קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איזה כיף לסיים בית ספר ב 9 וחצי
    על ידי amitTTT בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 25-01-2010, 14:34
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 27-02-2007, 21:07
  3. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:38
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 19:58
  5. מחר בית ספר :X
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 08:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

כמה דיווחים(בקטנה) ושאלות|בית ספר 15 וחצי

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל כמה דיווחים(בקטנה) ושאלות|בית ספר 15 וחצי

כמו שהבנתם זה על תחילת הבית ספר, אני הגעתי לתיכון חדש :]
    פתחתי בפורום אחר את הנושאים אבל אמרו לי שפה יש אנשים חכמים יותר שיוכלו לעזור לי יותר אז בבקשה ^^
    קודם כל, זו הולכת להיות חפירה אבל בבקשה תקראו, זה חשוב לי מאוד וזה יעבור מהר חחח

נושא ראשון שפתחתי:
    "אוקיי, עליתי לתיכון חדש והיום היה לנו יום היכירות כזה, אז נכנסתי אמרתי לכל קבוצה שישבה בוקר טוב, ואז הגעתי למן רחבה כזאת היו שם מלא מלא ילדים אז צעקתי חזק "בוקר טוווב אנשייייים" וגם כשנכנסתי לכיתה אמרתי בוקר טוב ואז בכיתה כשעשינו היכירות ישבתי כזה עם רגליים פתוחות בנוחות בהכי סבבה שהיה לי, חייכתי כל הזמן והיה אחלה.
    קיצר, יש לי 5 כוסיות בערך בכיתה, בבוקר אני חושב שמשכתי את תשומת לב כולם והראתי שאני עם בטחון כל בוקר כמובן שזה יהיה ככה חחח, היה גם איזה קטע שאחת מהן הסתכלה עליי בעיניים אז המשכתי להסתכל עליה כמה זמן גם ואז היא הפסיקה להסתכל אז הפסקתי גם, בכל מקרה חמשת הכוסיות הן חברות לפי מה שהבנתי והן הרבה ביחד, איך אני מתחיל להתיידד עם קבוצה כזאת?(וחוץ מזה יהיה נחמד גם אם תסבירו בכללי איך להתיידד עם אנשים מכיתות אחרות או אפילו שכבות אחרות(י'א וי'ב))
    (אגב אני רק שבוע~שבוע וחצי בפיקאפ ועוד לא ניסיתי כלום, אני רק ביום ה11 של הדמוניק קונפידנס וחוץ מהDC לא עשיתי כלום ככה שתגידו גם עם איך שהתנהגתי זה היה בסדר)"

נושא שני שפתחתי:
    "נתחיל ב"דיווח", תגידו אם הולך לי יחסית בסדר..
    אני וחבר באנו מוקדם מידי(באנו ב8 ושכחנו שהיום מתחיל ב8 וחצי, אל לא נורא היה אנשים), בהתחלה שבאנו לכיתה היה 2 אנשים, אמרנו בוקר, את השמות שלנו ושאלנו איך קוראים להם, אז הלכנו לעשות סיבוב, חזרנו באו עוד כמה, לכולם עשינו אותו דבר ככה איזה 7 סיבובים, כל פעם שחזרנו כולם צחקו והיה אחלה, אחר כך היה לי איזה קטע עם ילדה חמודה שלא הייתי בטוח איך קוראים לה, אז ניגשתי אליה ואמרתי לה "XXXX... כה?" היא אמרה לי שכן ואז אמרתי לה אחלה ובאתי ללכת והיא כזה המשיכה לחכות שנייה ואז היא עושה לי כזה "הא סתם שאלת? חחח" אמרתי לה שכן והמשכתי ללכת..
    זה סתם הייתה התחברות עם הכיתה כי אמרו לי קודם להיות חבר של כולם אז אני חבר של כולם ^^

עכשיו משהו אחר שקרה, בלי קשר לקודם, אני וחבר שלי הלכנו לטיול בבית ספר(בתחילת ההפסקה), סתם ראינו כזה שתי בנות וכמו שאנחנו אומרים לכולם אמרנו להן בוקר טוב, הן ענו, ואז הן שאלו אותנו אם אנחנו יודעים איפה השירותים ואז התחלנו להסביר להם... וגם ככה היינו בכיוון(לקולר שזה ממש ליד הברזיה) אז כבר אמרנו שנלווה אותן ואז התחלנו לשאול איך קוראים להן(אגב אחת שמנה ולא אהבתי אותה בכלל והשנייה חמודה ומה שיצא טוב זה שדיברנו עם החמודה כי השמנה ביישנית או משהו חחח), ומאיפה הן ובלה לבלה ועד השירותים דיברנו והיה אחלה.

