ביקשת שאני אגיב , אז אני אכתוב לך בקצרה מה לשמר ומה לשפר
נכנסים אומרים שלום לידידות , בעצם רק אני אומר שלום כי רק אני מכיר אותן, מתיישבים עם עוד 3 חברים .. כמה דקות מדברים עם הידידות שלי, בזמן הזה אני מחפש מטרות ומתחיל להשתעמם אז אני אומר בואו נכנס פנימה(למסיבה עצמה)
יפה מאוד , אין משהו יותר טוב.
כשבחורה רואה שאתה מדבר עם בחורות אחרות , זה אוטומטית מעלה לך את הערך , זה מראה שיש לך קשרים חברתיים.
נכנסים רוקדים קצת, פותח כמה קבוצות ולא הולך משהו, אחרי זה מתחיל להיות מעניין
יפה שלא התייאשת והמשכת למרות שלא הלך טוב בהתחלה. - תקפיד על זה , תיכנס לראש של 'לא משנה מה , גם אם הבחורה מביאה לי כאפה - זה לא משפיע לי על המצברוח ואני בא לסט הבא הכי טוב שרק אפשר'
דחייה זה משהו שמשפיע על גברים רבים ובדרך כלל סט שבא אחרי דחייה הוא סט גרוע כי אתה בא בגישה שונה לגמרי. יפה מאוד שהתגברת על זה וזה לא השפיע עלייך.
נגש לHB7 מתחיל לרקוד איתה בזמן שהיא עם חברה שלה רצתה לבודד אותה אבל אי אפשר היה בגלל החברה היא כל שניה הפריעה,אז ביקשתי מחבר שיקח אותה , הוא ניסה ולא הצליח ,הHB7 זרמה איתי.. קצת דיבורים.. קינו.. שיחקנו את משחק האצבעות (למי שמכיר) שצריך להוריד את האגודל ולהחזיק, ואמרתי לה מי שמפסיד עולה על השולחן ורוקד, היא הפסידה.. התביישה להעלות אז הצעתי לה ששנינו נעלה - עלינו (אחרי דקה שומר הוריד אותנו)
אהבתי !
קיבלת CB אבל לא פרשת מהסט
בסופו של דבר הגעת לסיטואציה טובה עם בחורה - 'התערבות'.
להתערב עם בחורה זה באמת אחד הדברים היותר טובים שאפשר לעשות !
מצד אחד - אתגרת אותה , מצד שני - אחרי שהיא תפסיד/תנצח , יש לכם כבר חוויה משותפת - ה'ריקוד על השולחן'.
בחורה תרגיש בנוח להיפתח ולהתקרב למישהו שהיא מרגישה שהיא מכירה.
היא לא תעלה ותרקוד על השולחן עם כל אחד - מה שאומר שעשית צעד גדול מאוד. יפה מאוד.
רוקדים עוד קצת עד שאני מתקרב אליה ואומר לה - את מתה לנשק אותי - מתקרב קצת והיא מנשקת.. אני מפסיק את הנשיקה- אומר לה נחמד.. היא שוב מנשקת , דרך אגב אני מאמין שהצלחתי לנשק אותה כי הגיעה עוד חברה שלה.. והם היו 3 + גבר אז הלך יותר טוב, שוב ניסיתי לבודד אמרתי לה בואי נשב בחוץ והיא אמרה שהיא רוצה להישאר לרקוד, אחרי שדיברנו עודקצת וצחקנו אמרתי לה שאני הולך לידידה לשבת איתה קצת.
יפה מאוד , עד הקטע של 'אני הולך לידידה לשבת איתה קצת'.
מבחינה מסויימת זאת לא טעות נוראית , אין שום נושא בפיקאפ שסותר את מה שעשית.
אבל אם תחשוב על זה רגע מהצד של הבחורה , היא רקדה איתך , דיברה איתך , היה לכם קינו , הייתה כבר התחלה של בניית נוחות (לא מספיק כנראה - כי היא לא הסכימה לצאת החוצה) ,
נראה שהבחורה כבר הייתה בשלב די מתקדם איתך , יכלת בקלות עם עוד קצת עקשנות להגיע לסגירת מספר/נשיקה.
שים לב , היו לך כמה מכשולים שהצלחת לעבור - אבל במכשול הזה שהיא לא הסכימה לצאת , במקום לומר שאתה הולך לידידה וללכת , היית צריך לדעתי לנסות להמשיך לרקוד עוד קצת ואז להתעקש ולומר 'נו... בואי החוצה' - להראות שאתה החלטת שיוצאים החוצה אז זה מה שיהיה.
גבר אלפא לא זורק מילים באוויר. אם אמרת משהו - תעמוד עליו , ותתעקש. לא בצורה ילדותית - והכל תלוי בטונים שבהם אתה מדבר.
אני אתן לך 2 שיטות טובות לבידוד במצב הזה:
1. תאמר לה שתבוא איתך החוצה דקה לקנות מסטיקים/סיגריות/כפכף - לא משנה מה
2. לנסות לפתח שיחה ולהשתמש בתירוץ ש'לא שומעים , בואי החוצה שנשמע'
זו הפעם הראשונה שאני מנשק מישהי במסיבה, כשאני לא מסטול..
יפה מאוד - בתכלס , לא צריך להשתכר בשביל להתחיל עם בנות ולהצליח.
זה הכל בראש , גם אם יביאו לך מים ויאמרו לך שזה וודקה - אתה תהיה בטוח שאתה שתוי , ותראה איך אתה משתחרר.
אנשים התרגלו ש'וואלה צריך לשתות בשביל להביא בראש' - אבל בתכלס גברים עושים את זה כי 'אמרו להם שזה מה שיעזור להם' , הם מאמינים ש'שתיתי , עכשיו אני אצליח עם בנות'.
מקווה שעזרתי בחור