נגיד זה מישהו שלא בחברים שלי יש לי דרך כלשהי לדעת כמה כסף יש לו בפוקר? לחפש אותו איכשהו או לא יודע יש דרך?
נגיד זה מישהו שלא בחברים שלי יש לי דרך כלשהי לדעת כמה כסף יש לו בפוקר? לחפש אותו איכשהו או לא יודע יש דרך?
|
|
אחי פשוט תוסיף את אחד החברים שלו אתה יודע חבר כזה נגיד חבר שהוא דף מעריצים או משהו ואז רק אם יש לו תלשונית הזאת של הפוקר תוכל לראות או שתפתח משתמש שקוראים לו קודים לפוקר או משהו כזה תוסיף אותו וככה תוכל לראות![]()
אבל אני רוצה בלי להוסיף בפייסבוק עצמו עם כבר איכשהו בפוקר
משל : אני רוצה סיסמא של שרת בלי לפרוץ אליו..
לא אפשרי..
מה קשור? בסך הכול שאלתי עם יש אפשרות למצוא בנאדם דרך הפוקר או משהו בסיגנון ולדעת כמה כסף יש לו זה לא נשמע כמו מדע בדיוני רק שאלתי עם יש אפשרות
בקיצור אתה אומר אני מחפש אנשים לנסות לפרוץ להם אבל אני עצלן ולא אחפש אז אני רוצה שיביאו לי רשימה מסודרת של אנשים עם הרבה כסף.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
בדרן אתה יוסי עברתי היום כ 15 אנשים ידני וכולם מארץ זרה אז כדי להיכנס להם לחשבון זה מראה תמונות של חברים שלהם ונותן כמה אפשרויות ואני צריך מדפדפן אחר לחפש כל חבר ולראות תתמונה ולזהות עם זה הוא או לא ולפעמים אני גם טועה אז צריך מהתחלה בקיצור כל משתמש לוקח כ 10-15 דקות שתחשוב כמה זה 15 משתמשים לבדוק ועוד לגלות שאין בהם כלום בקיצור סייג לחוכמה שתיקה על תדבר לפני שאתה מבין מה הולך סבבה? ויש לי כבר רשימה עם סיסמאות והכול שלא משנה איך השגתי בקיצור דבר לעניין זה כל מה שאני מבקש
ותאמין לי אני ממש אבל ממש לא בנאדם של מגש של כסף אבל יש מקרים מוגזמים כבר שצריך לזרז אותם עם אתה מבין אותי
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 25-08-2010 בשעה 20:20.
איך אתה פורץ משתמשים של פייסבוק ככה בלי להתאמץ עוד מחוץ לארץ.?
זה כבר אישי ועכשיו פרצתי הרבה מישראל גם
יש לי גם רשימות של פייסבוק חח ישראלים טיפשים מה לעשות..
אני מתכוון רשימות עם סיסמאות והכול עם זה מה שאתה מתכוון
חחח אין הוכחה קודם כל שזה נכון
ואלעד זה לא ברוט פורס קודם כל ולא פישינג אני לא מתכוון אבל לפרט יותר מזה
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 25-08-2010 בשעה 21:24.
בחייאת תגוונו קצת בפריצות "הדרכים הכי קלות מול העיניים פשטו צריך שכל וידיים" (מקורי שלי)