כל משחקי ליגת האלופות נערכים בשעה 21:45.
רשימת משחקי הגומלין - מוקדמות ליגת האלופות לתאריך ה-24.8 -
-VS-
אנדרלכט - פרטיזן בלגרד
במפגש הקודם הקבוצות סיימו בתיקו בבית של פרטיזן בלגרד 2-2.
בסיום הגומלין בין שתי הקבוצות יש הארכה לאחר 2-2.
פרטיזן בלגרד עלתה לשלב הבתים לאחר ניצחון 3-2 בפנדלים.
במספר מילים על המשחק:
במשחק הקודם שתי הקבוצות הראו אופי חזק, כשאר בלגרד חזרה מפיגור 1-0 לתוצאה 2-1, ואנדרלכט הצליחה להשוות ל2-2 בדקה 66, מצפה לנו משחק מעניין ומרתק, עם שתי קבוצות בעלות מאזן שווה שכל שער יכול להקפיץ אותם ישר לשלב הבא.
ההימור שלי:
אני אלך הפעם עם בלגרד, היא הראתה שהיא מסוגלת להפוך את הקערה על פיה בתוך 10 דקות, ולכן למרות היכולת השוויונית של הקבוצות פרטיזן היא הפייבוריטית שלי.
-VS-
סביליה - בראגה
במפגש הקודם ניצחה בראגה את סביליה בבית של בראגה בתוצאה 0-1.
בסיום הגומלין בין שתי הקבוצות בראגה עולה לשלב הבתים לאחר 4-3 על סביליה.
במספר מילים על המשחק:
לאחר המשחק הסנסציוני בו ניצחה בראגה את סביליה 1-0, כנגד כל הסיכויים משער של מתאוס בדקה ה-62', סביליה תנסה בכל דרך אפשרית למנוע את המשך ההשפלה שכבר התחילה להשפיע, לאחר שבמשחקה האחרון של סביליה אמש (שבת), היא הפסידה בתוצאה 4-0 לברצלונה במסגרת הסופרקאפ הספרדי.
ההימור שלי:
אני אלך על סביליה, המשחק בבראגה היה לדעתי מזל ענק ושילוב של היכולת הרעה של סביליה עם יתרון הביתיות של בראגה, הפעם הסנסציה לא תחזור.
-VS-
סמפדוריה - ורדר ברמן
במפגש הקודם ניצחה ורדר ברמן את סמפדוריה בבית של ברמן בתוצאה 1-3.
בסיום הגומלין בין שתי הקבוצות ניצחה סמפדוריה את ורדר ברמן בתוצאה 3-1 והקבוצות ממשיכות להארכה.
ורדר ברמן עלתה לשלב הבתים לאחר שער של קלאודיו פיזארו בדקה ה-100 ובתוצאה הסופית 3-2.
במספר מילים על המשחק:
ורדר ברמן נוחתת לאחר 1-1 חלש עם המבורג בבונדסליגה, וסמפדוריה מגיעה לאחר ניצחון קטן 0-1 על נאפולי בליגה האיטלקית, למרות יתרון הביתיות של סמפדוריה, היא צריכה לסגור פער של שני שערים, וזה לא פשוט לאחר הרחקתו של לוצ'יני במפגש האחרון בין השתיים, משחק דיי שקול ויש הרבה למה לצפות, שתי קבוצות פוריות מבחינת שערים ואירועי משחק (כרטיסים, פנדלים, עבירות).
ההימור שלי:
לורדר ברמן אין שם כקבוצה פראיירית באירופה, קשה לי להאמין שסמפדוריה תנצח אותם מעל שער אחד, לכן הניחוש שלי הוא 1, ורדר ברמן.
-VS-
שריף טריסאפול - פ.צ באזל
במפגש הקודם ניצחה פ.צ באזל את שריף טריסאפול בבית של באזל בתוצאה 0-1.
בסיום הגומלין בין שתי הקבוצות עולה פ.צ באזל לשלב הבתים לאחר ניצחון 3-0 על שריף טריסאפול.
במספר מילים על המשחק:
שריף טריסאפול קבוצה מולדובית חלשה מאוד, ובאזל ניצחה אותה בחסד רק בתוצאה 1-0, לטריסאפול יש שחקן מורחק - ארוקין, באזל השוויצרית מגיעה לאחר תיקו 1-1 עם ת'ון בליגה המקומית (אתמול), סה"כ משחק בין שתי קבוצות לא חזקות, ואין לדעת מה ייקרה ואיך יסתיים המשחק.
ההימור שלי:
למרות ששתי הקבוצות לא זוהרות במיוחד, אני מהמר על ניצחון קטן של באזל, וגם זה אך ורק בגלל הניסיון ולא הכישרון.
רשימת משחקי הגומלין - מוקדמות ליגת האלופות לתאריך ה-25.8 -
-VS-
אוקזר - זניט סט. פטרסבורג
במפגש הקודם ניצחה זניט סט. פטרסבורג את אוקזר בבית של זניט בתוצאה 0-1.
בסיום הגומלין בין שתי הקבוצות עולה אוקזר לשלב הבתים לאחר ניצחון 2-0 על זניט סט. פטרסבורג.
