האירופאים החליטו להחיות את קלאסיקות האסטרטגיה, והנה שוב דוגמא לכך:
ראשית באה Ubisoft, עם "פרוייקט אבק" שלה, שרוצה להחיות את ז'אנר ה-God Game, ראו ערך Populous.
אז באה Paradox, שמתכוונת להציג גרסה מודרנית ל-Transport Tycoon עם Cities in Motion.
עכשיו תור Kalypso, שהכריזה על Dungeons, המשך לכל דבר ועניין - מלבד ברמה הרשמית של כסף שעובר ידיים - לסדרת Dungeon Keeper.
המשחק, שמפותח באולפן Realmforge הגרמני (יוצרי סדרת Airline Tycoon, שבוודאי שיחקתם בכל כותריה), יאפשר לכם, בדיוק כמו ב-Dungeon Keeper, לבנות מבוכים מרושעים, מלאי מלכודות ומפלצות, לפתות לתוכם גיבורים, ואז גם לכלוא אותם, לענות אותם ו"לקצור" מהם אנרגיית Spirit שתאפשר לכם לחזק את עצמכם בכל מיני צורות זדוניות, כראוי לאדון מבוך סאדיסט.
הקמפיין ימקם אתכם בקומה הנמוכה והעלובה ביותר של המבוך, לאחר שחברתכם לשעבר בוגדת בכם בצורה הכי כואבת שיש ומפלרטטת עם שלושה אדוני מבוך חדשים. משם תצטרכו, בעזרת משרתיכם הגובלינים, שיחפרו מנהרות, ינקו את השירותים ויבצעו את כל שאר המלאכות הבזויות בעוד אתם מכייפים עם האסירים בצינוק, לטפס קומה קומה עד לכיבושה מחדש של ממלכת הרשע התת-קרקעית.
קצת מספרים ש-Kalypso שחררה לגבי המשחק: בנו מבוכים מ-50 סוגי בלוקים, 20 משימות קמפיין, 15 סוגי מפלצות, 10 סוגי גיבורים, 3 בוסים.
Dungeons, בלעדי למחשב, צפוי להגיע בתחילת 2011. להלן טיזר, ואחריו כמה מסכים מהמשחק:
קרדיט לאתר Vgames ולי.
דעה אישית: לדעתי שוב יהיה לא משהו. אני גם לא כל כך מחובבי משחקי האסטרטגיה.
לא חושב שהמשחק יכול להגיע לטופ של משחקי האסטרטגיה, אבל אולי לחובבי הג'אנר יהיה משהו אחר להגיד.






ציטוט ההודעה
