קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הכי מלחיץ אם פתאום יש טלפון ביום כיפור...
    על ידי Smirnoff בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 16:13
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 09:51
  3. יש אפשרות בבזק לחסום מס' טלפון?
    על ידי Smirnoff בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 06:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

דיווח ממסיבה נשיקה+ טלפון ופייס

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    10

ברירת מחדל דיווח ממסיבה נשיקה+ טלפון ופייס

זו הפעם השניה שאני מנסה ליישם את מה שלדמתי בזמן המועט שאני נמצא בתחום וזה הלך ככה:

נכנסים אומרים שלום לידידות , בעצם רק אני אומר שלום כי רק אני מכיר אותן, מתיישבים עם עוד 3 חברים .. כמה דקות מדברים עם הידידות שלי, בזמן הזה אני מחפש מטרות ומתחיל להשתעמם אז אני אומר בואו נכנס פנימה(למסיבה עצמה)

נכנסים רוקדים קצת, פותח כמה קבוצות ולא הולך משהו, אחרי זה מתחיל להיות מעניין - נגש לHB7 מתחיל לרקוד איתה בזמן שהיא עם חברה שלה רצתה לבודד אותה אבל אי אפשר היה בגלל החברה היא כל שניה הפריעה,אז ביקשתי מחבר שיקח אותה , הוא ניסה ולא הצליח ,הHB7 זרמה איתי.. קצת דיבורים.. קינו.. שיחקנו את משחק האצבעות (למי שמכיר) שצריך להוריד את האגודל ולהחזיק, ואמרתי לה מי שמפסיד עולה על השולחן ורוקד, היא הפסידה.. התביישה להעלות אז הצעתי לה ששנינו נעלה - עלינו (אחרי דקה שומר הוריד אותנו), רוקדים עוד קצת עד שאני מתקרב אליה ואומר לה - את מתה לנשק אותי - מתקרב קצת והיא מנשקת.. אני מפסיק את הנשיקה- אומר לה נחמד.. היא שוב מנשקת , דרך אגב אני מאמין שהצלחתי לנשק אותה כי הגיעה עוד חברה שלה.. והם היו 3 + גבר אז הלך יותר טוב, שוב ניסיתי לבודד אמרתי לה בואי נשב בחוץ והיא אמרה שהיא רוצה להישאר לרקוד, אחרי שדיברנו עודקצת וצחקנו אמרתי לה שאני הולך לידידה לשבת איתה קצת.

המשך יבוא...

הסט השני HB7.5 - חבר שלי מדבר עם מישהי ואני רואה את חברה שלה( שדרך אגב פתחתי איתה קודם ולא הלך) ואני ניגש אליה, קצת דיבורים, לא הלך בהתחלה אבל אחרי זה היא די נפתחה ואפילו נתנה לי טכניקה לנשק בנות( אחת בטכניקות המפגרות)... ואז היא שיר טוב והיא אמרה לי בוא נכנס לרקוד, לקחה את חברה שלה ונכנסו - ברגע הזה אמרתי לה רוצה לראות שאני מנשק את הבחורה הזאת(מצביע על HB7 שנישקתי מקודם) תוך כמה שניות, והיא אומרת שאין סיכוי, אני ניגש אל HB7 , שתי שניות רוקד איתה- מנסה לנשק אותה והיא מתחמקת.. מנסה שוב והיא אומרת שהיא עם חברים פה , ופתאום כאילו ירד לה ממני.. בכל מקרה לקחתי את המספר שלה והלכתי, היינו ממש קרובים אז הHB7.5 די התלהבה ואמרה לי כל הכבוד.. אמרתי לה שאני הולך ולקחתי גם את המספר שלה.

עכשיו שאלה מה לדעתכם קרה עם הHB7?
    אני לא באמת יודע עד כמה השתמשתי פה בפיקאפ אבל יש מצב שזו הפעם הראשונה שאני מנשק מישהי במסיבה, כשאני לא מסטול..

