למרות שמשחקה של נבחרת ישראל התקיים אתמול לאחר שאופ''א הסכימה לבקשת הנבחרת לא לשחק בשישי,היום יתקיימו רוב המשחקים של שאר הנבחרות במוק' יורו 2012
:

VS

היום בתשע בערב הנבחרות לטביה וקרואטיה שנמצאות באותו הבית של ישראל יפגשו למשחק בלטביה שתנסה לעצור את קרואטיה מלגרום לה תבוסה.
הימור שלי:
קרואטיה תנצח בלי יותר מדי בעיות
תוצאת סיום:3-0 קרואטיה

VS

שתי הנבחרות הנותרות מבית 6,ביתה של ישראל יפגשו למשחק היום בערב ביוון.
גיאורגיה,בדומה ללטביה,תנסה להוציא לפחות נקודה אחת מהמשחק הזה אך יוון תקשה עליה מאד כשיש לה שחקנים טובים ומנוסים שזו לא הפעם הראשונה באליפות אירופה כלשהי.
הימור שלי:
יוון תביס את גיאורגיה ותשיג 3 נק'
תוצאת סיום: 1-1

VS

קזחסטן תארח הערב את טורקיה מבית 1 ותנסה אולי לכבוש שער אחד מול טורקיה שלא תוותר בקלות ותילחם כדי לנצח את המשחק הזה נגד הנבחרת החלשה ביותר בבית שלה.
הימור שלי:
טורקיה תנצח אך יהיו לה הרבה קשיים בדרך
תוצאת סיום: 3-0 טורקיה

VS

גרמניה,עם המון כישרונות ותיקים וצעירים תנסה לנצח את המשחק הזה ואת המשחקים הבאים כדי להעפיל ליורו 2012 לאחר שזכתה במקום השלישי במונדיאל האחרון.
לעומתה,בלגיה שלא הצליחה להפעיל למונדיאל תנסה להתנחם בכך שתעלה לפחות ליורו.
הימור שלי:
גרמניה,עם באלאק בסגל, תנצח בקלות
תוצאת סיום: 1-0 גרמניה

VS

ארמניה תארח הערב במגרשה הביתי את נבחרת אירלנד שככל הנראה תנצח אותה לאחר שלארמניה היו משחקים אחרונים לא טובים ואילו אירלנד לפני כחודשיים כמעט הצליחה להדיח את נבחרת צרפת ממונדיאל 2010.
הימור שלי:
אירלנד תנצח את ארמניה וגם תעפיל ליורו 2012 בסופו של דבר
תוצאת סיום: 1-0 אירלנד

VS

אנדורה שקיבלה בית קשה מאד במוק' היורו(בית 2) תתמודד היום נגד נבחרתה של רוסיה שיש לה שחקנים טובים ומנוסים באירופה.
הימור שלי:
רוסיה תשיג ניצחון חשוב
תוצאת סיום: 2-0 רוסיה

VS

שתי הנבחרות הנותרות מבית 2,סלובקיה ומקדוניה פגשו הערב למשחק ראש בראש.
סלובקיה שהצליחה להגיע לשמינית הגמר במונדיאל הקודם צפויה לנצח במגרשה הביתי את מקדוניה שלמרות הכל תילחם ותנסה להשיג ניצחון קשה אך חשוב מאד!
הימור שלי:
סלובקיה תנצח בהפרש של גול אחד
תוצאת סיום: 1-0 סלובקיה

VS

איי פארו עם הנבחרת החלשה והליגה הלא מוכרת תארח היום את נבחרת סרביה המסוכנת.
הימור שלי:
סרביה תשיג ניצחון לאחר שאיי פארו לא תהווה יריבה מספיק טובה
תוצאת סיום: 3-0 סרביה

VS

נבחרת איטליה ההולכת ומדרדרת תפגוש הערב במשחק חוץ את אסטוניה מבית 3.
אם איטליה לא תנצח את המשחק הזה אז אני כבר לא יודע את מי היא תנצח.
הימור שלי:
איטליה תנצח אך לא יהיה לה קל כל כך לעשות את זה
תוצאת סיום: 2-1 איטליה

VS

סלובניה עם הנבחרת שלה תנסה להשיג ניצחון הערב על צפון אירלנד שגם היא תילחם חזק עם המשחק הזה,זה משחק שלדעתי הולך להיות מותח ומעניין.
הימור שלי:
שתי הנבחרות יפרדו בתיקו לאחר משחק צמוד
תוצאת סיום: 1-0 צפון אירלנד

VS

משחק בין 2 נבחרות חלשות יחסית ושתיהן לא צפויות לעבור את שלב המוק'.
הימור שלי:
גם פה התוצאה תהיה תיקו לאחר משחק חסר אירועים
תוצאת סיום: 1-1

