היי אני מתאמן כבר 3 חודשים ברצף עושה ריצות וסוף סוף רואים קוביות אבל הן לא כל כך בולטות, כדאי להמשיך עם הריצות או לעשות מסה כדי להבליט אותן?
תודה מראש
היי אני מתאמן כבר 3 חודשים ברצף עושה ריצות וסוף סוף רואים קוביות אבל הן לא כל כך בולטות, כדאי להמשיך עם הריצות או לעשות מסה כדי להבליט אותן?
תודה מראש
|
|
מסה כדי להבליט אותן? ממש לא.
מה שאתה צריך לעשות זה לעשות תרגילי בטן וריצה אם אתה רוצה קוביות מובלטות. יש בערך 10 סוגים של תרגילי בטן. תעשה אותם ותוך חודש חודשיים כבר יהיה לך קוביות אני מניח.
כמובן שגם תזונה נכונה חשובה פה! אני מציע שתאכל לפני אימון פחמימות ואחרי אימון חלבונים, אני אישית אוכל מקרוני לפני אימון וטונה אחרי אימון. זה בונה את השריר בצורה הטובה ביותר. כמובן שחשוב לא להתאמן על משקולות בגיל שלך. ולא להתאמן יותר מ-3 פעמים בשבוע.
ופעם הבאה תתיג את הכותרת בצורה יותר טובה
עריכה- שכחתי להגיד שאם אתה רוצה תפריט מוכן ומקצועי תחכה לתגובה של אביב הוא מבין בזה. אני יותר אוכל כמה שנראה לי לנכון.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 26-08-2010 בשעה 23:09.
One Shot - One Kill
אין בעיה שהוא יתאמן עם משקולות, למה אתה חושב שתהיה ?
חח דור מה אתה עושה פה תחזור לתמיכה טכנית
ולנושא....אסור בגיל הזה להתאמן על משקולות משום הלחץ הרב הפועל על הגב. מה שיכול לגרום בעיות בגדילה ובעתיד. לפחות זה מה שהרופא גב אמר ששאלתי אותו. לא בדיוק הקשבתי להסבר אבל המסקנה היתה ברורה בלי משקולות עד שתגדל למקסימום גובה שלך. או משהו כזה..
One Shot - One Kill
זה מיתוס... כל עוד הוא מתאמן נכון ואוכל נכון האימונים יכולים לעודד גדילה.
איך בדיוק יצירת לחץ תמידי על עמוד השידרה יעזור לגדילה.
אבל לאחר מה שנדב אמר לי - וכי אני לא רוצה לקבל באן. אני לא רוצה להטעות אף אחד - לכן יאללה סע עם המשקולות, דור צודק אני טועה.
One Shot - One Kill
שלום לכולכם.
נתחיל מזה שהמיטוס של "משקולות הורסות גדילה" כבר נשבר לפני הרבה שנים.
כיום מומלץ להתאמן בחדר כושר לכל גיל! (יש אפילו חדרי כושר לילדים בני6)
ואפילו ידוע שזה משפר תהליכי גדילה ועוזר להתפתחות הגופנית.
כמובן שאת כל זה יש צורך לעשות ביחד אם מאמן שיש לו סמכות לאמן ילדים.
למרות שאני יודע כמאמן בעצמי, שכל אדם שלמד עובר קורס הכשרה לאימון קטינים.
אני ממליץ להמשיך להתאמן על סיבולת לב ריאה (ריצות) אך גם להיכנס לעניין המסה בליווי מדריך.
יום טוב לכם.
ננעל לצורך מניעת ספאם.
Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it
...The question is
?Are you willing to pay the price to obtain it