קודם כל לפני כתיבת הטור יש לציין שאני אוהד שרוף של מכבי חיפה , לא מפספס שום משחק בית ומשתדל להגיע לרוב משחקי החוץ .
רק כדי להראות לכם כמה אני אוהב את הקבוצה הזאת אני יגיד לכם שבאותו לילה ארור שבו חיפה הפסידה את האליפות להפועל , בכיתי ולא קצת .
כל משחק , לא משנה אם זה ליגת טוטו , גביע , ליגה , משחק באירופה - תמיד שחיפה מובילה בהפרש של שער אחד בלבד ומגיעים לדקות הסיום , הלב שלי דופק בחוזקה בכל כדור שנכנס לרחבה של חיפה .
רק שתדעו כמה אני אוהד את הקבוצה הזאת .
עכשיו לנושא האשכול :
לא קצת נתקלתי בזמן האחרון באוהדי מכבי חיפה מהעיר שלי או מהפורום שעד כדי כך שונאים את הפועל שאפילו לא רוצים את הצלחתה באירופה .
ואני מודיע לכל אלה - תתבישו לכם .
תאמינו לי שבליגה אני שונא את הפועל עד כלות נשמתי , כל משחק נגדם מקלל כל שחקן ושחקן אבל כשהם באירופה , אחרי כל גול שלהם אני קופץ משמחה (טוב קצת הגזמתי אבל בכל זאת , אני שמח) .
זה כמו אחים - בתוך המשפחה הם רבים הרבה , אבל נגד מישהו אחר הם צריכים להתאחד ולשתף פעולה .
כך גם בכדורגל , ברגע שקבוצה ישראלית באירופה , אין אוהדי מכבי , אוהדי הפועל , כולם אוהדים את ישראל , והפועל מייצגת במקרה הזה את ישראל (ובגאווה יש לומר) .
בקיצור אני שמח שהפועל עלתה לליגת האלופות , אני מאחל להם את כל ההצלחה שם .
כל ישראלי , לא משנה איזה קבוצה הוא אוהד , שלא ירצה בהצלחתה של הפועל בליגת האלופות - כבר אמרתי , שיבושם לו .
בסופו של דבר, כולנו ישראלים .
אני מקווה מאוד שבטור הזה יכול להיות ששיניתי דעה על העניין הזה של מישהו אחד, רק אחד אפילו .
זאת הייתה המטרה של האשכול .

ציטוט ההודעה