בראש השנה אני מתכנן ללכת למסיבה, הייתי כבר בכמה מסיבות אבל מרגיש לי שהגיים שלי במועדונים עדיין לא חלק. למישהו יש עצות \ טיפים מעבר למה שכתוב במאמר של "התנהגות נכונה במסיבות" או משהו להמליץ עליו לקרוא \ לראות?
תודה מראש
בראש השנה אני מתכנן ללכת למסיבה, הייתי כבר בכמה מסיבות אבל מרגיש לי שהגיים שלי במועדונים עדיין לא חלק. למישהו יש עצות \ טיפים מעבר למה שכתוב במאמר של "התנהגות נכונה במסיבות" או משהו להמליץ עליו לקרוא \ לראות?
תודה מראש
|
|
ואיך זה קשור לפה?
מועבר לפורום אומנות הפיתוי ופיקאפ.
שמע גבר,
הכי חשוב זה שתראה לבנות(ולכולם בדוגרי)שאתה במצב רוח הכי טוב שיש,יעני אתה נהנה משו טרוף.למה?כי מי שמזיין מחייך-ואתה רוצה שידעו שאתה מזיין.(תזכור:אם הבנות יראו שכיך לך,הן יחשבו שכיף איתך)
דבר שני זה שאתה צריך לצחוק עם הבנות,להראות להן שאתה בא באנרגיה קלילה,שכיף איתך שיש לך יכולות חברתיות ושאתה זכר אלפא שיעיף להן תפוני.אל תפחד לתפוס מרחב במועדון גם אם צפוף,פסק את הרגליים לרוחב הכפתפיים ולך עם גב זקוף ופאסון של יהורם גאון מקזבלן.תזכור -זה המרחב שלך,אתה שולט בסיטואציה,שום גבר אחר לא יכול עליך שם.
עכשיו דברים יותר חומריים:תראה הכי הכי טוב שאתה יכול-לך על מכופתרת וג'ינס יפה,תוסיף שרשרת יפה ותסדר תשיער יפה.
לגבי איך אתה ניגש:בגדול אצלי זה מתחלק לשתי דרכים:
מאחור:אתה ניגש לסט וכמובן כל הבנות רוקדות עם הפנים אחת לשניה.אתה בוחר את המטרה ורוקד עם הפנים שלך לגב שלה-בהתחלה קצת ממרחק ואז מתקרב לאט לאט וברגש עד שהזין שלך מתחכך לך בתחת(רק שתדע שהן מש אוהבות את זה,תקח תמפשעה קדימה ותן להן להחכך) כשאתה מרגיש שהיא מוכנה תשים תידיים בעדיונות על המותניים שלה ותתחיל לרקוד איתה,משם אתה צריך להפוך אותה אליך,מדברים קצת אם אתה רוצה,וקיס קלוז.
מלפנים:
אתה ניגש לבחורה שרוקדת ,פנים מול פנים,עושה קצת פרצופים ורוקד איתה,אם הצלחת למצוא חן בעיניה ולהתחיק אותה היא תפנה את הגוף אליך,אתה יכול לדבר אליה לאוזן ולהתחיל שיחה קלילה(שלא תחשוב אפילו על פתיח דעה!)אתה יכול לומר מזהו כמו"הבחור שם לא נראה קצת גיי?"אם זה פעל אתה מתחיל לקוד איתה וסוגר קיס קלוז או מה שבא לך.
תזכור:במסיבות יש הרבה כישלונות ככה זה לכולם אבל גם הרבה בנות ולכן סיכויי ההצלחה שלך עולים,תהיה משוחרר,תזרוק זין ענק על כולם ותראה שתשיג בנות. בהצלחה אחי!
עדיף להלחם בשביל מטרה מאשר לחיות בשביל כלום.
אני יודע בגדול את רוב הדברים.. אבל מצד שני ניסיתי לגשת כמה וכמה פעמים מאחורה וב95% מהמקרים זה פשוט לא זורם, זה בדרך כלל ככה או שאולי אני עושה משהו לא בסדר? נקודה נוספת זה שבחורות תמיד רוקדות עם חברות אז לפעמים בגלל חברות שלהן הן פשוט לא יזרמו או אם היא עם חברה אחת היא סתם לא תרצה שהיא תישאר לבד והיא לא תזרום, יש עצות?
איזה עוד עצות אפשר לתת לגיים במועדונים? לא רואים כלום ולא שומעים כלום.
אתה תשפט לפי המראה שלך או לפי הSP שיש לך, למרות שקשה לי להאמין שמישו ישים לב כי כל כך צפוף..( כן מסיבות לקטינים הם כל כך גרועות)
העצה היחידה שאפשר לתת זה תתלבש טוב ומגניב, מסטיק כמובן ולהריח טוב.
תעשה לעצמך לעבור 30 בנות עד שמישי תסכים. בהצלחה ואל תשכח שבנות באו כדי להתחרמן עם בנים
מסיבה אחרונה שהייתי שמעתי 3 כוסיות אומרות "בואו לאזור הזה יש יותר בנים". וכמובן שחטפתי שוק כי הייתי עדיין AFC חח
אני תמיד מביא הופעה טובה למסיבות וזה, וSP בד"כ גם יש כי באות ידידות.. השורה התחתונה של מה שאני בא לשאול היא מה הדרך הכי יעילה לגשת למישהי? דוגמאות יתקבלו בברכה
את האמת היא שאני די נקלעתי לסיטואציה דומה ומועדונים מאז ומתמיד עצבנו אותי בגלל הקטע שפחדתי ממש לרקוד עם בנות (ובעצם עדיין קיים בי החשש אבל פחות) העניין הוא שנגיד היה יכול להיות נוח לשבת על הבר לראות שם בנות ולהתחיל איתן ולגרור אותן לרחבה, זה אפשרי ביותר והסיכוי שהן לא יסכימו (אלא אם כן אתה עושה את הכל ממש גרוע) הוא די קטן כי בכל זאת הכל באותו מועדון, העניין הוא שב99 אחוז מהמועדונים שהייתי (כולל המפואר שבהם) כמות הבנות שעל הבר היא קרובה לאפסית ואחרי המסיבה האחרונה שהייתי בה בחמישי וראיתי בנים רוקדים ליד בנות אחרות כי לא היה להם אומץ להתקדם קדימה ולרקוד עם הבנות, פעם ראשונה ראיתי את זה כל כך הרבה פעמים מהצד ואני אומר לכם, זה נראה פשוט גרוע! הדבר הראשון שעלה לי בראש זה, וואו הם פשוט לוזרים ואפסים נשבע לכם שהתחלתי לצחוק, והרי אני עד לא מזמן גם הייתי עושה את זה! רוקד שנה ליד הבנות וזה פשוט נראה גרוע, זה לא שלא ידעתי שזה נראה גרוע פשוט כשראיתי את זה מול העיניים כל כך הרבה פעמים הבנתי שאם ככה אני חושב על האנשים האלה, אז בטח בעיני הבחורות בכלל זה DLV רצח, במועדון אם יש רק את האופציה של הרחבה, זה או לרקוד עם חברים (בלי קשר ללחפש בנות למרות שזה רק במצב שבו ממש אין כוסיות כמו מה שהיה לי לפני כמה ימים! ואני יודע שזה נשמע FAG אבל גם היה אחד שנדבק אליי ממש אז זה "קיבע" את הסיטואציה הזאת לצערי), או אפילו לרקוד לבד בכיף שלך, או לרקוד עם בנות! אין לרקוד ליד הבנות יותר אין! באמת תנסו להכניס לראש שלכם שהפחד מלרקוד עם מישהי וגג לקבל דחייה הרבה פחות גרוע מאשר הפחד מערך נמוך ומזה שתיתפס בעיניי בנות כלוזר (דבר אשר מוריד את הסיכויים שלך להצלחה בכל שניה שעוברת) אז זה הטיפ אולי הכי גדול שיש לי להציע לך, מעבר לטיפים שכבר הוצעו פה, להתלבש טוב, ריח טוב SP וכדו'.
אגב לגבי הגישה, אני חושב שאם אתה בא לקבוצת בנות ורוקד די קרוב אליהן בביטחון והכל, ובוחר לך את המטרה ומושיט לה יד אפילו אני די בטוח שהיא לא תסרב.
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 04-09-2010 בשעה 19:22.
תודה, עכשיו נשאר רק ללכת וליישם את כל זה, החלק הקל חחח![]()
לי יש שיטה קלה שתמיד עובדת .
בוא נתחיל מזה כמו שאמרו פה להתלבש יפה , להריח טוב קצת SP לא יזיק ...
אתה עם מסטיק או בלי עדיף עם מה שבא לך רוקד . מחייך עושה מה בא לךך אפילו מדבר עם ידידות שולח להם פה יד שם יד קצת DHV
בהתחלה שיראו שאתה עם קצת בנות אפילו מעביר איתן שתי מילים זה מספיק .
אני עשיתי משהו יפה במסיבה האחרונה ראיתי כמה בנות שוות רוקדות על הבמה שכולם רואים אותם מהרחבה מלמטה ,
החלטתי לעלות התחלתי לרקוד לדבר עם כמה בנות שיושבות בצד אחר כך ראיתי ידידה שלי על הבמה הופה הזדמנות התחלתי להתמזמז איתה
על הבמה ואני אומר לה משהו באוזן היא אומרת לי שנינו צוחקים כולם רואים את זה כל הבנות ישר איזה אלפא אפילו אחת HB9 אחרי זה התחילה איתי . קיצור מעביר עוד כמה מילים פה ושם אם אני לא מכיר את אלה שעל הבמה כמו "אההה סליחה פה זה מקום שמור" נכנס ביניהם עם חיוך הן צוחקות ורוקד איתן .. כמה מילים באוזן כולם רואים אותך זה מספיק .
עכשיו לשיטה הקלה שבוא נגיד אם לא באת עם ידידות ואתה לבד מחפש בנות אני תמיד רואה חבורת בנות רוקדת
ובדרך כלל הן במעגל כמו מסכנות . עכשיו אני לבוש טוב עם ביטחון ומסטיק בא עם חיוך מכניס את הראש שלי ביניהם כזה כאילו שיראו
ואומר "רגע פה זה הקולים ?" לפעמים זה מספיק והן מתחילות לצחוק מפה אני צוחק איתן רוקד אפילו שולח יד למטרה עובר ביניהם לקנאה ועובר למטרה . ולפעמים אני מוסיף "פה זה הקולים ? בחיוך (מסתכל על השעון) וואו כבר מ9 אני מחפש אותכן" ... זה ממש קל לבצע וגם מצחיק .