אשמח לביקורת

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

מה אתה חושב שהיא ילדה מטומטת שתזרום איתך שוב אחרי שסוג שדפקת לה ניפוף?!
    למה לא סגרת עם הזאת שהתנשקת איתה מספר חוץ מהנשיקה בשביל להפגש?!

ולמה לא ניסת להזרים יותר רחוק עם הHB 7.5?

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    10

לא דפקתי לה ניפנוף...ניסיתי כמה פעמים לבודד אותה ולא הלך, כשהחברים שלה הגיעו היא רצה אליהם והתחילה לדבר איתם..(אולי הייתי צריך להגיד לה שתציג אותי- אבל החברה שלה הייתה ממש קרח, גם לפני זה שניסיתי להתחבר איתה גם) אז אמרתי לה שאני הולך לידידה שלי בחוץ בינתיים והיא אמרה לי שאני יחזור אחריזה.

הHB7.5 באמת הייתי צריך להזרים יותר אבל לא היה לי כוח להשקיע בסוף הערב בה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

באמת עשית טעות שאמרת לה שאתה הולך לידידה, זה באמת סוג של ניפנוף

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נשמע נחמד , יש מקום לשיפור ....., פעם הבאה תסים קצת יותר פרטים , על מה ואיך ...?!
    Nir Schwartz
    FaceBook מקושרים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ביקשת שאני אגיב , אז אני אכתוב לך בקצרה מה לשמר ומה לשפר
    נכנסים אומרים שלום לידידות , בעצם רק אני אומר שלום כי רק אני מכיר אותן, מתיישבים עם עוד 3 חברים .. כמה דקות מדברים עם הידידות שלי, בזמן הזה אני מחפש מטרות ומתחיל להשתעמם אז אני אומר בואו נכנס פנימה(למסיבה עצמה)
    יפה מאוד , אין משהו יותר טוב.
    כשבחורה רואה שאתה מדבר עם בחורות אחרות , זה אוטומטית מעלה לך את הערך , זה מראה שיש לך קשרים חברתיים.
    נכנסים רוקדים קצת, פותח כמה קבוצות ולא הולך משהו, אחרי זה מתחיל להיות מעניין
    יפה שלא התייאשת והמשכת למרות שלא הלך טוב בהתחלה. - תקפיד על זה , תיכנס לראש של 'לא משנה מה , גם אם הבחורה מביאה לי כאפה - זה לא משפיע לי על המצברוח ואני בא לסט הבא הכי טוב שרק אפשר'
    דחייה זה משהו שמשפיע על גברים רבים ובדרך כלל סט שבא אחרי דחייה הוא סט גרוע כי אתה בא בגישה שונה לגמרי. יפה מאוד שהתגברת על זה וזה לא השפיע עלייך.
    נגש לHB7 מתחיל לרקוד איתה בזמן שהיא עם חברה שלה רצתה לבודד אותה אבל אי אפשר היה בגלל החברה היא כל שניה הפריעה,אז ביקשתי מחבר שיקח אותה , הוא ניסה ולא הצליח ,הHB7 זרמה איתי.. קצת דיבורים.. קינו.. שיחקנו את משחק האצבעות (למי שמכיר) שצריך להוריד את האגודל ולהחזיק, ואמרתי לה מי שמפסיד עולה על השולחן ורוקד, היא הפסידה.. התביישה להעלות אז הצעתי לה ששנינו נעלה - עלינו (אחרי דקה שומר הוריד אותנו)
    אהבתי !
    קיבלת CB אבל לא פרשת מהסט
    בסופו של דבר הגעת לסיטואציה טובה עם בחורה - 'התערבות'.
    להתערב עם בחורה זה באמת אחד הדברים היותר טובים שאפשר לעשות !
    מצד אחד - אתגרת אותה , מצד שני - אחרי שהיא תפסיד/תנצח , יש לכם כבר חוויה משותפת - ה'ריקוד על השולחן'.
    בחורה תרגיש בנוח להיפתח ולהתקרב למישהו שהיא מרגישה שהיא מכירה.
    היא לא תעלה ותרקוד על השולחן עם כל אחד - מה שאומר שעשית צעד גדול מאוד. יפה מאוד.
    רוקדים עוד קצת עד שאני מתקרב אליה ואומר לה - את מתה לנשק אותי - מתקרב קצת והיא מנשקת.. אני מפסיק את הנשיקה- אומר לה נחמד.. היא שוב מנשקת , דרך אגב אני מאמין שהצלחתי לנשק אותה כי הגיעה עוד חברה שלה.. והם היו 3 + גבר אז הלך יותר טוב, שוב ניסיתי לבודד אמרתי לה בואי נשב בחוץ והיא אמרה שהיא רוצה להישאר לרקוד, אחרי שדיברנו עודקצת וצחקנו אמרתי לה שאני הולך לידידה לשבת איתה קצת.
    יפה מאוד , עד הקטע של 'אני הולך לידידה לשבת איתה קצת'.
    מבחינה מסויימת זאת לא טעות נוראית , אין שום נושא בפיקאפ שסותר את מה שעשית.
    אבל אם תחשוב על זה רגע מהצד של הבחורה , היא רקדה איתך , דיברה איתך , היה לכם קינו , הייתה כבר התחלה של בניית נוחות (לא מספיק כנראה - כי היא לא הסכימה לצאת החוצה) ,
    נראה שהבחורה כבר הייתה בשלב די מתקדם איתך , יכלת בקלות עם עוד קצת עקשנות להגיע לסגירת מספר/נשיקה.
    שים לב , היו לך כמה מכשולים שהצלחת לעבור - אבל במכשול הזה שהיא לא הסכימה לצאת , במקום לומר שאתה הולך לידידה וללכת , היית צריך לדעתי לנסות להמשיך לרקוד עוד קצת ואז להתעקש ולומר 'נו... בואי החוצה' - להראות שאתה החלטת שיוצאים החוצה אז זה מה שיהיה.

גבר אלפא לא זורק מילים באוויר. אם אמרת משהו - תעמוד עליו , ותתעקש. לא בצורה ילדותית - והכל תלוי בטונים שבהם אתה מדבר.

אני אתן לך 2 שיטות טובות לבידוד במצב הזה:
    1. תאמר לה שתבוא איתך החוצה דקה לקנות מסטיקים/סיגריות/כפכף - לא משנה מה
    2. לנסות לפתח שיחה ולהשתמש בתירוץ ש'לא שומעים , בואי החוצה שנשמע'
    זו הפעם הראשונה שאני מנשק מישהי במסיבה, כשאני לא מסטול..
    יפה מאוד - בתכלס , לא צריך להשתכר בשביל להתחיל עם בנות ולהצליח.
    זה הכל בראש , גם אם יביאו לך מים ויאמרו לך שזה וודקה - אתה תהיה בטוח שאתה שתוי , ותראה איך אתה משתחרר.
    אנשים התרגלו ש'וואלה צריך לשתות בשביל להביא בראש' - אבל בתכלס גברים עושים את זה כי 'אמרו להם שזה מה שיעזור להם' , הם מאמינים ש'שתיתי , עכשיו אני אצליח עם בנות'.

מקווה שעזרתי בחור
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 30-08-2010 בשעה 12:24.
    הייתי פה.

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    10

כן תודה אחי, כל תגובה שלך בצבע.

ועכשיו אני רוצה להבהיר איזה עניין, אחרי שהתנשקנו וניסיתי לבודד אותה לא סתם אמרתי לה שאני הולך לידידה שלי אחרי שהיא לא הסכימה.
    באותו רגע באו הרבה חברים שלי והחברים שלי יצאו 2 דקות לפני זה, והיא ישבה עם החברים שלה על הבאר ורקדה איתם קצת, ניסיתי להמשיך להיות איתה אבל הרגיש לי שהיא מעדיפה להיות איתם עכשיו , גם מהצד שלה, וגם מהצד שלהם, אני לא ירקוד כמו מפגר לבד לידה אז בגלל זה אמרתי לה שאני הולך לידידה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,475 | הודעות: 8,199,068 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect