצת יותר טוב עם המטרה) ,עד ששאלתי אותה עם היא רוצה לראות קסם, נגשתי אליה (רציתי לקחת לה את הכיסא) נתתי לה יד, היא נתנה לי אבל ישר התחרטה,ואז אחת החברות שלהן התחילה להגיד שנלך ולא נפריע ובלה בלה בלה
הצעות לשיפורים? בעיקרון הגעתי רק לשלב של השיחה , לא יצרתי משיכה (כמעט ולא חוץ מהסט ה1- אם אפשר לקרוא לזה סט ) או לפחות מספיק.

ציטוט ההודעה