עוד מקרה שלא קשור לחבר שלי,
    ביום שלישי, יום היכירות הייתה ילדה אחת חמודה מהכיתה שהיה איזה קטע שהיא הסתכלה עליי כמה זמן(כאילו יותר זמן מלהסתכל לשנייה ולהמשיך לראות ילדים אחרים), אני הסתכלתי עליה גם ורק אחריי שהיא הורידה את המבט אני הורדתי גם, היום בבוקר היה שוב משהו דומה, היא הסתכלה עליי כמה זמן ואני הסתכלתי עליה גם וחיכיתי שהיא תוריד ורק אז אני, ואז אחריי כמה שיעורים היה עוד קטע שאני הסתכלתי עליה ואז היא הסתכלה עליי גם ואחריי כמה שניות היא חייכה לרגע ואני חייכתי גם אחריה ואז שנינו הסתובבנו, אבל הבעיה היחידה שהיא חייכה כזה לממש שנייה וזה נראה מזלזל ככה שאני לא בטוח אם היא סתם צוחקת ומזלזלת או שהיא בקטע..
    ואחריי זה כל היום לא הסתכלתי עליה, לא יודע אם היא הסתכלה או לא.
    הא ואחריי זה גם היה קטע באוטובוס, ישבתי לבד והיה עוד 2 מקומות אז היא הייתה עם חברה שלה, חברה שלה אמרה כזה "נישב לידו?" ואז לא יודע מה היא אמרה, בכל מקרה הן המשיכו ללכת ><"

1.עכשיו השאלות, קודם כל הקשר לשלושת המקרים, התנהגתי טוב?
    2.למקרה השלישי, היא בקטע או ההפך?
    3.ובכללי, שתבינו, המטרה שלי זה לא לזיין אותה, אני לא דיברתי עם יותר מידי בנות בחיים שלי ואני לא רגיל לכן קודם אני רוצה להיות ידיד שלה וגם של חברות שלה ובכללי של הרבה בנות שאני אתרגל לדבר לבנות.. היום היה היום הראשון של הבית ספר ואני צריך עצות איך להמשיך הלאה..(הכוונה אין להתחיל לדבר איתן ושיזרום לשיחות שיחות..)
    "

זהו..
    בככלי אני אשמח שתענו לי על שניהם ואם אין לכם כוח אז לפחות על השני, בבקשה זה מאוד מאוד חשוב!
    תודה =]

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אחי הגבתי לך כבר בקהילה אחרת
    אמרת לי שם:
    [/QUOTE]
    אני לא מנסה עליהם פיקאפ בישביל להגיע לזיון(למרות שאם זה ילך אז לא יזיק), אלא בכללי בישביל להתיידד איתן כי בכללי אני לא מדבר עם יותר מידי בנות ככה שקודם צריך להתחיל מידיד ולהתרגל לדבר עם בנות..
    [/QUOTE]
    אז בעצם אתה כן מנסה עליהן פיקאפ אבל לא בשביל זיון..
    תראה אחי קודם זה שאתה רק נועץ מבט זה קצת מלחיץ תחייך כשאתם מסתכלים אחד על השנייה, זה מה שאני חושב..
    אבל בתכלס עם רק בשביל להתיידד עם בנות לפי דעתי אתה די בסדר יכול להיות שלא שמתי לב למספר דברים אז אל תיקח את התשובה שלי כמשהו שקובע..
    תחכה לאנשים שיותר מבינים ממני כי פה אנשים אשכרה מבינים לא כמו שם..

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אוקיי תודה, עוד תגובות בבקשה?? זה מאוד חשוב..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

נשמע מצויין אחי... תמשיך ביום שלמחרת להתייד עם כאלו לא מהכיתה, סתם להגיד שלום, בוקר טוב וכאלה, או "לרכל" על המורה לספורט שעושה את כל המורות בבית ספר חח(ככה זה היה אצלנו). תנסה לחפש את האנשים הבולטים האחרים בבית ספר, תתחבר אליהם. דרך טובה להתבלט תהיה להתחבר לכאלו אנשים וליזום איזה משהו, איזו מסיבה בשבוע שבועיים הראשונים של הבית ספר שאתה תארגן עם אותם אנשים למטרות גיבוש תעזור לך מאוד!

ולגבי הבחורה שהסתכלה עליך - זה נראה קצת מטריד שאתה בוהה בה ולא ניגש, תיגש, תשאל אותה שאלה לא מאיימת כמו מה היא ממליצה לך לאכול בקפיטריה או אפילו איפה השירותים, כדי שלא תרגיש מוטרדת (כי עושה רושם שהיא מעוניינת אבל קצת נרתעת, בכל זאת כולה יום ראשון בתיכון - בחורות לחוצות)
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 01-09-2010 בשעה 23:06.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect