קראתי אתמול רוטינה בThe Game שנראיתה מאוד מעניינת. היום ניסיתי אותה והחלטתי לפרסם פה.
זאת רוטינה בשביל לסגור KC, ומשתמשים בה אחרי שכבר יש משיכה ונוחות, ואחרי שבודדתם את המטרה (בד"כ אני לא משתמש ברוטינה בשביל KC. בכלל בזמן האחרון אני כמעט ולא משתמש ברוטינות, אבל זה היה מעניין מדי בשביל שאני לא אנסה את זה).
זה הולך ככה:
כשאתם כבר חושבים שאפשר לסגור KC אבל לא בטוחים, אתם אומרים למטרה: "טוב יש לי משהו מעניין להראות לך. קוראים לזה כמעט נשיקה. זה הולך ככה: אנחנו מתקרבים ממש, אבל אסור לך לנשק אותי."
בהנחה שהיא מסכימה, אתם אומרים לה "יפה. עכשיו שימי את הידיים עליי" (כאן לוקחים לה את הידיים ושמים על הכתפיים שלכם. זה לא היה בTHE GAME אבל הוספתי את זה וזה הוסיף לאפקט של המתח המיני שיבוא).
היא שמה עליכם ידיים, אתם שמים עליה (לא מדברים וכן שומרים על קשר עין), ומתקרבים ממש, עד למרחק שהשפתיים שלכם סנטימטר מלגעת, אבל לא מתנשקים. נשארים ככה כמה שניות ונוצר מתח מיני מטורף. כשאתם מרגישים שהוא הולך לרדת, אתם מנתקים את כל הקינו ומתרחקים ואומרים "וואו, אני מקווה שלא ניסית לנשק אותי עכשיו. זה כמעט נשיקה, לא באמת אמור לקרות משהו" (גם זה לא היה בספר - עוד משהו שהוספתי. תתאימו את זה לעצמכם ואל תעשו את זה כמו רובוטים, אלא איך שהכי נראה/מתאים לכם).
אחרי כמה דקות אתם עושים את זה שוב, וכשהמתח שוב בשיא, אתם מתנשקים.
זה מה שקרה היום - וזה היה מאוד כיף.
לפני הכמעט נשיקה השנייה, חשבתי על איך לפעול במידה והיא תפנה לי את הלחי. מה שהייתי עושה במקרה כזה זה עוד פריז אווט (שזה אומר לנתק מגע לגמרי ולהתרחק) ובפעם השלישית זה כבר היה עובד.

?What have you been up to lately
ציטוט ההודעה