במספר מילים על המשחק:
זניט סט. פטרסבורג הרוסית מגיעה לבית של אוקזר בצרפת לאחר שניצחה בבית משער יתרון מוקדם (דקה 3'), הרבה שחקנים של אוקזר מוצהבים ומוזהרים לקראת המשחק, והכל פתוח עד תחילת המשחק והקראת ההרכבים.
ההימור שלי:
1-0 קטן של אוקזר והליכה להארכה, בה תנצח.
-VS-
אייאקס אמסטרדם - דינמו קייב
במפגש הקודם נפרדו הקבוצות בתיקו 1-1 בבית של דינמו קייב באוקראינה.
בסיום הגומלין בין שתי הקבוצות עולה אייאקס לשלב הבתים לאחר ניצחון 2-1 על דינמו קייב.
במספר מילים על המשחק:
אייאקס היא קבוצה הרבה יותר חזקה ומוכשרת מדינמו קייב, בסגל שלה נמצאים שחקנים מוכשרים כמו גרגורי ואן דר-ויאל, מארטן שטקלנבורג השוער הענק מהמונדיאל האחרון, כריסטיאן אריקסן הדני, ומרווין זיגלר הצרפתי.
לדינמו היה מזל לא רע להצליחה להשוות שער שנכבש בדקה ה-54 לאחר שאחד משחקניה קיבל אדום ויצא מהמשחק.
ההימור שלי:
אייאקס בבית שלה, יש לה שוער כוכב בשער, אין סיבה שהיא תספוג עם יתרון הביתיות במקום להבקיע בעזרת הקהל הביתי והכישרונות שלה.
-VS-
פ.צ קופנהאגן - רוזנבורג
במפגש הקודם ניצחה רוזנבורג את קופנהאגן בתוצאה 2-1 ברוזנבורג.
בסיום הגומלין בין שתי הקבוצות עולה פ.צ קופנהגן לשלב הבתים לאחר ניצחון 1-0 על רוזנבורג.
במספר מילים על המשחק:
רוזנבורג קבוצה איכותית ובעלת אופי חזק, כמו שהראתה כשאר נכנסה חזק למשחק עם 2-0 מהיר, אך לקראת הסוף התערער לה טיפה הביטחון העצמי והיא ספגה שער מיותר ופחות או יותר משמעותי לקראת המפגש הקרוב בבית של קופנהאגן, שיכול להשפיע רבות במידה וקופנהאגן יבואו עם מוטיבציה וכוח רצון לנצח בגומלין.
ההימור שלי:
כמו שכבר הזכרתי, רוזנבורג היא קבוצה בעלת אופי חזק ולמרות שהיא מגיעה למפגש חוץ כנגד קופנהאגן והקהל הביתי שלה, אני דיי בטוח שזלצבורג ישמיטו את היתרון מידיהם ויוותרו.
-VS-
ז'ילינה - ספרטה פראג
במפגש הקודם ניצחה ז'ילינה את ספרטה פראג 2-0 בבית של פראג.
בסיום הגומלין בין שתי הקבוצות עולה ז'ילינה לשלב הבתים לאחר ניצחון 1-0 על ספרטה פראג.
במספר מילים על המשחק:
אין שום ספק שהמשחק של ז'ילינה נגד ספרטה פראג היה ההפתעה הגדולה ביותר במוקדמות ליגת האלופות עד כה, היחס שנתנו לזי'לינה כל המהמרים היה 5 ל-1, והיא ניצחה, ובבית של פראג, ו2-0.
במפגש הקודם בפראג שתי הקבוצות ספגו שלושה צהובים ולכן יש שישה שחקנים בסכנת הרחקה.
ההימור שלי:
ללא ספק ז'ילינה היא ההימור שלי, היא מגיעה למשחק ביתרון ביתיות וביתרון של שני שערי חוץ!
-VS-
טוטנהאם - יאנג בויז
במפגש הקודם ניצחו יאנג בויז את טוטנהאם 3-2 בבית של היאנז בויז.
בסיום הגומלין בין שתי הקבוצות עולה טוטנהאם לשלב הבתים לאחר ניצחון 4-0 על היאנג בויז.
במספר מילים על המשחק:
היאנג בויז פתחו את המפגש הקודם עם טוטנהאם בסערה מטורפת עם שלושה שערים בתוך 28 דקות (4, 13, 28) למרות הסיכויים הקלושים שהיו להם לצאת אפילו בתיקו, שמבחינתם זו הייתה יכולה להיות תוצאת חסד, טוטנהאם צימקו עד סוף המשחק לתוצאה 3-2 ולמרבה הפלא, כך גם נגמר המשחק.
ההימור שלי:
משחק מאוד לא צפוי ושתי קבוצות מאוד לא צפויות, אבל אני בכל זאת אלך על ניצחון של טוטנהאם בגלל הרמה של הפרמייר ליג ובגלל יתרון הביתיות.
מצפים לנו אחלה משחקים, שקולים ומעניינים
דיון פורה חבר'ה!

-VS-
-VS-
-VS-
-VS-
-VS-
-VS-
-VS-
-VS-
-VS-

ציטוט ההודעה