במכבי חיפה חגגו את הניצחון בבלומפילד. גדיר: "החמצתי, אבל חשוב שאני מגיע למצבים". ההנהלה תיפגש עם סוכנו של משומר.
"הניצחון אתמול הוריד את מפלס הלחץ במועדון. אף אחד לא הימר שנגיע לבלומפילד וננצח. כל הקבוצה שיחקה טוב ופתאום ראינו גם תיאום בהגנה. לרגע אחד, נדמה היה שאף אחד לא זוכר מה קרה במינסק והטראומה כבר מאחורינו. עכשיו אפשר להתרכז במאבק האמיתי שלנו בליגה". כך אמרו הבוקר (שני) במכבי חיפה לאחר הניצחון אמש על מכבי תל אביב בבלומפילד, ניצחון שלדברי שחקנים בקבוצה ישפר את רמת הביטחון לקראת המשך דרכה של הקבוצה בליגה. שחקן בקבוצה הוסיף: "הרבה הספידו אותנו בקיץ, במיוחד אחרי ההדחה מאירופה, אבל אנחנו קבוצה חדשה. ברור שיש עוד על מה לעבוד. קאנוטו נתן משחק סביר אתמול ואפשר להיות רגועים בינתיים".
אזולאי: "מאושר להיות חלק"
כפי שפורסם אמש, החלוץ שלומי אזולאי חתם על חוזה לחמש שנים במכבי חיפה, כשהפועל כפר סבא תקבל 15 אחוז ממכירתו העתידית. במכבי חיפה אישרו את הידיעה ואמרו כי מדובר בשחקן עם פוטנציאל גדול להצליח. אזולאי אמר אתמול: "אני מאושר להיות חלק ממכבי חיפה ומקווה כבר להתחיל להתאמן".
להמשך הכתבות:
http://sports.walla.co.il/?w=/156/1724812
דעה אישית:
אין לשחקנים מה לזכור ממינסק, זו הייתי טעות, ונשכחה, העונה החדשה התחילה בניצחון חשוב וכעת יש רק להביט קדימה,
בהצלחה לשלומי אזולאי במכבי חיפה
קרדיט לאתר וואלה! על הכתבות.

ציטוט ההודעה

ספוילר: