קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מנהל אקסטרים? וואו ממש פעיל אה?
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 15:02
  2. וואו מדהים
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 22:19
  3. וואו כנסו תראו מזה!
    על ידי Born2Kill בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 22:35
  4. בקשר ל וואו
    על ידי ExAilE בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:29
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 13:44
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

וואו, הסמפטיה משתוללת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל וואו, הסמפטיה משתוללת

סלחו לי על שאלתי חסרת השחר. בתקופה האחרונה למדתי שמקומם של החדשים אינו בקהילת הפורומים שלהלן... לא ולא. לאחר שהתנצלתי על בורותי היוקדת, אשמח לדעת מי הוא שכתב את חוקי פורום בקשות להורדה, תת פורום משחקים להורדה. אשמח גם לדעת האם זה בסדר שפשוט עם שכמותי פותח אשכול תלונה. והאם מותר לצפות באתר או בכתובתו - ולטעום מאור הגדולה והתהילה?
    אני מצטער, פשוט לא הצלחתי למצוא טיעון שיכול להסתדר עם החוק לפיו משתמשים חדשים שלא התדיינו במאה וחמישים הודעות פורומים אינם רשאים לבקש לינקים להורדתו של משחק. ברור שהגיוני בהחלט להציב תנאים בפני משתמשים שיש בכוונתם לנהל את אחד מהפורומים במערכת, וברור שיש להציב תנאים בפני משתמשים שמקבלים אחריות כלשהי על אחד מתוצריו של האתר. אך הצבת תנאים על פתיחת אשכול חדש בפורום בקשות הורדה - אין בכך כל היגיון, אין בכך כל צדק ואין בכך כל קידום של קהילת הפורומים או של חלק ממנה - נהפוך הוא. ברור לכולנו - המשתמשים הותיקים הם לא היחידים שיכולים לשחק עם מאריו, עם סוניק ועם חבריו. טוב, אלא אם כן רמת המשכל שלהם נמדדת בספרות ולא במספרים.

אני לא משתמש חדש באתר ולא משתמש חדש ברשת הישראלית. אני רשום לאתר כבר מחודש אפריל של שנת 2009, וגולש ברשת הישראלית כבר שנים רבות. אני לא מתיימר להיות מה שאיני - אבל אני באמת ובתמים חושב שחוק שאוסר על משתמשים חדשים להנות מפרותיו ומתוצריו של האתר - אין בו כל שחר וכל היגיון ומוטב שיבוטל במהרה. אני עצמי מכהן כבעליה של קהילה מצליחה ברשת שאינה נופלת מקהילת הפורומים שלהלן אלא בדבר אחד - לא מצויים בה הורדות ישירות או פורומים העוסקים בתחום. בהתאם לכך, החלטתי לפנות ולבקש עזרה בפני קהילה אחרת ששעריה פתוחים בפני הורדות - בתקווה למצוא את אשר אני מחפש.
    מה גדול חטאי. ליבי נמלא צער על אשר עשיתי, עיני נפקחו אל אור התבונה. בפעם הבאה אמשיך להתדיין כדי שאוכל לקבל פריבילגיה מזהירה וחסרת כל היגיון זאת. להתדיין בהחלט, השאלה היא איה. איה פלוטו? סליחה, איה מאריו?

2. קישורים ממומנים

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

החוק המוזכר נועד לכך שמשתמשים לא ירשמו לפורום, יבקשו כמה משחקים ויברחו.
    אנחנו מעוניינים לעזור באופן פרטני לחברים פעילים בפורום, לא ל-"ליצ'רים" שיעזבו ולא יחזרו אחרי שיקבלו את המשחקים.
    מובן עכשיו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יש פה איזשהי אופנה מיוחדת לפיה חוזרים על שאלה של מישהו כאילו זאת תשובה?
    אני עדיין לא מבין את הנקודה. השאיפה הגדולה שלכם היא להסתגר בתוך עצמכם ולחלוק את פירותיו הבשלים של האתר איתכם עצמכם? כך מושכים הנה משתמשים חדשים? ההיגיון הוא ממש הקו המנחה שלכם, חברה
    ונגיד והיה משהו במה שאתה אומר - באמת חושב שמישהו התדיין במאה וחמישים הודעות רק כדי שיוכל ללכת בדרך המלך אל אור התהילה - להוריד סופר מאריו או קפטן הוק או משחק מטופש אחר? השיטה הזאת לא גורמת לאף אחד להישאר כאן, בעבור שום משחק שבעולם. היא רק מרחיקה משתמשים אופציונאלים ונותנת לגיטימציה לחיפוש בקהילות אחרות.
    נערך לאחרונה על ידי Never Gone2; 23-08-2010 בשעה 18:21.

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

בהצלחה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,398 | הודעות: 8,201,991 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect