סלחו לי על שאלתי חסרת השחר. בתקופה האחרונה למדתי שמקומם של החדשים אינו בקהילת הפורומים שלהלן... לא ולא. לאחר שהתנצלתי על בורותי היוקדת, אשמח לדעת מי הוא שכתב את חוקי פורום בקשות להורדה, תת פורום משחקים להורדה. אשמח גם לדעת האם זה בסדר שפשוט עם שכמותי פותח אשכול תלונה. והאם מותר לצפות באתר או בכתובתו - ולטעום מאור הגדולה והתהילה?
אני מצטער, פשוט לא הצלחתי למצוא טיעון שיכול להסתדר עם החוק לפיו משתמשים חדשים שלא התדיינו במאה וחמישים הודעות פורומים אינם רשאים לבקש לינקים להורדתו של משחק. ברור שהגיוני בהחלט להציב תנאים בפני משתמשים שיש בכוונתם לנהל את אחד מהפורומים במערכת, וברור שיש להציב תנאים בפני משתמשים שמקבלים אחריות כלשהי על אחד מתוצריו של האתר. אך הצבת תנאים על פתיחת אשכול חדש בפורום בקשות הורדה - אין בכך כל היגיון, אין בכך כל צדק ואין בכך כל קידום של קהילת הפורומים או של חלק ממנה - נהפוך הוא. ברור לכולנו - המשתמשים הותיקים הם לא היחידים שיכולים לשחק עם מאריו, עם סוניק ועם חבריו. טוב, אלא אם כן רמת המשכל שלהם נמדדת בספרות ולא במספרים.
אני לא משתמש חדש באתר ולא משתמש חדש ברשת הישראלית. אני רשום לאתר כבר מחודש אפריל של שנת 2009, וגולש ברשת הישראלית כבר שנים רבות. אני לא מתיימר להיות מה שאיני - אבל אני באמת ובתמים חושב שחוק שאוסר על משתמשים חדשים להנות מפרותיו ומתוצריו של האתר - אין בו כל שחר וכל היגיון ומוטב שיבוטל במהרה. אני עצמי מכהן כבעליה של קהילה מצליחה ברשת שאינה נופלת מקהילת הפורומים שלהלן אלא בדבר אחד - לא מצויים בה הורדות ישירות או פורומים העוסקים בתחום. בהתאם לכך, החלטתי לפנות ולבקש עזרה בפני קהילה אחרת ששעריה פתוחים בפני הורדות - בתקווה למצוא את אשר אני מחפש.
מה גדול חטאי. ליבי נמלא צער על אשר עשיתי, עיני נפקחו אל אור התבונה. בפעם הבאה אמשיך להתדיין כדי שאוכל לקבל פריבילגיה מזהירה וחסרת כל היגיון זאת. להתדיין בהחלט, השאלה היא איה. איה פלוטו? סליחה, איה מאריו?