VS

נבחרת לוקסמבורג שפגשה בעבר את ישראל במסדרת היורו,תארח הערב את בוסניה שגם חלשה יחסית אך בעלת חלוץ אחד מצוין ומצליח מאד בליגה הגרמנית,אדין דזקו.
הימור שלי:
בוסניה תנצח את המשחק הזה
תוצאת סיום: 3-0 בוסניה

VS

נבחרת צרפת ללא אנלקה שמורחק ל-18 משחקי נבחרת לאחר שקילל את מאמנו תנסה להשיג ניצחון למרות הכל על בלארוס החלשה ולהעפיל ליורו 2012 בעוד מספר משחקים.
הימור שלי:
צרפת תנצח אך לא תביס את בלארוס
תוצאת סיום: 1-0 בלארוס

VS

מולדובה תארח הערב את פינלנד למשחק בו שת הקבוצות ינסו לעזוב עם 3 נק' בכיס.
פינלנד אמנם מעט טובה יותר ממולדובה אך האוירה הביתית של הנבחרת צפויה להיות הגורם המשפיע במשחק.
הימור שלי:
המשחק יסתיים בתיקו ושת הקבוצות יעזבו עם נק' 1
תוצאת סיום: 2-0 מולדובה

VS

שבדיה,שנבחרתה הצעירה פוגשת היום גם את ישראל תנסה לצאת עם ניצחון חשוב מאד על הוגריה עם זלאטן איברהימוביץ',שחקנה החדש של מילאן בחוד.
הימור שלי:
שבדיה תעזוב עם 3 נק' חשובות
תוצאת סיום: 2-0 שבדיה

VS

הולנד,שחוזרת מאוכזבת מגמר המונדיאל האחרון תנסה להתפוצץ היום,ללא רובן,על נבחרתה החלשה של סן מרינו.
הימור שלי:
הולנד תנצח בקלות רבה
תוצאת סיום: 5-0 הולנד

VS

מונטנגרו תארח הערב את ווילס למשחק צמוד ומייגע בין שתי הנבחרות הנמצאות ברמה שווה יחסית.
הימור שלי:
למרות היתרון הביתי של מונטנגרו,המשחק יגמר בתיקו
תוצאת סיום: 1-0 מונטנגרו

VS

אנגליה,עם קאפלו מאחורי הקווים תארח היום את נבחרת בולגריה במשחק שישודר בשעה עשר בשידור ישיר בערוץ ספורט 1.
אנגליה עם רוני,האסקי,דפו ועוד שחקנים רבים ומוכרים תצליח לתת לקהל הופעה שהם לא ישכחו?
הימור שלי:
כצפוי,אנגליה תנצח את בולגריה
תוצאת סיום: 4-0 אנגליה

VS

שתי הנבחרות עם הדגלים המאד מאד דומים יפגשו למשחק הערב במגרש הבית של איסלנד.
נורבגיה,המתארחת,תיתן את כל מה שהיא תוכל על המגרש כדי להשיג ניצחון חוץ חשוב.
הימור שלי:
נורבגיה תשיג ניצחון חוץ על איסלנד
תוצאת סיום: 2-1 נורבגיה

VS

פורטוגל,עם שחקניה המוכשרים תארח הערב את קפריסין למשחק בית קל בו קבוצתם של רונאלדו,דני,טיאגו,אדוארדו ורבים אחרים כנראה תנצח.
הימור שלי:
פורטוגל תנצח את המשחק הזה אך הפרש השערים יהיה חשוב מאד כדי שהיא תצליח לעלות בסופו של דבר
תוצאת סיום: 4-4

VS

סקוטלנד,שחזרה מאוכזבת לאחר שלא הצליחה לעבור את שלב מוק' המונדיאל תנסה לעבור את שלב מוק' יורו 2012 כשהיא תפגוש הערב את ליטא במשחק חוץ.
הימור שלי:
סקוטלנד תנצח את ליטא ללא יותר מדי קשיים
תוצאת סיום: 0-0

VS

נבחרתה הלא מוכרת והלא מוצלחת של ליכטנשטיין תפגוש הערב בביתה את אלופת אירופה ואלופת העולם הטרייה,ספרד.
ספרד,תעשה את מה שהיא יודעת ותנסה לנצח את המשחק הזה כשמאמנה דל בוסקה אמר לשחקניו שינסו לנצח בהפרש שערים גבוה ככל שיוכלו כי זה גורם חשוב כדי לעבור את שלב המוק'.
גם המשחק הזה ישודר בשידור ישיר ברבע לעשר בספורט 2.
הימור שלי:
ספרד תנצח ותספק את רצונו של דל בוסקה
תוצאת סיום: 4-0 ספרד
תנו בתגובות כי השקעתי מלאאאאאא זמן על הנושא הזה!