כמו שרשום בכותרת![]()
כמו שרשום בכותרת![]()
Even if you try - you can't have me
|
|
שליטה במסגרת -
בחורות תמיד ינסו לבדוק איפה הגבול , הם יעשו לך כל מני מבחנים כדי לבדוק את העמוד שידרה שלך, כמו "תקנה לי לשתות" , "תחזיק לי את התיק", ואפילו "אתה ניראה לי כמו "שחקן" (זיין) " הם יבחנו אותך לראות איך תגיב בכל המקרים ,
היא : תקנה לי לשתות
אתה: רוצה את הכרטיס אשרי שלי וזה ?
היא : תחזיק לי את התיק
אתה : מה אני ניראה לך כמו קולב ?
היא: אתה ניראה לי כמו "שחקן" (זיין) "
אתה : אני בהחלט הטיפוס הזה שאמא שלך אמרה לך להיזהר ממנו
אם בחורה שאולת אותך לאן יצאים אתה צריך להגיד
נילך ל- א' , ו- ב' , ואם תהיה ילדה טובה ניסע גם לג'
העיניין הוא להיות גבר לקחת החלטות ! ולשלוט במסגרת זה שהיא כוסית זה לא אומר שאתה צריך להיות הכלבלב שלה
מקווה שהבנת את הרעיון
קריאה קרה
בשביל לקרוא אנשים עדיף להבין טיפה בשפת גוף לדעת לקלוט את המידע שהיא שולחת לך בנוסף אתה יכול להגיד עלייה דברים שהם מאוד כלליים ונכונים לכל אחד
אם אתה רואה שהשפת גוף שלה משדרת חוסר ביטחון ואי נוחות אתה יכול לישתמש בזה + דברים כללים + איך אתה רוצה שהיא תתנהג לידך למשל
"קלטתי אותך את בחורה כזאת ... שיודעת בדיוק מה היא רוצה (כמו כולם) ושאת רוצה משהו את תזיזי את הכל לצד את החברים ואפילו את המשפחה הנחמדה שלך נכון? ויש לך בעייה להיפתח לאנשים חדשים (שפת גוף)אבל שמישהו מדבר אלייך ואת מעונינת בו את יודעת בדיוק איך לגרום לו להימשך אלייך ולהיראות סקסית(ככה אנחנו רוצים אותה) בעיניו חח כמו עכשיו הינה המבט הזה ....
קריאה קרה נעשת הרבה יותר טוב אחרי שלומדים שפת גוף שהיא השפה המתקשת ביותר רק 7 אחוז מהתקשורת הבין אישית זה המלל זה מה שאנחנו אומרים
אבל זה כבר נושא אחר![]()
לא מבקשים פה, יש אשכול בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ בשם "שרשור בקשת מאמרים" http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=620689
בקש שם.
נעול.