קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה טוב ללכת לערבי?
    על ידי Ran בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

ללכת עם חליפת כדורגל למסיבה

ברירת מחדל ללכת עם חליפת כדורגל למסיבה

איך זה לדעתכם בתור פיקוק? מכיוון שבנות בד"כ מתחברות יותר לכדורסל אפשר גם גופיה של קבוצה מהנ.ב.א או אפילו של עומרי כספי...

מה אתם אומרים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    אחלה בן אדם שבעולם - תראו בעצמכם...

זה יכל ללכת טוב אחי, אבל תזהר פיקוק תמיד יכל לפעול לשניי הצדדים, לדוגמא בן אדם ששם לק שחור על הציפורניים ומתלבש בצורה מוזרה ויושב לבד בפאב יצור רושם של דיכוי חברתי - רושם של חנן או סנוב.. אך אותו בן אדם עם אותם בגדים אך מוקף בכמה אנשים ושתי בחורות נתלות על צווארו, ייצור רושם של אישייות חזקה וזכר אלפא.
    אם אתה חושב שתוכל ליצור את הרושם הנכון, זה יכל להיות יתרון חזק עבורך..

בגלל השורה השנייה, ובגלל שאתה מאנונימי
    נראה לי שהתשובה שלי תהיה :
    שתוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

חסר משמעות!
    הבגדים לא עושים את הבנאדם.
    זה לא משנה מה אתה תלבש (ז'תומרת, כן, כי אולי לא יכניסו אותך אם תבוא רק בתחתונים) אלא מה שאתה מתייחס לזה.
    לבוא עם חליפה של כדורגל (או כל ספורט אחר לצורך העניין) יכול להיות טוב אם אתה מזדהה עם הקבוצה שאתה לובש את המדים שלהם ויכול לסחוף אנשים נוספים עם ההתלהבות שלך.
    מצד שני, אם אתה לא באמת מתחבר לחליפה ולא בא בגישה של אוהד שרוף, אנשים יתחילו לצחוק עליך או סתם יתעלמו.
    גם יכול להיות קצת בעיות, אולי, אם אתה נתקל באוהדים של קבוצה יריבה...

כך או כך, זה יתן לך נושא שיחה בשביל לפתוח איתו.

"בנות בד"כ מתחברות יותר לכדורסל" זה קשקוש!, אם זה היה נכון, אולי הנבחרת היו מצליחים להתרכז בכדורגל ולנצח מדי פעם.
    בנות מתחברות למי שמתלהב וסוחף אנשים נוספים עם ההתלהבות שלו.
    או בקיצור: אלפא!
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    חסר משמעות!
    הבגדים לא עושים את הבנאדם.
    זה לא משנה מה אתה תלבש (ז'תומרת, כן, כי אולי לא יכניסו אותך אם תבוא רק בתחתונים) אלא מה שאתה מתייחס לזה.
    לבוא עם חליפה של כדורגל (או כל ספורט אחר לצורך העניין) יכול להיות טוב אם אתה מזדהה עם הקבוצה שאתה לובש את המדים שלהם ויכול לסחוף אנשים נוספים עם ההתלהבות שלך.
    מצד שני, אם אתה לא באמת מתחבר לחליפה ולא בא בגישה של אוהד שרוף, אנשים יתחילו לצחוק עליך או סתם יתעלמו.
    גם יכול להיות קצת בעיות, אולי, אם אתה נתקל באוהדים של קבוצה יריבה...

כך או כך, זה יתן לך נושא שיחה בשביל לפתוח איתו.

"בנות בד"כ מתחברות יותר לכדורסל" זה קשקוש!, אם זה היה נכון, אולי הנבחרת היו מצליחים להתרכז בכדורגל ולנצח מדי פעם.
    בנות מתחברות למי שמתלהב וסוחף אנשים נוספים עם ההתלהבות שלו.
    או בקיצור: אלפא!
    צודק... זה מזכיר לי מקרה דומה שקרה לחבר שלי שהוא סיפר לי. הוא הלך עם פיקוק מסויים למסיבה כאשר הפיקוק הזה היה מאוד יצירתי אבל קשור לנושא שלא היה לו מושג בו. הוא התחיל להסתבך כששאלו אותו שאלות.
    עכשיו למקרה שלך- אם אתה באמת אוהד את הקבוצה או בכלל רואה כדורגל אז לך על זה אין בעיה.
    אבל אם אתה לא יכול להיות מצב שיתחילו לשאול אותך כל מני שאלות שלא תהיה לך תשובה אליהם וסתם יחשבו שאתה מוזר.... תשקול את זה.

