קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משיהו פה עשה פרויקט באנגלית ... אני צריך אחד
    על ידי SlickK בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-01-2006, 17:00
  2. פרויקט "חוזרים ללימודים עם מדגסקר - שנת 2005/06"
    על ידי ROAIH בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 00:50
  3. פרויקט - מאמר
    על ידי avpx בפורום יהדות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 23:47
  4. -==פרויקט מוזיקה אלקטרונית 2oo5,כולם להיכנסס==-
    על ידי Asaf93 בפורום אלקטרונית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 16:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פרויקט קולנועי: איסטנבול מבעד לעדשה

משתמש משקיע האוואטר של crazy z
    שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

ברירת מחדל פרויקט קולנועי: איסטנבול מבעד לעדשה

פרויקט קולנועי: איסטנבול מבעד לעדשה
    YNET
    רגע לפני שאיסטנבול מעבירה את כתר בירת התרבות האירופית ממנה והלאה, יוצא לדרך פרויקט קולנועי שמאגד כמה מהבמאים הבכירים באזור. בימים אלה מלהק הבמאי עומאר שרגאווי בישראל שחקנים לחלקו בהפקה

אחרי פרויקטים קולנועיים כמו "Paris Je T'aimes" ואחריו "I Love New-York", הגיע תורהּ של איסטנבול למניפסט אהבה קולנועי מצדם של יוצרי קולנוע ממדינות המזרח התיכון. העיר איסטנבול, שהוכתרה כאחת מבירות התרבות של האיחוד האירופי לשנת 2010, מציינת את האירוע בין היתר בפרויקט הקולנועי רחב ההיקף "Do Not Forget Me, Istanbul", שבראשו עומד חוסיין קראבי.

הבמאי הכורדי יליד טורקיה, שחתום על הסרט "My Marlon And Brando", אשר זכה לפני כשנתיים בפרס פיפרסקי בפסטיבל ירושלים ובפרס לבמאי מבטיח בפסטיבל טריבקה בניו יורק, פנה אל שישה במאים מיוון, סרביה ובוסניה, במאי אמריקני ממוצא ארמני ושני במאים ממוצא פלסטיני וביקש מהם ליצור סרטים קצרים שעלילתם מתרחשת בעיר איסטנבול.

הפרויקטים, במימון אירופי, נמצאים בשלבי הפקה סופיים לקראת תחילת צילומים. בין הבמאים שנבחרו לקחת חלק בפרויקט גם האני אבו אסד, במאי הסרט "גן עדן עכשיו" שרשם היסטוריה כשהיה למועמד הפלסטיני הראשון לאוסקר, ועומאר שרגאווי, במאי יליד דנמרק בן לאב פלסטיני מפליטי 1948, שהציג בבתי הקולנוע בישראל בהצלחה רבה את סרט הביכורים שלו "שלום לך ג'מיל" וחזר השנה לפסטיבל הסרטים הבינלאומי בירושלים עם "אבא שלי מחיפה", סרט תיעודי על סיפורו המשפחתי.

שרגאווי שסוגר בימים אלה בישראל ליהוקים אחרונים לסרט החדש שישתתף בפרויקט הטורקי, מעדיף לקמץ בחשיפת מידע על תכניו ושומר את הקלפים קרוב ללב. כך עשה גם מול השחקנים שהגיעו לאודישנים וקיבלו מעט מאוד מידע על תכני ההפקה. בין המתמודדים על התפקידים הראשיים בסרט, שבמרכזו רומן בין בחורה יהודיה לסופר פלסטיני מעורר מחלוקת, נמצאים השחקנים עלי סולימאן וקאייס נאשף והשחקניות לירז צ'רכי וורד פלדמן. עלילת הסרט מתרחשת בסוף שבוע אחד שבו נועדו השניים להיפגש באיסטנבול.

שרגאווי שיעזוב את ישראל מחר אומר ל-ynet כי מדובר בהפקה מאתגרת לשחקנים. "הסרט מתבסס על התנסויות מתוך החיים שלי ואני חושב שהאתגר המרכזי

בהפקה שתהיה דוברת אנגלית, הוא באמת עניין השפה. זה אתגר לא פשוט לשחקנים, לשחק שלא בשפת האם שלהם, אבל אני משוכנע שזה יעבוד".

מאז הביקור הראשון שלך בישראל נדמה שהמקום הזה שואב אותך אליו שוב ושוב.

"זה מעניין כי בפגישה הראשונה שלנו דיברתי על היחסים שלי עם המקום הזה ועל הסיפור של אבא שלי ואז אמרת לי שאני צריך לעשות סרט על זה. למען האמת הייתי כבר בשלבי העשייה של הסרט 'אבא שלי מחיפה' אבל לא רציתי לדבר על זה בשלב כל כך מוקדם. מאז, כמו שאת אומרת, אני חוזר לכאן שובו ושוב. המקום הזה מושך אותי אליו בחזרה ואני מרגיש שמבחינתי השאלה היא לא אם אחזור לכאן, אלא מתי אחזור. זה מקום שהופך עבורי ליותר ויותר טבעי".

אז מתי תחזור?

"שאלה טובה. בינתיים אני מתחיל לצלם באיסטנבול ב-20 בספטמבר. אחרי זה, נראה".

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,487 | הודעות: 8,199,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect