קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשת גישה לפורום אומנות הפיתוי למתקדמים
    על ידי TheNuts בפורום בקשת גישה לאומנות הפיתוי והפיקאפ למתקדמים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-08-2010, 15:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

בקשת גישה לפורום אומנות הפיתוי למתקדמים.

ברירת מחדל בקשת גישה לפורום אומנות הפיתוי למתקדמים.

אהלן אני כרגע בן 19 משרת בצבא בשירות קרבי
    התחלתי להתעניין באומנות הפיתוי כבר בגיל 16 בכיתה י',כשראיתי כתבה בעיתון על קורס אומנות הפיתוי כלשהו,ישר נדלקתי והלכתי לחפש עוד דברים שקשורים לאומנות הפיתוי ברשת ובכל מני ספרים למינהם.
    עד גיל 17 וחצי לא היו לי הצלחות רבות עם בנות,רוב הבנות שהצלחתי איתן היו בנות שלהן היה יותר ביציים ממני בדיעבד,והן אלו שיזמו את הצעד הראשון וניסו לקדם איכשהו את הענינים כדי שאני יעשה איתן צעד קדימה.כלומר היו לי הצלחות אבל כמעט כולן באו לא ממני אלה מהבנות שעשו לי חיים קלים.
    הייתי קורא באותה תקופה המון חומר על פיקאפ אומנות הפיתוי,NLP,על התת מודע ועל פסיכולוגיה.
    את כל החומר שלא היה קשור לתקשורת הבין מינית הצלחתי ליישם בחיים שלי והם נעשו הרבה יותר איכותיים(פסיכולויגה,תת מודע,NLP)..אבל משום מה את החומר של הפיק אפ ואומנות הפיתוי היה לי קשה מאוד ליישם בחיים שלי,זתומרת שמצד אחד כן שיפרתי את השפת גוף שלי ואת הדינאמיקת גוף וידעתי פחות או יותר מה לעשות עם בנות..אבל עד אז לא פרצתי יותר מדי את הגבולות.

כשהגעתי לגיל 17 וחצי בכיתה י"ב,אמרתי לעצמי שאני לא יכול לחכות לסוף י"ב והדחפים שלי בגוף פשוט גרמו לי להרשם לקורס אומנות הפיתוי של מאפ"י.*כן 17 וחצי זה גיל מאוד חריג להרשם לקורס שלהם והייתי שם היחיד בגיל הזה,כולם היו בני 20+.

מאותו הרגע שיצאתי משלב א' של הקורס,פשוט לא הפסקתי לדבר עם בנות(זרות) ברחוב/רכבות/אוטובוסים/מסיבות,פרצתי כל כך הרבה גבולות אישיים ושברתי כל כך הרבה אמונות פרימיטיביות שהיו לי.נהייתי אדם חדש.
    אחרי חודש וחצי עשיתי גם את שלב ב' וכנ"ל למדתי הרבה דברים עמוקים על החיים וכו'.
    התחלתי להתאמן ולהשקיע בתחום הרבה מאוד,שמתי את התחום בראש סדר העדיפויות,אפילו מעל הלימודים שהיו חשובים לי.
    ההשקעה הניבה את הפירות שלה כמובן,היו לי 3 מערכות יחסים רציניות ,שהרצינית מבנהן הייתה חצי שנה עד הגיוס שלי.
    בין ההישגים שלי היו קשר עם 3 בנות במקביל מבלי שאחת תדע על השנייה,מה שהבנתי בתקופה הזאת שלקיים קשר עם הרבה בנות במקביל זה אולי טפיחה על האגו אבל זה נורא מלחיץ ולא שווה את המאמץ בסופו של דבר יש לזה רק חסרונות מיתורנות.
    למדתי שבמערכת יחסים אתה יכול ללמוד הרבה הרבה יותר מאשר סתם לתרגל בשטח על כל מני בנות,במערכת יחסים כל הנסיון שאתה צובר הוא נורא עמוד ואתה מבין אותו יותר ביסודיות.
    תוך כדי שהייתי במערכת יחסים,הרגשתי שיש לי עוד לאן להשתפר ונרשמתי לקורס מיומנויות התקשורת של מאפ"י,שלא קשור בכלל לפיתוי והיחסים הבין מינים,אלה יותר תקשורת בין אנשים בכללי ברמה גבוהה ואיכותית יותר,איך ליצור רושם נכון,איך ליצור נוחות עמוקה בין אנשים ואיך לגרום להם לסמוך עליך,איך לגרום להם להרגיש את מה שאתה רוצה ולחשוב את מה שאתה רוצה,כמו גם לשנות אמונות לאנשים אחרים ולדעת לייעץ ברמה הרבה יותר גבוהה מזו של רוב האנשים.

כיום אני עדין בצבא,ללא חברה עם יזיזה ועם הרבה מאוד נסיום במערכת יחסים.
    המטרות שלי הן למצוא שוב בחורה שעונה על הדרישות שלי ,ולהכנס שוב למערכת יחסים רצינית.
    עד אז אני יוצא כל שבוע לפאבים,דאנס בארים ,אוהב לדבר עם אנשים אחרים וללמוד על החיים עוד ועוד ומקווה שאני רק אשתפר בעתיד.
    נערך לאחרונה על ידי Future Prophecy2; 24-08-2010 בשעה 11:25.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect