אוקיי כדי להוריד לה מהערך, אפשר להגיד לה שהיא מזכירה לך מאד מישהי ואז תגיד מישהי מכוערת שהיא מכירה בטוח...
מה אתם אומרים? זה נג בסדר או שזה יותר מדי יעליב ..?
אוקיי כדי להוריד לה מהערך, אפשר להגיד לה שהיא מזכירה לך מאד מישהי ואז תגיד מישהי מכוערת שהיא מכירה בטוח...
מה אתם אומרים? זה נג בסדר או שזה יותר מדי יעליב ..?
|
|
נגים מוכנים, בעיקר מהסגנון הזה, לא עובדים. נג מוצלח יכול להיות לקרוא לה בשם משפחה, לדוגמה.. זה סתם לרדת עליה, אין לזה שום אפקט מצחיק, אין דרך לחזור מזה למשהו נורמלי..
מעליב... תחשוב שמישהי תגיד לך את זה, זה לא מוריד מהערך זה פשוט מעליב.
נג גם אמור לבוא בנימה חיובית שהיא תבין שאתה לא בא להעליב אותה.
בשביל מה נג מוכן?
נג לפי מה שהבנתי ואני עושה לפחות, קשור לסיטואציה בדרך כלל.
יש דברים שלא כמו לצחוק על הביגוד שלה או משהו אבל זה דברים סטנדרטיים, לא צריך להסתבך בזה יותר מידי.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
נג זה לא להעליב זה משהו שהיא יכולה לסדר נגיד החולצה הזאת מצחיקה אז היא יכולה להחליף זה סתם דוגמה מפגרת אבל יש מלא
נגיד יש תנג המפורסם האף שלך זז כשאת צוחקת אז היא תשים לזה לב
עזוב את כל השטויות האלה, זה בדיוק כמו לקחת שליפים לשטח, בדיוק כמו לכתוב על המצח "אני מנסה יותר מדי", אלתור כל כך קשה לכם?
אילתור לא בא לכל אחד, יש מצבי לחץ שאתה לא מצליח, אז למה שלא יהיה לך "שליפ" קטן שיעזור לך לחזור לגיים במקרה שיצאת ממנו
עכשיו הבנתי שזה מעליב אז אני לא אעשה את זה.. אבל לדוגמא אם אני מתחיל עם פקאצה שמחזיקה מעצמה יותר מדי, לא כדי לעשות את זה? או שהיא תתחיל להרביץ לי?![]()
חחח אחי באמת שאתה יותר מידי חושב .
זה כמו שליף לרעיונות לשיחה , באמת שלא צריך וזה יכול רק לפגוע פשוט תהיה טבעי זה דברים באמת בסיסים במקום נגים תחשוב על אך להתקדם A2>A3 ורוטינות למניהם .. נגים זה צריך לבוא לך לבד ...
אין שום דבר רע ב"שליפים".
אני תמיד מסתובב עם דף מרובע של 10 על 10 של רוטינות נגים וכדו' כדי לזכור על איזה דברים אני רוצה להתאמן.
הנג הזה ספציפית גרוע אבל תמיד אתה יכול לכתוב לך כמה נגים כמו "את ממצמצת הרבה" "איך אתם מסתדרים עם הילדה הזאת?" וכו' אם אתה לא מצליח למצוא משו על המקום.
אחי לא מכינים נגים, הם באים בטבעיות.
וגם זה צריך להיות משהו קליל שיעלה איזה גיחוך אתה יודע, אם אתה מגזים את לא יוצא מזה.