קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הסרט אישה יפה בערוץ 10 =]
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-01-2006, 22:20
  2. אישה בת 72 דקרה את בעלה עם מזלג
    על ידי Troy בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 00:04
  3. [קונה] תשיר קח לך אישה ובנה לה בית בביצוע אסי משה
    על ידי CaNn@bIs בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 12:51
  4. OMFG!!! אישה שכבה עם 646 גברים ביום!!!
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 22:25
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 17:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

עיניין אישה בגבר

ברירת מחדל עיניין אישה בגבר

שלום,רציתי לשאול איך בדיוק מגיעים למצב שאתה יוצר עיניין אצל האישה בך.
    בכללי אתה אמור "להשלות" את הבחורה שאתה לא באתה להתחיל איתה ואתה לא מעוניין בה..אבל בניגוד לזה
    נגשת אליה והתחלת לדבר איתה על נושאים שונים.. זה מה שיוצר אצל הבחורה (במיוחד הישראלית - שכל אישה התחילו איתה עשרות גברים) סימן שלפי דעתי: "לא משנה על מה הוא ידבר איתי הוא בא להתחיל איתי".
    כי אתה נגש אליה ופותח איתה בשיחה,ובנינו נשים לא כאלה סתומות כדי לא להבין מה המטרה שלך..

יש מצב לקבל פה הסבר? אולי אני לא הבנתי נכון..
    תודה רבה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

למה שהיא תחשוב שהתחלת איתה אם שאלת מה השעה?

גם תראה, הרבה פתיחים הם אומנם קצת מסגירים, פתיח דעה למשל - יכולת לשאול כל אדם בסביבה ובחרת דווקא בה אז זה מחשיד שאתה מנסה להתחיל איתה. אבל מצד שני זה גם יכול להתפרש אצלה לאו דווקא כאתה מנסה להתחיל איתה - יכול להיות שאתה באמת צריך דעה כנה על משהו, חשבת על מי לשאול וכנראה שהיא משכה את תשומת הלב שלך - זה הגיוני. חוץ מזה, אם היא חושבת שאתה מתחיל איתה אתה יכול להראות שלא ע"י כך שאתה נותן לה נאגים, IOD, אילוצי זמן שקריים וכו'

זה כל המהות של שלב הA2 - חלק מלגרום לה להיות מעוניינת בך, זה לגרום לה להבין שאתה לא סתם רוצה לזיין אותה

כשאתה עושה את אלו אתה גם "משלה" את הבחורה שאתה לא מתחיל איתה ואתה גם יוצר עניין של הבחורה בך
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 02-09-2010 בשעה 03:56.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אוקיי, סדר בדברים -
    א'- בחורות יודעות שאתה ניגש להתחיל איתן.
    ב'- זה לא רע.
    ג'- אל תחשוב על זה במושגים של "להשלות אותה שאני לא בא להתחיל איתה", כי זה פשוט לא נכון.

הרעיון בגישה עקיפה הוא לדעת איפה אתה נמצא ולהתאים את עצמך. אם אתה נכנס למועדון, עוברות 3 שניות
    ואתה ניגש לסט עם הבנות הכי כוסיות במועדון, לא משנה איזה פתיח דעה סמוי יהיה לך ("אה, סליחה, סבתא שלי מתה, ואני רוצה לדעת איפה אפשר לפזר את האפר שלה, ואני שואל אותך כי השן זהב שלך מזכירה לי אותה..."), הדבר הראשון שהיא חושבת, עוד לפני שפתחת את הפה, זה שאתה מתחיל איתה.

מצד שני, אם אתה ניגש לכל סט שני במועדון ומדבר איתו, סתם 2-3 דקות וממשיך הלאה, אנשים במועדון יראו בחור חברותי, ניגש לאנשים במועדון, גורם להם להרגיש קצת יותר טוב, והולך, ושוב, ושוב - וכל מה שהבחורות ממקודם יחשבו זה "למה הוא לא בא לדבר איתנו?"

יש 3 סוגים של בחורות
    אלה שרוצות אותך, ויזרמו לא משנה מה באמת תגיד, אז חבל ללכת סחור סחור, ואם אתה מקבל IOIים, לך ישיר.
    אלה שלא יודעות עדיין שהן רוצות אותך, ואז אפשר לפתוח עקיף, לבנות קצת עניין, קצת משיכה, ולהתקדם מינית משם.
    ויש את אלה שלא רוצות אותך. ואז זה לא משנה מה תנסה, עד שלא תשנה משהו באיך שהן רואות אותך, הן לא ירצו לדבר איתך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect