שמי הוא ארתור בן 18וחצי,גר בכרמיאל.
אני בחור נחמד,שרוט בקטנה בראש,בעל ביטחון עצמי,מתאמן בספורט עוד מעט מתגייס,סיימתי ביה"ס,12 שנות לימוד,מתגייס למג"ב.
ביסודי הייתי אדם די חברותי,פתוח כמו ילד תמים שלא יודע מהחיים שלו..כשעליתי לחטיבה נהייתי סגור,היה לי קבוצה משלי של אנשים AFC גיימרים,שאני פיתחתי.במשך כיתה ז'-ט' בכלל לא יצאתי אלא ישבתי בבית והתאמנתי בספורט וביליתי על המחשב.
בחופש של כיתה ט' שוב התחלתי לצאת,להסתובב עם אנשים,ואז שוב הקמתי לי את החבורה שלי אנשים איכותים שנהנתי לבלות איתם,היה לנו איזה בת קבועה שהצטרפה אליינו,כיוון שאני רציתי אותה והיא רצתה אותי,אך לא עשיתי כלום ופיספתי הזדמנות למערכת יחסים מעולה.
בחופש שעולים לי"א,עזבתי את הקבוצה ובאו איתי איזה עוד 3אנשים ששניים מהם אני מסתובב עד עכשיו[יוסי וג'ניה].התחלתי להסתובב איתם מיום הולדת של חבר,וגם השלישי[נדב] ש היינו ממש חברים טובים יצאנו הרבה ביחד, אז אני עברתי איתו לאותה קבוצה של נערים הסתובבתי איתם עד החופש שעולים לכיתה י"ב,התחלתי להתשעמם איתה ולא נהנתי,לא מצאתי את עצמי.
במהלך י"א בערך בחודש פבואר,התנתק לי הקשר עם נדב,וחוזק הקשר עם יוסי וג'ניה.התחלתי להסתובב עם חבר אחר בשם עמרי,שאנחנו מסתובבים עוד היום,והקשר ממש התחזק.הכרנו באימון BJJ.
במהלך החופש של י"ב אני הכרתי חבר טוב נוסף שלי כיום בשם מרט,הכרנו דרך מרט והיציאה הראשונה שלנו הייתה לאיזה מסיבת גיוס של ילדה אחת..
כיום אני מסתובב בעיקר עם יוסי,ג'ניה,עמרי ומרט.אבל גם עם חבורות אחרות של נערים ונערות.
בתקופה האחרונה עם 2ידידות שהכרתי לא מזמן.
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בי"א,כשהייתי בן 17.הסקס הראשון הגיע חודשיים אחרי,עם אותה ילדה[לא היינו במערכת יחסים].מאז הייתי עם עוד בנות,עם רובן לא הזדיינתי אך סגרתי נשיקה.
התחלתי ללמוד פיק אפ לפני כחודשיים,וזה ממש שינה את חיי עד כה זה עוזר לי לסגור יותר,ואני כבר יודע איך להתחיל עם בנות בלי שרובן ידחו אותי.נהייתי יותר חברותי ושמח יותר.
עכשיו אני מצליח לסגור סקס עם אותן בנות שאני בקשר מהסגירות נשיקה[עוזר לשמור על קשר].
כיום אני נח,מתגייס ב4.8 למג"ב,יום ראשון הבא אני מתחיל לעבוד למשך שבועיים עד סוף יולי.
בזמני הפנוי אני יוצא עם חברים,ומנסה לפתוח כמה שיותר סטים בשביל להשתפר.
אפשר להגיד מנסה להנות כמה שיותר.
נקודת מפנה שהייתה לי בחיים זה שהייתי במועדון עם חבר,2בנות התחילו איתנו,הן נראו לא רע בכלל.ואני פשוט קפאתי,לא הצלחתי לעשות כלום[לא ידעתי פיק אפ באותו זמן]וחבר שלי ניסה לעזור לי לצאת מזה,כיוון שלרוב הייתי זורם.אך בסוף בגלל שהייתי סגור הן עזבו.
ומאותה חוויה חיפשתי דרך לשפר את חיי המין,והדרך להשגת בנות,והתחלתי ללמוד פיקאפ.
מה ששונה כיום מאותו מצב עם הבנות במועדון,זה שאני מצליח להתחיל עם בנות במועדון ולזרום,שלרוב הייתי מקבל מהן דחייה.ומצליח לסגור איתן.
למשל כיום יש אחת 7.5 שאני מתחיל איתה,והיא ידועה כאחת שקשה להשגה,ואני כבר ממש מתקדם איתה כבר עשיתי KC ואנחנו בקטע,שכנראה עוד מעט יהפוך למערכת יחסים.
עכשיו אני גם שם לב יותר לIOI,לא מתנהג כמו AFC שהייתי פעם.והביטחון העצמי והדרך שאני מסתדר עם אנשים השתפרה.
הסיבה שאני פה,זה להשתפר,לתקן טעויות בשביל להפוך לפיקאפר טוב.
המטרה שלי זה להיות הכי טוב שאני לא יכול,להצליח כמה שיותר בפיק אפ בשביל לשפר את חיי מכל הכיוונים.להשיג בנות יותר כוסיות,לסגור יותר.לנסות לסגור FC עם בנות שמוגדרות כשוות יותר מאחרות בעייני החברה.אפשר להגיד להיות כמו ברני מאיך פגשתי את אימא,רק בצורה שלי.
הדבר שאני רואה בעתיד,זה שאני יהפוך להיות אחד כזה,ואני יהנה מכל אספקט בחיים שלי,ואם הוא לא טוב בעייני אני יתקן אותו בשביל שהוא יתאים לחיי,ויעזור לי שאוכל להנות ממנו.גם שאוכל לסגור עם בנות יותר שוות,כגון חשפניות,וכדומה..[חלום של כל אחד,לא? חוצפן ]
אני רואה את עצמי חי חיים טובים,חיי אושר.עובד בעבודה שאני אוהב,מרוויח משכורת שתוכל לשרת את צרכיי.אוכל לסגור עם נשים האיכותיות ביותר,ולא כאלו שבאמצע או כמעט.חברי יותר.מוקף בחברים ובידידיות הטובים שלי שאני נהנה איתם ואוהב לבלות בחברתם.
אני אגדיר את זה כהצלחה אם זה באמת יתגשם,עבודה טובה,חברים טובים שאני יוכל לסמוך עלהיים[כמו אלה כיום],אישה טובה שאוכל להתחתן איתה שתוליד לי את ילדיי/מוקף בנשים יפות שאוהבות לבלות בחברתי,ולא סתם רוצות ממני.והשגתי אותן בזכות כישורי הפיקאפ שלי,לא בזכות המשכורת שאני מרוויח,או המכונית שאני נוהג בה.
הכיוון שאני רוצה ללכת עם זה,זה לכיוון ההצלחה,מה שאני עושה כיום בשביל להשיג את זה,אני בונה את המעגל החברתי המצומצם שלי שאני הכי סומך עליו ויודע שאוכל לסמוך עליו בשעת צרה.
ומעגל חברתי נוסף מסביבו בשביל להשתפר בעתיד,לנצל קשרים,או פשוט לבלות איתו מדי פעם,ובשביל הגברת המעמד החברתי שלי דרכו והכרת אנשים נוספים דרכו.
אני הולך לעבוד לפני הצבא בזמן שנשאר בשביל להרוויח כסף,בשביל לשפר דברים מסוימים בחיים,כגון דברים לפיקוקינג,בגדים מסוימים שאני רוצה לקנות,וכמה דברים שאני רוצה לשנות בסביבה שלי,או סתם שאצא לבלות לא אצטרך לבקש כסף מההורים,או ללוות מחברים ולהחזיר להם שיהיה.
ואוכל לנסוע למקומות שאני ארצה,ולטייל בעולם ואוכל לדעת שאת הכסף הזה הרווחתי בעצמי ואף אחד לא הביא לי אותו,אלא יזעתי בשביל להשיג אותו.
וגם לשים כמות כסף מסוימת בצד שאוכל להשתמש בה בעת הצורך בשביל שעת חירום.
בנושא המין והנשים,אני לומד פיקאפ,הולך לשטח מנסה ולומד מטעויות בשביל שאוכל לדעת לפעם הבאה יותר טוב,ומה צריך לשפר ומה לא הלך טוב,בשביל שפעם הבאה זה ילך.לראות את הנקודות החזקות אצלי,בשביל שאוכל לדעת מה הולך לי יותר בקלות ומה בפחות.
ככה שאני אוכל להשתפר בפיקאפ,ולשפר את חיי במובן המין,וגם בכל שאר המובנים.
הרי אומרים אם חיי המין שלך טובים,אז זה משפר את שאר התחומים בחיים.

ציטוט ההודעה