אני מקווה שזה יעזור להרבה אנשים אבל יהיו אנשים שיהיה להם קשה לקבל אז תפתחו את הראש ותקראו טוב.למה נג עובד. אומרים כי זה מערער את הביטחון של? הבחורה כי זה מוריד לה את הערך?.זה משהו שאומרים תמיד אבל לא מסוגלים להסביר מדעית למה זה עובד.
הכרות עם שתי מושגים חדשים לפורום שבירת נוחות, והתניה אופרטיבית.
שבירת נוחות: קורה מצב שאתה לקחת מספר מבחורה והתקשרת והיא לא חוזרת אז אתה מרגיש דחף לתקן את המצב. אצל בחורות קורה מצב שאתה בונה נוחות איתה הכל טוב ויפה ואתה פתאום אומר משהו ששובר קצת את נוחות, וגורם לצד השני לצחוק.מה שגורם לה לרדוף אחריך יותר
התניה אופרטיבית: התניה אופרטיבית זה סוג של למידה שאנחנו מענישים התנהגות שאנחנו לא אוהבים מבוסס על מחקר עם עכברים שלימדו אותם תוך כדי חשמול ברגע שהם לא מבצעים את הפעולה הדרושה.
עכשיו למה זה עובד לפתוח עם נג: במצב כזה הבחורה רואה אותך ממצב של ערך גבוה משלה אז היא מחפשת נוחות איתך. שאתה שובר נוחות הנג עובד אבל מה קורה שאתה לא ממצב כזה היא נעלבת ויכולה להגיד לך "לך ת!@#".
עוד סיבה שלבחורה יש קטע ממש חריף בנוגע למראה שלה שהיא לא בטוחה בעצמה מול מישהו שהיא חושבת שהוא אותו ערך כמו שלה או מעליה.
שתי מצבים שנג או קוקי פאני או בנטר שמשמש לשבור נוחות כדי לגרום לה לרדוף אחריך:
1) שיש בינכם סוג של נוחות מילולית או לא מילולית ואז הנג המתאים יעבוד לשבירת נוחות.
2)מעניש התנהגות שלא מקובלת עליך למשל:
אתה:מה את עושה בחיים
היא:דוגמנית
אתה: איזה 3 דברים מעניינים קוראים אצלך בתחום הדוגמנות
היא:למה שאני יגיד לך
אתה:אה באמת דוגמנית ושום דבר בחיים שלך לא מעניין יצא לי להכיר הרבה דוגמניות והיו להם דברים מעניינים לספר...לפחות אחד יש לך לספר?
מתקן קצת נוחות וממשיך להערכה
*כל הבחורות שאני מכיר שהם מלא ביטחון מכירות את הגיימ והנגים על ההתחלה או עד הכרות קלה לא עובד עליהם כי זה לא בזמן הנכון והם מקבלות עצבים מזה
cheers and goodluck

ציטוט ההודעה