לדעתי לא
    אתה תראה כמו ילד קטן שזאת מסיבה ראשונה שלו
    עזוב אותך פיקוק זה לא מה שיביא לך בנות ואם כבר פיקוק אז פריט אחד או שתיים שיבליטו אותך לא חליפת כדורגל כי אז אתה רק נראה כמו מפגר ולא כמו בעל ביטחון עצמי

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

לא נראלי מתאים אחי.

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

כבר אמרו פה לפני, אתה פשוט תיראה מפגר..
    מה גם שלך תדע אם יכניסו אותך אם תבוא בחליפת כדורסל

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

מניסיוני האישי, רוב הבנות לא מתחברות לקטע של הכדורגל והספורט בכלל, והן רואות את זה כדבר ילדותי. רוב הגברים גם אוהבים ספורט, ככה שאתה לא ממש מיוחד - אתה פשוט כנראה אוהב ספורט עוד יותר מהם. הן גם משייכות את זה למשהו שבא על חשבונן במע' יחסים(ראית את הסקרים שפרסמו לקראת המונדיאל בטח) - ואז הרושם הראשוני שלהן ממך הוא שאתה ילדותי, או שאתה עוד אחד מאותם גברים שיתייחסו אליה כמו זבל במע' יחסים. אתה תמשוך תשומת לב- אבל על הבנות שישימו לב אתה כנראה תעשה רושם ראשוני לא טוב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    לדעתי לא
    אתה תראה כמו ילד קטן שזאת מסיבה ראשונה שלו
    עזוב אותך פיקוק זה לא מה שיביא לך בנות ואם כבר פיקוק אז פריט אחד או שתיים שיבליטו אותך לא חליפת כדורגל כי אז אתה רק נראה כמו מפגר ולא כמו בעל ביטחון עצמי
    אני לא מסכים. אני די חדש בפיקאפ ככה שלא יצא לי ממש לחקור את הנושא לעומק, אבל אתן לך דוגמה יפה מחיי האישיים: בקוקה קוה וילג', ביום הראשון התחלתי עם כמה בנות, והלך לי לא רע, למרות שהייתה לי בעיה עם הhooking(לא היה איתי ווינג וזה נראה כאילו אני מסתובב בוילג' רק כדי להתחיל עם בנות - ומן הסתם זה הרתיע בנות כי כולן מסתובבות שם בחבורות) - אבל זה לא קשור לנושא.
    ביום השני גנבתי לאחד המדריכים מן כובע סומבררו כזה של מקסיקנים, והתחלתי להסתובב עם זה בוילג'. לא רק ש90% מהבחורות שעברתי לידן בחנה אותי מכף רגל ועד ראש, היום גם איזה 10-20 בנות שהתחילו איתי בכך שהתייחסו לכובע (כמובן שהן היו HB 7 ומטה....), וגם היה לי סיפור רקע משעשע לספר להן(על איך שידידה שלי העסיקה את המדריך ואני לקחתי לו את הכובע בערמומיות). מלא מהן(כולל אלו שאני התחלתי איתן) ביקשו את הכובע לשנייה בשביל להצטלם וכו', או שאני אשאיל להן אותו לכמה דקות.

בסופו של דבר המדריך לקח לי את הכובע בחזרה אחרי מרדף ממשוך ברחבי הוילג'. party pooper
    אבל זה מראה לך שזה חשוב, זה עוזר לך להתבלט, ובעיקר יוצר נוחות אצל הבחורה כי יש לה אוטומטית נושא שיחה שקופץ. אם יש לך גם סיפור מעניין אז בכלל תהיה מרותקת
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 22-08-2010 בשעה 03:56.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect